Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

LFF valde Villeruša vietā par Apelāciju komisijas galvu ieceļ Aivaru Bergeru

LFF valde Villeruša vietā par Apelāciju komisijas galvu ieceļ Aivaru Bergeru
Latvijas Futbola federācijas prezidents Guntis Indriksons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirmdien, 20.oktobrī, notikušajā sēdē, izmantojot statūtos paredzētās pilnvaras, Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde par LFF Apelāciju komisijas jauno priekšsēdētāju apstiprināja Aivaru Bergeru. Viņš šos pienākumus pildīs līdz LFF statūtos paredzētajam kārtējam kongresam, kurā savukārt LFF biedriem būs iespēja viņa pilnvaru termiņu pagarināt. Bergers iepriekš bija Klubu licencēšanas komisijas vadītājs, taču pavasarī atkāpās pēc Villeruša lēmuma pielaist "Skonto" un Daugavpils "Daugavu" čempionātam.

LFF Valde nolēma arī apstiprināt Āri Kakstānu par LFF Klubu licencēšanas komisijas jauno priekšsēdētāju, kā arī Pāvelu Tjuševu, Esteri Āķi un Artjomu Kalacu par komisijas locekļiem līdz kārtējam LFF kongresam. LFF Valde vienlaikus apstiprināja LFF Klubu licencēšanas nolikuma grozījumus, kas veidoti, pamatojoties uz šīs sezonas klubu licencēšanas procesa pieredzi un UEFA veiktā audita rezultātiem.

Valdes sēdes laikā LFF Stadionu infrastruktūras komitejas priekšsēdētājs Vladimirs Žuks sniedza informāciju par Kr. Baronas ielas stadiona projekta realizācijas gaitu. Vladimirs Žuks informēja, ka šobrīd ir izstrādāts tālāko darbu plāns un tiek gatavota UEFA pārstāvju vizīte Latvijā.

LFF Sporta direktors Dainis Kazakevičs sniedza informāciju par sporta projekta realizācijas gaitu, kā arī par akreditācijas procesa nepieciešamību un LFF atbalsta programmām. Dainis Kazakevičs uzsvēra, ka LFF sporta projektu mērķis ir maksimāli uzlabot kvalitātes jaunatnes spēlētāju sagatavošanā, savukārt LFF uzdevums ir ieskatīties klubu darbībā un sniegt rekomendācijas, lai šis darbs būtu maksimāli pietuvināts mūsdienu futbola attīstības tendencēm un sekmētu Latvijas izlases spēlētāju izaugsmi.

Nākamā LFF valdes sēde notiks trešdien, 19.novembrī, plkst.10:00 LFF telpās, Rīgā.

Izmantotie resursi:
LFF Valde apstiprina LFF Apelāciju komisijas un...


, 2014-10-20 21:23, pirms 10 gadiem
vieni čekisti mudž futbola federācijā...
Šodien vairākas izdevības neizmantojušais Ede Oloko. Foto: FS Jelgava
38

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.