Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV: Pļaviņš, Samoilovs un pārējie labākie malkos "Saulkrastu kokteili"

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: Pļaviņš, Samoilovs un pārējie labākie malkos "Saulkrastu kokteili"
Foto: facebook.com/SaulkrastuKokteilis

Sportacentrs.com TV šajā nedēļas nogalē piedāvās tiešraides no Latvijas čempionāta futbolā, peldēšanā un pludmales volejbolā - sestdienas vakarā tiešraidē tradīcijām bagātais turnīrs “Saulkrastu kokteilis”.

Piektdien un sestdien turpināsies labāko noskaidrošana Latvijas atklātajā čempionātā peldēšanā 25 metru peldbaseinā. Ulvis Kalniņš, Ieva Maļuka un citi labākie noskaidros medaļu ieguvējus. Tiešraides no Valmieras peldbaseina piektdien pulksten 17:00, bet sestdien 10:00 un 17:00.

Piektdienas vakarā Sportacentrs.com TV pieslēgsies “Skonto” stadionam, kur tiksies divas šī brīža labākās komandas Latvijas futbola čempionāta “Optibet” Virslīgā. Čempione un tabulas līdere “Riga” uzņems septiņas spēles pēc kārtas nezaudējušo Jūrmalas “Spartaku”, turklāt sešās no šīm spēlēm izcīnīti panākumi. Tieši “Riga” pēdējo reizi likusi “Spartakam” just zaudējuma rūgtumu, taču tas notika pirms teju diviem mēnešiem. Vai Edgars Gauračs un “Spartaks” turpinās uzvaru sēriju un atdarīs rīdziniekiem par neveiksmi pirmā apļa cīņā? Spēles sākums 19:00.

Sestdien 14:00 tiešraidē no Saldus divu Latvijas 2. līgas tabulas augšdaļas komandu duelī “Saldus SS/Brocēnu NBJSS” uzņems “Karostu”. Abām komandām izdevies sakrāt pa 12 punktiem, saldenieki vēl nav zaudējuši, bet “Karostai” piecās spēlēs četri panākumi. Šī būs arī divu labāko līgas snaiperu tikšanās - saldenieks Dmitrijs Novgorodskis guvis septiņus vārtus, bet “Karostas” līderim Jurim Kučmam jau 11 vārtu guvumi.

Sestdienas vakarā no 19:00 pieslēgsimies izšķirošajām cīņām tradicionālajā pludmales volejbola turnīrā “Saulkrastu kokteilis”, kas vienlaikus būs arī “Ergo Open” Latvijas čempionāta trešais posms. Ierindā būs gan pagājušā gada uzvarētāji Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, gan viens no pasaules labākajiem duetiem Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš un citi labākie Latvijas pludmales volejbola meistari.

Sportacentrs.com TV aktuālās tiešraides:

DatumsLaiksNotikumsSpēle
21.06.17:00Latvijas čempionāts peldēšanā
21.06.19:00Optibet Virslīga futbolāRiga FC - Spartaks
22.06.10:00Latvijas čempionāts peldēšanā
22.06.14:00Latvijas 2. līga futbolāSaldus SS/Brocēnu NBJSS - Karosta
22.06.17:00Latvijas čempionāts peldēšanā
22.06.19:00Ergo Open 3. posms pludmales volejbolāSaulkrastu kokteilis

Visas tiešraides pieejamas arī internetā - Sportacentrs.com.