Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: RFS aizved trīs punktus no Liepājas un tuvojas 4. vietai

21. oktobrī Daugavas stadionā, Liepājā, norisinājās SynotTip futbola Virslīgas 26. kārtas spēle starp vietējo FK „Liepāja” un RFS. Pirmajā periodā aktīvāki bija mājinieki, jau pašā mača sākumā izpildot divus bīstamus sitienus vienā no pirmajiem uzbrukumiem, tomēr labi spēlē bija iegājis arī viesu vārtsargs Germans Māliņš. Neskatoties uz liepājnieku spiedienu, tieši viesi atklāja spēles rezultātu. Raivis Andris Jurkovskis veica reidu pāri visam laukumam, un pēc labas saspēles ap soda laukuma robežu precīzi sita gruzīnu leģionārs Giorgijs Diakvnišvili. Pēc šī vārtu guvuma liepājinieki turpināja apdraudēt Māliņa vārtus, tomēr rezultātu šis spiediens nedeva. Otro puslaiku labāk iesāka viesi, radot pāris bīstamus momentus pie Pāvela Doroševa sargātajiem vārtiem. Puslaika vidū iniciatīvu atkal pārņēma mājinieki, radot vairākus bīstamus momentus tieši pēdējās 15 spēles minūtēs, tomēr sitieni bija vai nu neprecīzi, vai arī tie tika raidīti rokās Māliņam. Līdz ar to spēle noslēdzās ar rezultātu 1:0 RFS labā, un rīdziniekiem tā ir jau piektā nezaudētā spēle pēc kārtas, kamēr liepājniekiem tieši nav izdevies uzvarēt piekto maču piecos piegājienos.
Vērtējums: +4

     [+] [-]

, 2016-10-21 23:33, pirms 7 gadiem
Komentētājam ir laba balss, bet futbolu komentēt vēl jātrenējas.

     [+] [-]

, 2016-10-21 23:58, pirms 7 gadiem
Ko tas sasperjods var muldēt par lielisko atmosfēru Liepājas spēlēs. Redzams, ka gandrīz pilnīgi tukšas tribīnes

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 01:59, pirms 7 gadiem
Murzilks. Atvelcies uz spēli. Sapratīsi

  -3 [+] [-]

, 2016-10-22 08:00, pirms 7 gadiem
Tukshaas tribiines lieliski paraada pastaavosho futbola varas varzu valstii...Nozheelojams skats! Maarelim kaa lielam Gunta un Ulda piekriteejam noveelu, lai 45 skatiitaaju vietaa naakamgad ir 16.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 09:32, pirms 7 gadiem
angelos33 rakstīja: Tukshaas tribiines lieliski paraada pastaavosho futbola varas varzu valstii...Nozheelojams skats! Maarelim kaa lielam Gunta un Ulda piekriteejam noveelu, lai 45 skatiitaaju vietaa naakamgad ir 16.
bija arī pamatīgs aukstums... max kādi +1 un tad tas vējš vēl pastiprināja aukstumu... un arī zāģis metai darija savu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja