Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Ventspils" ilggadējais pussargs Rečickis atstāj komandu

"Ventspils" ilggadējais pussargs Rečickis atstāj komandu
Vitālijs Rečickis. Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Futbola klubs „Ventspils” savā mājaslapā paziņojis, ka pēc abpusējas vienošanās pārtraukts līgums ar Vitāliju Rečicki, kurš Virslīgas spēlē nav piedalījies kopš jūnija beigām un vēlas tikt galā ar savām traumām.

32 gadus vecais Vitālijs Rečickis „Ventspili” pārstāvēja kopš 2014. gada un kopā ar to kļuva par valsts čempionu un Latvijas kausa ieguvēju. Šodien paziņots, ka viņš atstājis komandu pēc abpusējas vienošanās. „Ventspils” pateikusies viņam par komandā ieguldīto darbu piecu sezonu laikā un novēlējusi veiksmi turpmākajā karjerā.

„Futbola dzīvē viss ātri mainās, un tā sagadījies, ka Vitalijs Rečickis pamet mūsu klubu. Tas nebija spontāns lēmums, mēs iznākumā nonācām pie vienošanās, kura atbilst abu pušu interesēm,” paziņojumā citēts „Ventspils” sporta direktors Andrejs Butriks.

”Iniciatīva nāca no futbolista, kuram sezonas otrajā pusē, diemžēl, stipri traucēja trauma,” paskaidroja Butriks. „Protams, mēs pieļautu, lai Riča izietu laukumā, cīnītos un nestu labumu FKV labā, kā viņš to darījis vairāku gadu garumā, bet apstākļi reizēm ier stiprāki par mūsu vēlmēm. Svarīgi, ka mēs šķiramies bez nesaprašanās un apvainojumiem, civilizēti un ar cieņu. Pateicos Vitālijam par spēli FKV sastāvā, par cieņu pret dzeltenzilajām krāsām un novēlu viņam visu pašu labāko turpmākajā karjerā.”

Vitālijs Rečickis aiziešanu no komandas raksturoja šādi:”Neapšaubāmi, moments pietiekoši skumjš un neordinārs, bet tāda jau ir futbola dzīve. Šķirties no FK "Ventspils", protams, smagi - klubs pa šiem pieciem gadiem man kļuvis par dzimto, tuvs, vienmēr biju priecīgs un lepns aizstāvēt dzeltenzilo krāsas. Tieši FKV es saņēmu uzaicinājumu uz Latvijas izlasi un debitēju valsts galvenajā komandā, vienmēr biju priecīgs risināt ar klubu lielus uzdevumus, spēlēt solīdā līmenī un zināt, ka priekš FKV jebkurš punktu zaudējums - ļoti sāpīgs un nepatīkams. Bez tam, ar Ventspili saistīti svarīgi notikumi manā dzīvē vispār - šeit man piedzima bērns, tā kā par Ventspili neaizmirsīšu, pat ja ļoti stipri to sagribētu...”

„Tomēr pienāk dzīvē un karjerā tādi etapi, kad tādus lēmumus nepieciešams pieņemt. Diemžēl, trauma neļāva spēlēt, nedeva iespēju nodarboties ar mīļoto lietu, nest klubam labumu, palīdzēt puišiem laukumā un sasniegt rezultātu. Sapratu, ka kaut kas jāmaina. Tagad mani gaida pauze, iespēja pilnībā atgūties, lai jau nākamajā sezonā atgrieztos laukumā ar jaunām emocijām un ambīcijām. Esmu pārliecināts par sevi un saviem spēkiem un nešaubos, ka par futbolistu Rečicki futbola cienītāji vēl dzirdēs,” norādīja futbolists, kurš pateicās visiem, ar kuriem pavadījis kopā laiku Ventspilī un „Ventspils” līdzjutējiem. Rečickis atzina, ka ir īpaši smagi atstāt komandu tieši sezonas izšķirošajā periodā, taču viņš tāpat jutīs līdzi „Ventspils” komandai un cerēs uz tās panākumiem.

"Ventspils" sastāvā Vitalijs Rečickis Latvijas čempionātā aizvadījis 96 spēles un guvis 5 vārtus. Kopumā Latvijas čempionātā pussarga aktīvā 204 spēles un 15 gūti vārti. Kopā ar FKV Vitalijs Rečickis kļuvis par Latvijas čempionu 2014. gadā un uzvarējis Latvijas Kausā 2017. gadā. Eirokausos FKV sastāvā pussargs nospēlējis 8 mačus (2 Čempionu Līgā un 6 Eiropas Līgā).

Izmantotie resursi:
FK Ventspils


, 2018-09-21 17:07, pirms 6 gadiem
Ziemā uz Jūrmalas ''Spartaku''?
, 2018-09-21 17:54, pirms 6 gadiem
Tiešām liels Ventspils patriots, taupa kluba finanses. Tagad ārstēsies,izies rehabilitāciju par savu naudu.
, 2018-09-21 19:42, pirms 6 gadiem
Lai kā gribētos uzzināt taisnību,diez vai to uzzināsim.Šis teksts priekš vientiešiem.
, 2018-09-21 20:50, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Lai kā gribētos uzzināt taisnību,diez vai to uzzināsim.Šis teksts priekš vientiešiem.
Šis tas gan dzirdēts pa ausu galam...protams šis teksts ir pieklājības pēc...
, 2018-09-21 22:04, pirms 6 gadiem
Slikti, bija labs futbolists.
, 2018-09-21 22:54, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Lai kā gribētos uzzināt taisnību,diez vai to uzzināsim.Šis teksts priekš vientiešiem.
Cik dzirdēts no drošiem avotiem,ka baigi salecies un bijis liels skandāls ģērbtuvē ar Šišhanovu.Cik zināms gribēja dabūt savu algu par šo gadu un atstāt klubu ātrāk,jo kas tur notiek ir cirks.Šišhanivs ir pateicis visiem pieredzējušajiem LV spētājiem ka viņi pēc diviem mēnešiem viņam nebūs vajadzīgi.Šos raksts kārtējais cirks no FKV puses,lai parādītu ka viņi ir tik balti un pūkaini.Nez kad VID šiem ķersies klāt par aploksnes algām???
, 2018-09-21 23:26, pirms 6 gadiem
maikls19 rakstīja: Cik dzirdēts no drošiem avotiem,ka baigi salecies un bijis liels skandāls ģērbtuvē ar Šišhanovu.Cik zināms gribēja dabūt savu algu par šo gadu un atstāt klubu ātrāk,jo kas tur notiek ir cirks.Šišhanivs ir pateicis visiem pieredzējušajiem LV spētājiem ka viņi pēc diviem mēnešiem viņam nebūs vajadzīgi.Šos raksts kārtējais cirks no FKV puses,lai parādītu ka viņi ir tik balti un pūkaini.Nez kad VID šiem ķersies klāt par aploksnes algām???
Nosauc kaut vienu top 5 virslīgas klubu, kas nemaksā aploksnēs
, 2018-09-21 23:27, pirms 6 gadiem
Ko jūs muldat! Čalis pats gribēja aiziet prom, jo neizturēja konkurenci! Pie mīkstiem treneriem viņš spēlēja visu laiku, bet tagad, kad parādījās konkurence, saprata, kaut kas jādara, pie tam vēl priekšā leģionāru limita atcelšana nākam gad, un jau vairs nav jauns. Izdomāja traumu, ārstējas uz kluba rēķina, pie tam atkārtoti, jo starpsezonā arī bija traumēts bet aizbrauca uz nometnēm ar komandu un ārstējas Spānija. Pēc medicīniskiem radītājiem bija vesels.
, 2018-09-22 00:13, pirms 6 gadiem
basketbolists rakstīja: Nosauc kaut vienu top 5 virslīgas klubu, kas nemaksā aploksnēs
Agrāk bija Ventspils,šobrīd piekrītu ka visi maksā aploksnēs.
, 2018-09-22 00:16, pirms 6 gadiem
Redzēs kur spēlēs, vai spēlēs futbolu.
, 2018-09-22 02:02, pirms 6 gadiem
Pēc sezonas arī Uvarenko,domājams Koļesovs un Žuļevs atstās komandu.
, 2018-09-23 08:17, pirms 6 gadiem
maikls19 rakstīja: Cik dzirdēts no drošiem avotiem,ka baigi salecies un bijis liels skandāls ģērbtuvē ar Šišhanovu.Cik zināms gribēja dabūt savu algu par šo gadu un atstāt klubu ātrāk,jo kas tur notiek ir cirks.Šišhanivs ir pateicis visiem pieredzējušajiem LV spētājiem ka viņi pēc diviem mēnešiem viņam nebūs vajadzīgi.Šos raksts kārtējais cirks no FKV puses,lai parādītu ka viņi ir tik balti un pūkaini.Nez kad VID šiem ķersies klāt par aploksnes algām???
Tāpēc nav jābrīnās kāpēc Gorkšs piever uz šiem acis! Drīz pavisam shēmotājiem būs brīvas rokas un skuju taka kā Utenim
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.