Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Rīgas Dzirnavnieks" uzsāk sadarbību ar FK "Jelgava"

"Rīgas Dzirnavnieks" uzsāk sadarbību ar FK "Jelgava"
FK "Jelgava"

A/s "Rīgas Dzirnavnieks" 2010. gada sezonā kļuvis par Latvijas futbola čempionāta LMT virslīgas debitanta FK "Jelgava" atbalstītāju. Līdzās komandas atbalstam ir uzsāktā sadarbība arī ar Jaunatnes futbola centru "Jelgava", kurā futbolu spēlē 300 dažāda vecuma bērni un jaunieši. Uzsāktā sadarbība ietver kopīgu jaunās paaudzes izglītošanu par veselīga dzīvesveida nozīmi.

Lai FK „Jelgava” nepietrūktu enerģijas ambiciozo mērķu sasniegšanai Latvijas čempionāta LMT virslīgā līgā –, „Rīgas Dzirnavnieks” visas sezonas garumā nodrošinās komandu ar AXA graudaugu produktiem, kas ir pilnvērtīga uztura pamatā. Kopā ar kluba futbolistiem sezonas garumā „AXA bērnu sporta skolas” ietvaros iecerētas arī vizītes un kopīgi treniņi skolās, aicinot bērnus izvēlēties aktīvu un veselīgu dzīvesveidu.

Kārlis Mišinskis, AS „Rīgas Dzirnavnieks” tirdzniecības un mārketinga direktors: „Jelgavas futbola klubs ir ambiciozs un aktīvs sporta dzīves virzītājs Zemgales reģionā. Augstu vērtējam kluba iniciatīvu jaunatnes jomā, iesaistot jauniešus aktīvā dzīvesveidā un domājot par jauno futbolistu paaudzi. AXA pārliecība ir, ka jau no mazotnes bērnam ir jārada savs dzīves ritms ar fiziskām aktivitātēm un pilnvērtīgu uzturu, tādēļ sadarbībā ar FK „Jelgava” saredzam perspektīvu bērnu un jauniešu izglītošanā.”

Savukārt FK „Jelgava” galvenais treneris Dainis Kazakēvičs uzsver, ka ir patiesi gandarīts par uzsākto sadarbību, jo pilnvērtīgs un veselīgs uzturs ir būtiska dzīves sastāvdaļa ne tikai profesionālajā sportā, bet arī ikvienam no mums. „Labprāt atsaucāmies „Rīgas dzirnavnieka” aicinājumam veidot kopīgas izglītojošas nodarbības mūsu jaunajiem futbolistiem un skolēniem, jo tādā veidā ne tikai popularizēsim savu sporta veidu un komandu, bet arī aicināsim pievērsties veselīgam dzīvesveidam, aizstājot čipsus un gāzētos dzērienus ar organismam draudzīgākiem produktiem,” tā D.Kazakēvičs.

„AXA bērnu sporta skolas” mērķis ir kopā ar sportistiem aicināt bērnus un jauniešus ikdienā pievērst uzmanību sportiskām aktivitātēm un pilnvērtīgam un veselīgam uzturam. AXA graudaugu produkti ir pilnvērtīga uztura sastāvdaļa un vērtīgs enerģijas avots gan sporta gaitās, gan ikdienā. Graudaugu galvenā vērtība slēpjas ogļhidrātos, kas atbild par cilvēka enerģijas līmeni, un šķiedrvielās, kas palīdz organismam noregulēt gremošanas funkcijas.

Futbola klubs „Jelgava” ar šādu nosaukumu dibināts 2004. gadā, bet Jelgavas futbola vēsture ir daudz senāka – sākot ar 1977. gadu, kad tika izveidots klubs „Metālists Jelgava” un vēlākajos gados „Automobīlists Jelgava” un „RAF Jelgava”. Minētie klubi sekmīgi startējuši gan PSRS, gan Latvijas čempionātos.

2009. gada sezonā FK „Jelgava” izcīnīja pirmo vietu Latvijas čempionāta 1.līgā un kvalificējās Latvijas čempionāta LMT virslīgai. Jaunajā sezonā klubs startē ar divām komandām – viena spēlēs Latvijas čempionāta LMT virslīgā, bet dublieru komanda Latvijas čempionāta 1.līgā. FK „Jelgava” izvirzījuši ambiciozu mērķi – Latvijas čempionāta LMT virslīgā jau pirmajā sezonā iekļūt pirmajā sešiniekā. Kluba struktūrā ietilpst ne tikai minētās komandas, bet arī „Jaunatnes futbola centrs”, kas apvieno 300 bērnus un jauniešus – jauno futbolistu paaudzi. Klubs lielu darbu iegulda tieši jaunatnes sistēmas attīstībā. Par futbola popularitāti pilsētā liecina arī FK „Jelgava” fanu kluba „Mītavas patrioti” arvien pieaugošais biedru skaits un topošais Zemgales olimpiskais centrs, kurā jelgavnieki futbolu jau varēs spēlēt citā kvalitātē.

Informāciju sagatavoja
Ilze Gabrāne


, 2010-04-21 10:07, pirms 14 gadiem
Prieks. LMT jaunpienācēji arī spēj piesaistīt lielus sponsorus. Lai izdodas sadarbība
, 2010-04-21 21:16, pirms 14 gadiem
Toties Skonto var piesaistīt "Ģenerāļus" (ar 3 svītrām uz biksēm)
, 2010-04-22 22:28, pirms 14 gadiem
izlasot var saprast ka viss ieguvums ir graudaugu produkti sportistiem! vai tieshaam tikai graudus dos? naudinju ne e?
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
15

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.