Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas 15. kārtas simboliskā izlase

Virslīgas 15. kārtas simboliskā izlase

Vārtsargs:

Jevgēņijs Nerugals (FK Spartaks) – šosezon nav spēlējis daudz un aizvadīja tikai trešo spēli sezonā. Atstāja labu iespaidu un trenerim noteikti būs jāpalauza galva vai uzticēties nestabilajam Ošam vai atstāt vārtos Ņerugalu.

Aizsargi:
Ziga Lipuscek (RFS) – jau pašā spēles sākumā atzīmējās ar precīzu sitienu Daugavpils vārtos. Atkal lielisks divcīņās un piespēļu kvalitātē. Šķiet ir atguvis vietu RFS sākumsastāvā, kur uz divām pozīcijām ir četras pilnvērtīgas opcijas.
G. Mtchedlishvili (FK Ventspils) – var teikt, ka pilnībā paņēma savu malu gan uzbrukuma darbībās, gan arī aizsardzībā. Ļoti aktīvi pieslēdzās arī uzbrukumam un ieguva labāko InStat indeksu (306) savā komandā un kārtā kopumā.
Roberts Zelmanis (FK Liepaja) – grūti teikt kā izskatītos Liepājas aizsardzība, ja Valmieras uzbrukuma jaudu nodrošinātu Arokadare, bet konkrētajā dienā Roberts kārtējo reizi atstāja ļoti labu iespaidu aizsardzības darbībās.
Mykola Musolitin (Valmiera FC) – šoreiz vairāk jāuzteic par darbībām aizsardzībā, jo uzbrukumā tik aktīvs varbūt arī nebija. Ļoti labi tika galā ar Karašausku.

Pussargi
Lucas Villela (FK Ventspils) – lieliska individuālā meistarība pie pirmajiem vārtiem un neapšaubāmi ir komandas atslēgas turētājs.
Artūrs Zjuzins (RFS) – sen Zjuzins nebija redzēts tik priecīgs pēc vārtu guvuma. Saglabāti trīs punkti un komanda var turpināt cerēt uz titulu. 30. augustā jau otrais cēliens pret FC Riga.
Leandro Teijo(FK Liepaja) – visai pieredzējušais argentīnietis kļuvis par Liepājas pamatsastāva spēlētāju un ar vārtu guvumu palīdzēja komandai izvilkt punktu.
Evgeni Kozlov (FK Ventspils) – ļoti aktīvs, kopumā izdarīja 7 sitienus uz vārtiem un viens no tiem bija arī precīzs. Sezonā tie jau sestie vārti.

Uzbrukums

Kaspars Svarups (FK Ventspils) – iesaistījās spēlē uz maiņu, bet paspēja gūt gan vārtus, gan atdot rezultatīvu piespēli.
Ēriks Punculs (Valmiera FC) – beidzot spēli sāka kā smailes uzbrucējs un savu iespēju izmantoja. Sezonā gan tie viņam tikai trešie vārti.

Kārtas mīnusnieki

Mārtiņš Kigurs (FK Liepaja) – pēc lieliskā sezonas sākuma diemžēl nesekoja turpinājums. Pēc pazaudētajām bumbām bieži izslēdzas un arī uzbrukumā vairs nevar atrast savu ritmu.
J. Akpudje (BFC Daugavpils) – šķita, ka Akpudje bija pazaudējis savus talantus un divcīņās praktiski neuzvarēja. Nopelnīja dzelteno kartīti un nākamā spēle būs jāizlaiž.
Yurii Zakharkiv (FK Jelgava) – nesaprotamas emociju darbības, kuru rezultātā pretinieks varēja gūt nopietnu traumu.