Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Par Virslīgas pēdējā apļa labāko jauno spēlētāju pārliecinoši atzīst Ķiguru

Par Virslīgas pēdējā apļa labāko jauno spēlētāju pārliecinoši atzīst Ķiguru
Mārtiņš Ķigurs, Foto: Mārtiņš Sīlis, FK Liepāja

Par SynotTip Virslīgas 2018. gada sezons ceturtā apļa labāko jauno spēlētāju futbola žurnālistu un klubu galveno treneru balsojumā atzīts FK Liepāja/Mogo pussargs Mārtiņš Ķigurs, kurš saņems īpašu balvu no ''Sportland'', vēstīts līgas mājaslapā.

Kopš 2015. gada sezonas Virslīgas čempionātā tiek noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalās mediji un visu klubu galvenie treneri. Būtiskākais kritērijs šīs balvas saņemšanai ir vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam ir jāatbilst U-21 vecuma kategorijai.

Šajā reizē LFF Treneru padome 4. apļa labākā jaunā spēlētāja titulam izvirzīja piecus kandidātus:

Mārtiņš Ķigurs (FK Liepāja/Mogo)
Antonijs Černomordijs (Riga FC)
Anastasijs Mordotenko (FK Ventspils)
Raivis Andris Jurkovskis (FK Liepāja/Mogo)
Kristaps Liepa (FK Metta/Latvijas Universitāte)

Žurnālistu un treneru balsojumā par labāko jauno spēlētāju pēc čempionāta noslēguma un līdz ar to 4. apļa tiek atzīts FK Liepāja/Mogo pussargs Mārtiņš Ķigurs, kurš balsojumā saņēma pārliecinoši lielāko punktu skaitu (54 punkti). Šoreiz sīvāka cīņa bija par 2 un 3. vietu, kur vien ar piecu punktu pārsvaru (36 pret 31) Antonijs Černomordijs (Riga FC) apsteidza Anastasiju Mordatenko (FK Ventspils).

Šajā sezonā apļa labākais jaunais spēlētājs saņem vērtīgu dāvanu no vadošā sporta preču veikala ''Sportland'', kas īpaši atbalsta jauno sportistu attīstību.


Mariana Pahara labāko trijnieks: 1. Ķigurs, 2. Černomordijs, 3. Jurkovskis.

Izmantotie resursi:
SynotTip virslīga


, 2018-11-20 20:23, pirms 5 gadiem
Pilnībā pelnīti. Nebrīnīšos, ja Mārtiņš tiks atzīts arī par visas sezonas labāko jauno spēlētāju. Viņam tīri teorētiski patraucēt varētu Tālbergs no FKV, kurš, manuprāt, bija šīs sezonas pats lielākais pārsteigums jauniešos.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.