Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: "Babītes" treneris Gorbačovs: "Virslīgas līmenis atbilst Krievijas Nacionālajai līgai"

Sestdien "SynotTip" futbola Virslīgas 9. kārtas pirmajā spēlē RFS savā laukumā ar 2:1 apspēlēja pastarīti "Babīti"/"Dinamo". Piedāvājam noskatīties pēcspēles preses konferenci ar abu komandu treneriem.

Foto: Aiga Veisa/Virslīga
3

Liepājā divas Virslīgas spēles pēc kārtas - vispirms RFS, pēc tam "Jelgava"

"TonyBet" futbola Virslīgā šodien paredzētas divas spēles, kas abas norisināsies Liepājas "Daugavas" stadiona laukumā. Jau plkst. 13.00 sāksies pārceltā "Grobiņas/LFS" spēle pret RFS, bet 17.30 ieplānota "Liepājas" spēle pret "Jelgavu".
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.