Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS jaunieši piedzīvo zaudējumu prestižā "Viareggio" kausa 1/8 finālā

Krišs Upenieks

RFS jaunieši piedzīvo zaudējumu prestižā "Viareggio" kausa 1/8 finālā
Foto: Rīgas Futbola skola

''Viareggio'' kausa astotdaļfinālā zaudējumu piedzīvojusi Rīgas Futbola skolas U19 komanda, kas nespēja gūt vārtus un ar rezultātu 0:3 piekāpās ''Venezia'' vienaudžiem.

RFS jaunieši turnīru bija sākuši ar divām uzvarām, ar 4:0 pieveicot A Sērijas komandas ''Bologna'' jauniešu vienību, bet pēc tam ar 2:1 pārspējot Kolumbijas otrās līgas komandas ''Deportes Quindio'' jaunos spēlētājus, bet grupu turnīra pēdējā spēlē ar 1:3 zaudēts ''Cagliari'', vienalga sasniedzot turnīra astotdaļfinālu.

Jāpiemin, ka astotdaļfinālu bija sasniegušas arī tādas komandas kā Milānas ''Inter'', ''Milan'', ''Juventus'' un ''Fiorentina'', bet Rīgas Futbola skolas pretiniece bija ''Venezia'' jaunieši. Venēcijas komanda šosezon B sērijā ieņem septīto vietu.

Diemžēl rīdziniekiem neizdevās spēles sākums, un 11. minūtē ''Venezia'' vadībā izvirzīja pussargs Nikolo Simeoni, bet 26. minūtē Itālijas kluba pārsvaru dubultoja Nikola Fasans (2:0). Rīdziniekiem lauzt spēles gaitu tā arī neizdevās. Enriko Pocebons 56. minūtē sniedza ''Venezia'' 3:0 pārsvaru, un ar šādu rezultātu spēle arī noslēdzās.

Turnīrā kopumā piedalās 40 komandas, kas sadalītas desmit apakšgrupās, un RFS palika otrajā vietā savā grupā, taču bija starp sešām labākajām otro vietu ieguvējām, līdz ar to varēs turpināt sacensības par ''Vareggio'' kausu.

Rīgas Futbola skolas sākumsastāvs: S.Vilkovs, N.Grīngofs, D.Balodis, N.Koliņko, J.Zvonkovs, E. Šakurovs, K.Protass, R.Kiršs, V.Troninkovs, D.Hvoinickis, K.Švans