Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Perepļotkins papildina "Jelgavas" rindas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Perepļotkins papildina "Jelgavas" rindas
Andrejs Perepļotkins
Foto: Austris Auziņš, jelgavasvestnesis.lv

SynotTip Virslīgas ceturtajā vietā esošo "Jelgavu", kurai priekšā duelis UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā, papildinājis pussargs Andrejs Perepļotkins.

Pagājušajā svētdienā "Jelgava" pārvarēja Latvijas kausa astotdaļfināla barjeru, izbraukumā ar 2:0 pagarinājumā pieveicot komanda.lv pirmās līgas vienību "Skonto". Rezultātu 94. minūtē atklāja Oļegs Malašenoks, bet pārsvaru dubultoja Mareks Labanovskis, kurš izcēlās 108. minūtē.

Pretinieku rindās labāko sniegumu nodemonstrēja pieredzējušais Andrejs Perepļotkins, kurš šodien oficiāli pievienojās "Jelgavas" nometnei. "Skonto" ar 12 spēlēs izcīnītajiem astoņiem panākumiem un diviem neizšķirtiem ieņem ceturto vietu 15 komandu konkurencē.

Savukārt "Jelgava" ar 13 mačos sakrātajiem 19 punktiem ir ceturtajā vietā Virslīgā. Nākamā spēle paredzēta pirmdien savā laukumā pret RFS, bet šovakar priekšā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes spēle pret Bratislavas "Slovan". Pateicoties izbraukumā nosargātajam 0:0, mājās derēs jebkura uzvara.

Jaunus spēlētājus drīkstēja pieteikt līdz pusnaktij, tomēr "Jelgava" šādu iespēju nav izmantojusi, tādēļ Perepļotkinam debija būs jāpagaida. 31 gadu vecais futbolists Latvijā nonāca 2004. gadā, pievienojoties Rīgas "Skonto", ar kuru kļuva par valsts čempionu. 2007. gadā Perepļotkins tika pie Latvijas pilsonības un debitēja valstsvienības rindās. Izlasē viņa kontā ir 36 spēles un trīs gūtie vārti.

"Jelgavas" duelis pret Bratislavas "Slovan" no Slovākijas norisināsies šovakar pulksten 18:30. Maču tiešraidē vērojiet gan Sportacentrs.com TV kanālā, gan portālā.

Svētdien "Riga" savā laukumā uzņems "Ventspili", un, lai iegūtu biļetes uz šo spēli, jādodas uz "Riga" FC Facebook oficiālo lapu, jāsameklē biļešu konkurss uz spēli pret FK “Ventspils”. Kopā tiek izspēlētas 10 biļetes.

Futbola cienītājus "Riga' gaidīs jau no pulksten 15:00, jo komanda ir parūpējusies par aizraujošu un izklaidējošu atmosfēru un programmu visai ģimenei - Rīgā populāru un iemīļotu DJ uzstāšanos, konkursiem un iespēju izkustēties un izsmieties, sekojot līdzi un piedalieties pasākuma aktivitātēs.

Biļetes uz Riga FC mājas spēlēm var iegādāties:
- internetā bilesuserviss.lv
- “Skonto” stadiona biļešu kasēs pasākuma dienā.
Biļetes cena – 3 eiro
VIP biļetes cena – 35 eiro (Cenā iekļauta vieta stadiona VIP ložā, karstais un aukstais galds, kā arī atspirdzinoši dzērieni ieskaitot alu. )
Sky box – 150 eiro (Jūs iegūstat atsevišķu VIP telpu ar norobežotām vietām tribīnēs. Cenā iekļautas 20 biļetes. Par atsevišķu samaksu iespējams pasūtīt ēdienus un dzērienus. Sīkāka informācija pa tālruni +371 2886 1168 Uldis.)
Bezmaksas ieeja: cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pensionāriem, kara veterāniem, futbola veterāniem (uzrādot statusu apliecinošu dokumentu). Kā arī Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas.
Iespēja apmeklēt mājas spēles bezmaksas ir visām pamata un vidējās izglītības mācību iestādēm, iepriekš sūtot grupu pieteikumus.
Skolēnu grupām jābūt vismaz vienam uzraugam - klases audzinātājam, fizkultūras skolotājam, vecākiem. Visiem skolēnu grupas dalībniekiem ieeja ir bezmaksas.
Lai pieteikties grupu apmeklējumiem aicinām: - zvanīt: +371 2886 1168 Uldis.

24. jūlija pasākumu programma
15:00 – 17:00 - Fanu-zona
Monofutbols
DJ Roberto
Virtuālā realitāte – Gravitātes atrakcija piedāvā: bailes,prieks, kliedzieni, izbīlis, mežonīgs adrenalīna pieplūdums – viss tas ir pa īstam,izdomāta ir tikai pasaule, sajūtas ir patiesas, kā Jūs paši!
Futbola meikaps (make-up)
Bērnu konkurss “Vēlējums komandai”
Dāmu konkurss “Kļūsti par nākamā žurnāla seju”
Anketu loterija
Stand-up izrāde “Fubtols uz Labutēniem!”
Pasākumu vadīs profesionāli un atraktīvi vadītāji
Pasākuma norises vietā darbosies ēdināšanas teltis
17:00 - 19:00 - Dienas kulminācija
Futbola spēle Riga FC - FK “Ventspils”
19:00 – 21:00 Pēc spēles nedodamies mājās, bet turpinām izbaudīt fanu zonas izklaides, kā arī piedalāmies:
Autogrāfu sesijā ar futbolistiem
Fotogrāfējamies ar futbolistiem
Paziņosim konkursu rezultātus un apbalvosim uzvarētājus!

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

  +7 [+] [-]

, 2016-07-21 14:32, pirms 8 gadiem
Vai noderēs Jelgavai, grūti pateikt (varbūt), bet pirmās līgas Skonto gan tas ir sāpīgs zaudējums. Jo īpaši vēl, ņemot vērā aizliegumu pieteikt jaunus spēlētājus.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-21 14:32, pirms 8 gadiem
Mazliet jēgu neredzu Perepļotkina paņemšani, bet gan jau ka der.

  +3 [+] [-]

, 2016-07-21 14:38, pirms 8 gadiem
Grūti izprast FK Jelgava vadību, visu laiku ņemot izbijušā skonto urļikus. Vadībā tā kā būtu cits kontingents. Skumji, ka Jelgava neiesaista nevienu jelgavnieku. Vai tad par 10 gadiem nevar izaudzināt nevienu virslīgas līmeņa futbolistu.

  +4 [+] [-]

, 2016-07-21 14:53, pirms 8 gadiem
edmundsH rakstīja: Mazliet jēgu neredzu Perepļotkina paņemšani, bet gan jau ka der.
Visiem taču tāpat ir skaidrs, ka Jelgava ir tikai kā īss starpposms pirms pārejas uz kādu no Eiropas TOP līgām. Fiksi ievilks Jelgavu Eiropas līgas grupu turnīrā un tad jau pārcelsies uz LaLiga, EPL vai Bundeslīgu..

  +3 [+] [-]

, 2016-07-21 14:54, pirms 8 gadiem
Kurš no visiem Jelgavas spelētajiem ir jelgavnieks. Tikai viens laikam ir V. Redjko.

  +3 [+] [-]

, 2016-07-21 15:04, pirms 8 gadiem
Cik Arsenālā spēlē londonieši?

  +3 [+] [-]

, 2016-07-21 15:05, pirms 8 gadiem
Neesmu Perepļotkina fans, bet, cik te redzēju viņu Valmierā pirmā līgas spēlē, izskatījās vislabāk no Skontiešiem. Aktīvs, ātrs, agresīvs... Redzēs, kā ies Latvijas A sērijā!

  +1 [+] [-]

, 2016-07-21 15:09, pirms 8 gadiem
Mozart rakstīja: Kurš no visiem Jelgavas spelētajiem ir jelgavnieks. Tikai viens laikam ir V. Redjko.
Virslīgā laikam sāka kā rēzeknietis

     [+] [-]

, 2016-07-21 15:47, pirms 8 gadiem
Andzzeys rakstīja: Neesmu Perepļotkina fans, bet, cik te redzēju viņu Valmierā pirmā līgas spēlē, izskatījās vislabāk no Skontiešiem. Aktīvs, ātrs, agresīvs... Redzēs, kā ies Latvijas A sērijā!
Skonto taču spēlē bērni, jauniešu un Rimkus, kurš tālāk par centra apli reti kad aizskrien

  -1 [+] [-]

, 2016-07-21 15:58, pirms 8 gadiem
Skonto spēlē laba līmeņa jaunieši + vidēja līmeņa bijušie pusprofesionāļi (Pihockis, Zeņkovs, Dzelzkalējs, Golovizins) + (līdz šim) Perepļotkins
+ sava prieka pēc Rimkus, kas parasti nāk uz maiņu, kad rezultāts jau izšķirts.

     [+] [-]

, 2016-07-21 16:15, pirms 8 gadiem
Varbūt ilgi nebūs Jelgavā. Tikai liekas uz Skonto atpakaļ nevarēs. Jo Skonto ir transfēru aizliegums.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-21 16:36, pirms 8 gadiem
Riga labi cenšas piesaistīt līdzjutējus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja