Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Indriksons: "Melnajā sarakstā ir desmiti spēlētāju"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Indriksons: "Melnajā sarakstā ir desmiti spēlētāju"
Jānis Mežeckis un Guntis Indriksons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons (58) sarunā ar laikrakstu "Diena" norāda, ka milzīgā pārsvarā sportisti un treneri ir godīgi, tomēr melnajā sarakstā atrodas desmiti spēlētāju, par kuru līdzdalību spēļu sarunāšanā federācijai šaubu nav.

"Pirmkārt, liels paldies Valsts policijai, kas reāli sāka cīņu ar šo vēzi, tāpat paldies arī Bislanam Abdulmuslimovam un viņa kolēģiem, kas palīdz un palīdzēs man. Otrkārt, milzīgā pārsvarā ir sportisti un treneri, kuri ir godīgi. Es vēlreiz aicinu visus, kam ir ko teikt, nāciet un lieciet faktus galdā! Pienāks brīdis, kad vairs nevienu neuzklausīsim un atlaides nedosim. Pagaidām ir atnākuši trīs vai četri cilvēki," atklāj Guntis Indriksons. "Runājot par komandām, mums bez Daugavpils "Daugavas" ir vēl daži klubi, vēl daži darboņi. Palieku pie savas pārliecības, ko visu laiku esmu teicis, - es neticu, ka ar spēļu rezultātiem manipulē spēlētāji vien. Uzskatu, ka melnajās spēlītēs jābūt iesaistītiem arī tiesnešiem. Bijušajiem vai tagadējiem - tas ir cits jautājums. Mūsu melnajā sarakstā ir desmiti spēlētāju, par kuru līdzdalību spēļu sarunāšanā mums šaubu nav. Bet ir vēl."

Daugavpils "Daugavas" pārstāvju aizturēšana vēl nav uzvara. "Nezinu nevienu, kurš teiktu "hop!" vai aplaudētu. Priekšā vēl ir ļoti liels darbs. Taču esmu pārliecināts, ka tagad katrs padomās desmitreiz, pirms to darīs. Un tāds arī ir mērķis. Jūs domājat, ka Indriksona vai Mežecka mērķis ir, lai šie cilvēki sēž cietumā? Nekādā gadījumā. Viss, ko es vēlos, - lai sporta spēles rezultāts tiek noskaidrots korektā, bezkompromisa cīņā laukumā," atzīst LFF prezidents. "Man ir vairākkārt draudējuši. Pēdējoreiz pirms nedēļām divām - bija zvans."

izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2014-11-20 17:37, pirms 9 gadiem
Gunti, nu publicē to sarakstu !

  +6 [+] [-]

, 2014-11-20 17:54, pirms 9 gadiem
Meli

  +8 [+] [-]

, 2014-11-20 17:58, pirms 9 gadiem
"Man ir vairākkārt draudējuši. Pēdējoreiz pirms nedēļām divām - bija zvans."
----------
Kas guņa ar kādu nav dalījies no ienākumiem ja jau tiek draudēts?
Labāk lai pasaka cik gadā ieslīd kontos......
Lielo cīnītāju tēlo!

  +3 [+] [-]

, 2014-11-20 18:06, pirms 9 gadiem
Kas tie par Bislana kolēģiem?

  +7 [+] [-]

, 2014-11-20 18:15, pirms 9 gadiem
Andris5 rakstīja: "Man ir vairākkārt draudējuši. Pēdējoreiz pirms nedēļām divām - bija zvans."
----------
Kas guņa ar kādu nav dalījies no ienākumiem ja jau tiek draudēts?
Labāk lai pasaka cik gadā ieslīd kontos......
Lielo cīnītāju tēlo!
Nu, protams, ka tēlo. Atcerēsimies 2001. gadu, kad priekšpēdējas kārtas spēlē "Skonto" spēlēja ar "Dinaburgu", šamais kopā ar gavrjušu un čiksām pirmespēles vakarā pirtiņā apsprieda spēles plānu. Ja paskatītos tās spēles ierakstu, tad "Dinaburgas"-"Trans" spēle tādi pukstiņi vien ir. Starp citu, to spēli rādīja LTV. Tā kā arhīvos vēl vajadzētu būt. Bet gan jau pēc guņas ieteikuma tas jau ir nolikvidēts. Ja jau musļimovs ir čoms, tad jau šamais jūtas drošš aiz musļika muguras. Tāda sajūta, ka nekas nav mainījies no 90-to tendencēm. Visu izsaka sakari un musļiki. Skumji . It kā jau 10 gadus esam ES un NATO. Bet ietekme un sakari izsaka visu. Ietupinās gavrjušu, un sabiedrība no priekiem sitīs plaukstas un dziedās slavas dziesmas "taisnības cīnītājam". Bet tas jau tikai Latvijā iespējams, ka lielāko valsts nozadzēju ielika par iekšlietu ministru, un pēc pāris gadiem iebalsoja Eiroparlamentā. Brīnums, ka šogad netika ievēlēts šajā saeimā.
Vēl fascinē, ka tagad guņa sniedz identiskas intervija gan SA, gan "Dienā". Laikam cer, ka muļķīši atkal ticēs par viņa "ieguldītajiem" 17 miljoniem Latvijas futbolā.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-20 18:26, pirms 9 gadiem
KingsChoiceBETS

  +4 [+] [-]

, 2014-11-20 19:39, pirms 9 gadiem
Pats Gunča balts un pūkains! ...tikai ar Gavriku sarokojas,sabučojas un spēles kopā skatās!

  +2 [+] [-]

, 2014-11-20 22:43, pirms 9 gadiem
Na a ar Gavriku bučojas un moxinajas vuirak Lajuks

  +2 [+] [-]

, 2014-11-21 12:24, pirms 9 gadiem
Lajuku arī jāņem pie dziesmas, kādreiz viņš Skonto vilka cīņās laukā kā tiesnesis pret Liepājas Metalurgu, FC Jūrmala, kad tajā vēl spēlēja Kalns un Torress - deva pendeles, kad Blanks uz vēderiņa ieslīdēja soda laukumā bez kontakta. Un kur Lajuks ir tagad? Bīda biznesu tālāk Daugavpils Daugavā...Tai pat laikā Pertija brauc ar divdurvju sporta jauno Lexus - par Skonto algu nopircis?