Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Vaščuks pamet "Riga" un pievienojas Sofijas "Levski"

Vaščuks pamet "Riga" un pievienojas Sofijas "Levski"
Bogdans Vaščuks
Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Latvijas futbola kluba "Riga FC" igauņu pussargs Bogdans Vaščuks sezonu turpinās Bulgārijā, kur pievienojies pagājušās sezonas trešajai spēcīgākajai šīs valsts komandai Sofijas "Levski".

22 gadus vecais Vaščuks "Riga" sastāvā bija jau trešo sezonu pēc kārtas un šosezon piedalījās deviņās Virslīgas spēlēs, paliekot bez vārtu guvumiem. Vēl Vaščuka kontā viena spēle kausa izcīņā un viens mačs UEFA Eiropas līgā, taču arī šajos turnīros vārtus gūt nebija izdevies. Trīs sezonās "Riga" rindās Vaščuks aizvadīja 46 spēles un izcēlās ar 12 vārtu guvumiem.

"Levski" mājaslapā tiek ziņots, ka Vaščuks tiks īrēts no "Riga" ar iespēju pēc sezonas iegādāties spēlētāju pilnībā.

"Riga" šobrīd atrodas trešajā vietā Virslīgas tabulā, bet punktu skaits ir tāds pats (37), kāds otrajā vietā esošajai "Ventspilij", turklāt rīdzinieki aizvadījuši par vienu spēli mazāk. Pirmajā vietā esošā RFS iekrājusi par sešiem punktiem vairāk.

Tikmēr Bulgārijā čempionāts tikai nesen sācies, un "Levski" pēc piecām kārtām ar četriem panākumiem un vienu neizšķirtu sakrājusi 13 punktus un ieņem pirmo vietu 14 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://levski.bg/news/details/1767...


, 2018-08-22 00:11, pirms 6 gadiem
Tiešām kādu šitie urlu kantoru piķa atmazgāšanas sūdi interesē?
, 2018-08-22 01:08, pirms 6 gadiem
Talantīgs spēlētājs, kurš ne velti uz Rīgu pārnāca no Reading akadēmijas. Pagājušajā sezonā izdevās savu talantu apliecināt teju vai pilnībā, kļūstot par līderi un iesitot daudz svarīgu vārtu. Šosezon līdz galam iespēlēties Rīgas rindās tā arī neizdevās. Lai izdodas uzspīdēt Bulgārijā un iekļūt Igaunijas izlasē!
, 2018-08-22 01:17, pirms 6 gadiem
Vaščuka pārcelšanās uz Bulgāriju arī ļoti labi izskaidro Bilinska piesaisti Rīgas sastāvam. Droši vien Levski Vaščuku noskatīja Rīgas Eiropas Līgas cīņās pret viņu tiešo konkurenti Bulgārijas čempionātā - Sofijas CSKA.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".