Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Askerovs no "Daugavpils" atgriežas 1. līgā pie Ņesterenko, Regža uz Latgali

Ints Megnis
Ints Megnis

Askerovs no "Daugavpils" atgriežas 1. līgā pie Ņesterenko, Regža uz Latgali
Vugars Askerovs. Foto: Ivars Veiliņš/FK Jelgava

Azerbaidžānā dzimušais, bet Liepājā uzaugušais futbola uzbrucējs Vugars Askerovs no "Optibet" Virslīgas vienības "Daugavpils" pārgājis uz 1. līgas komandu "Super Nova", kurā atkal apvienosies ar treneri Viktoru Ņesterenko. Tikmēr Daugavpils komanda, papildinot uzbrukuma līniju, piesaistījusi Latvijas U21 izlases spēlētāju Marko Regžu.

Pirms sezonas daudziem "Daugavpils" uzbrukuma līnija Askerovs un Činonso Ofors bija viena no gaidītākajām. Ja Ofors sevi attaisnoja un ar četriem vārtu guvumiem šobrīd dala ceturto vietu labāko snaiperu sarakstā, vakar pārejot uz grandu RFS, gluži pretēja situācija ir ar Askerovu, kurš izcēlies tikai vienu reizi un šosezon nav nospēlējis pilnu maču. Līdz ar to viņš, atveroties transfēru logam, spēris soli zemāk.

Tagad Askerovs atgriezies komandā "Super Nova", kuras priekšteci "Olaine" pārstāvēja jau 2016. un 2017. gadā. "Super Nova" sezonas pirmajās trijās 1. līgas spēlēs savākusi septiņus punktus, par diviem atpaliekot no līderes Daugavpils "Lokomotiv".

Divu uzbrucēju zaudēšana nozīmē, ka Daugavpilij jāpapildina priekšējā līnija un tas paveikts jau otrdien, piesaistot Latvijas U21 izlases spēlētāju Marko Regžu. 2018. gada pavasarī Regža bija galvenais varonis, palīdzot Latvijas U19 izlasei gandrīz tikt līdz Eiropas čempionāta finālturnīram, tomēr pieaugušo līmenī viņam vēl nav izdevies sevi pierādīt. Kur tagad: Turpat. 2018. gada Virslīgas sezonā viņš RFS rindās aizvadīja 99 minūtes, paspējot iesist vienus vārtus. Savukārt pērn Marko jau spēlēja "Daugavpils" sastāvā, 11 dueļos izceļoties ar vienu brīdinājumu.

"Daugavpils" komanda Virslīgas sezonu iesākusi ar trim uzvarām un pieciem zaudējumiem. Sakrātie deviņi punkti turnīra tabulā dod 7. vietu, taču jāpiezīmē, ka priekšā esošajai "Jelgavai" ir tikpat punktu, savukārt ceturtās vietas īpašniece "Ventspils" ir tikai divu punktu attālumā.

     [+] [-]

, 2020-07-21 16:34, pirms 4 gadiem
Pēc intervijas palūdza aiziet?

     [+] [-]

, 2020-07-21 16:41, pirms 4 gadiem
D-pils dienas laikā zaudēja divus uzbrucējus. Noteikti gaidāms papildinājums šai līnijā

     [+] [-]

, 2020-07-21 16:54, pirms 4 gadiem
Cienījamie SC.com žurnālisti varbūt varat man paskaidrot kādas krasās pārmaiņas piedzīvoja BFC Daugavpils saistībā ar Covid-19 pirms sezonas sākuma??
Vai ar ar viens no žurnālistiem kaut ko glupu uzrakstīja un nākamie tik tagad pēc copy/paste principa nedomājot pievieno to pašu tekstu klāt katram nākamajam rakstam!?!