Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ņ.Ivanovam lauzta roka, "Skonto" paliek ar diviem uzbrucējiem

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Ņ.Ivanovam lauzta roka, "Skonto" paliek ar diviem uzbrucējiem
Ņikita Ivanovs savā "Twitter" kontā publicējis ieģipsēto roku

SMScredit.lv Virslīgas vicelīdere Rīgas "Skonto" palikusi ar diviem uzbrucējiem, jo roku lauzis 18 gadus vecais uzbrucējs Ņikita Ivanovs.

18 gadus vecais Ņikita Ivanovs gāja "Skonto" pamatsastāvā četrās no piecām spēlēm, izceļoties ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Pēdējos mačos Ivanovs veidoja uzbrucēju duetu ar citu gados jaunu futbolistu - 19 gadus veco Vladislavu Gutkovski. Abi izgāja sākumsastāvā arī šodien cīņā pret "Daugavpili" (3:1), taču Ivanovs nospēlēja tikai 1. puslaiku.

Kā izrādījies, Ivanovam ir lauzta roka (precīzāk - īkšķa pamatne), un, lai gan konkrēts atveseļošanās termiņš šobrīd publiski nav nosaukts, turklāt spēlētājam pēc 10 dienām (tad arī situācija būs skaidrāka) vēl jāveic papildus rentgenuzņēmums, visticamāk, "Skonto" bez viņa pakalpojumiem būs jāiztiek vismaz pāris nedēļas. Tas nozīmē, ka "Skonto" rīcībā reāli paliek tikai divi uzbrucēji - Gutkovskis un Valērijs Šabala, kurš pieder "Club Brugge" un "Skonto" ir izīrēts tikai līdz vasarai. Vēl "Skonto" pieteikumā ir Levans Čačiašvili, taču viņš šosezon vēl nav spēlējis.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-21 01:32, pirms 10 gadiem
Ļoti žēl, jo Ivanovs pagaidām bijis viens no sezonas spožākajiem atklājumiem. Varbūt lielā iespēja Čačiašvili, bet Pertija jau iepriekš izteicies, ka viņam vēl daudz jāstrādā, lai iekļūtu pirmajā komandā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-04-21 11:20, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Ļoti žēl, jo Ivanovs pagaidām bijis viens no sezonas spožākajiem atklājumiem. Varbūt lielā iespēja Čačiašvili, bet Pertija jau iepriekš izteicies, ka viņam vēl daudz jāstrādā, lai iekļūtu pirmajā komandā.
nu tad priekškam ir ņemts leģionārs, lai šis tik uz beņķa sēdētu?

  +1 [+] [-]

, 2014-04-21 12:05, pirms 10 gadiem
vasarā ganjau Kara būs atpakaļ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-21 16:56, pirms 10 gadiem
Kas tad šiem noticis???
Sponsori tagad ir - algu var samaksāt!!!
Nevar no Skonto FC - 2 uzbrucēju paņemt???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja