Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Šabala iesit ceturtajā spēlē pēc kārtas, "Riga" zaudē Lietuvā

Šabala iesit ceturtajā spēlē pēc kārtas, "Riga" zaudē Lietuvā
Valērijs Šabala
Foto: rigafc.lv

Ceturtajā spēlē ar vārtu guvumu izceļoties uzbrucējam Valērijam Šabalam, zaudējumu pārbaudes spēlē tomēr piedzīvoja "Riga", kas Lietuvā ar 1:2 atzina "Suduva" pārākumu.

Spēles ievadā vairāk bīstamu situāciju bija pie rīdzinieku vārtiem, tomēr 30. minūtē vadībā izvirzījās tieši Latvijas komanda. No tālas distances – metriem 28 – šāvienu izdarīja Artūrs Zjuzins, bet bumba atdūrās pret pārliktni. Taču pirmais pie atlēkušās bumbas bija Valērijs Šabala, kurš to iebakstīja tukšos vārtos, izceļoties ceturto maču pēc kārtas – 1:0 "Riga" labā.

Pirmā puslaika beigās pēc standartsituācijas pārsvaru dubultot varēja Vitālijs Smirnovs, tomēr viņš ar galvu sita pāri vārtiem. "Riga" nespēja izmantot teritoriālo pārsvaru, pietrūkstot noslēdzošajam sitienam, un neizmantotās izdevības nācās nožēlot.

57. minūtē rīdzinieki iekrita aizsardzībā, un Antanavičus trāpīja tālajā stūrī. 11 minūtes vēlāk Altiparmakovskis no soda laukuma ārpuses izcēlās ar vēl vienu sitienu tālajā stūrī, panākdams 2:1 "Suduva" labā. Beigās veiksme nebija "Riga" sabiedrotā, tāpēc nācās samierināties ar zaudējumu.

24. februārī "Riga" mājās sāks pēdējo nometni pirms jaunās sezonas, bet četras dienas vēlāk tiks aizvadīts pārbaudes mačs, visticamāk, pret "Skonto".

Riga FC – Suduva 1:2 (1:0)

Vārti: Šabala 30′ – Antanavičus 57′ Altiparmakovskis 68′
Riga FC pamatsastāvs: V. Kurakins, Litvinskis, Smirnovs, Gorkšs, A. Kurakins, Jeņins, Laizāns, Zjuzins, Pētersons, Kovaļovs, Šabala

Izmantotie resursi:
Riga FC – Just another WordPress site


, 2017-02-21 21:32, pirms 7 gadiem
FK Riga vel eksperimente bet Gorksam tik tiesam laiks padomat!!!
, 2017-02-21 21:38, pirms 7 gadiem
Kāpēc šāda sastāva izvēle?
Pirmkārt, Kurakins nav labākais vārtsargs. Ja ir brīvas leģionāru vietas, varēja saglabāt to pašu Litovku
Litvinskis un Pētersons kā pamatsastāva spēlētāji? Nu nez... Arī šīs vietas varētu aizpildīt leģionāri
Savukārt Enina vietā varētu arī kādu spēcīgāku leģionāru
1 leģionārs un tas pats apšaubāms. Ja klubam ir nauda, tad dažās pozīcijās varētu pielasīt nopietnus leģionārus
, 2017-02-22 07:29, pirms 7 gadiem
Un kā ar likmēm?Ko saka eksperti?Izlases bāzes komanda zaudē.Vai neškiet aizdomīgi?
, 2017-02-22 13:37, pirms 7 gadiem
"superklubs" atkal zaudē ne tikai punktus, bet šoreiz arī spēli. Lai turpina trenēties. Zinu, ko trenē anglis, gruzīns, moldāvs, polis, bet kāds mazreklamēts stārs šamējos trenē- nav gudri taupīt uz pamatvārtsargu un galv.treneri
, 2017-02-22 13:49, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Kāpēc šāda sastāva izvēle?
nu tā taču bija pārbaudes spēle
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
20

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
16

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.