Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: RFS zaudē punktus un samazina savas iespējas cīņā par zeltu

Ar neizšķirtu 1:1 šovakar Rīgā Arkādijas stadionā noslēdzās RFS un FK Ventspils spēle.
Pirmā puslaika beigās RFS pēc Zjuzina sitiena izvirzījās vadībā, bet Ventspilij otrajā puslaikā izdevās atspēlēties, kad standartsituāciju izmantoja Kozlovs. Pašā spēles izskaņā teicamu izdevību gūt tik svarīgo uzvaru izniekoja Lemajičs, kurš neskemīgi izpildīja 11m soda sitienu pa Ventspils vārtiem.
Rīdziniekiem šis rezultāts uzskatāms par neveiksmi, jo atņēma svarīgus divus punktus un mazināja iespēja panākt līderus RIGA cīņā par virslīgas zeltu.

, 2020-09-21 10:54, pirms 4 gadiem
Ja vakar biju pārliecināts ,ka pendele tur nebija,tad šodien,noskatoties entās reizes šo momentu no rakusa,kuru mums piedāvā ieraksts,vairs tik pārliecināts neesmu.Mahnovska ceļgals iegāja pretiniekam kājās,kurš tajā brīdī bija blakus.Varbūt būtu rakuss no sāniem,tas izskatītos nedaudz savādāk?Man šķiet ,ka vakar to momentu parādīja arī no sāniem un tur pēc pendeļa galīgi neizskatījās.Katrā ziņā ,visai smags un atbildīgs moments bija galvenajam tiesnesim.Tiesa,šajā gadījumā nekādu lielo drosmi tiesnesim,lemt par labu stiprākajam nevajadzēja.Daudz savādāk būtu,ja spēles pēdējās minūtēs līdzīgs moments būtu uz RFS vārtiem.Tiesa,tas no"operas būtu,ja būtu".Ir jau viena niansīte.Lai uzzinātu,kā lēmusi tiesnešu kolēģija šo momentu,ja tas vispārībā tiks apspriests,varēs secināt pēc tā ,uz kādu maču nākošajā spēlē tiks Artis Ķēniņš nosūtīts.Ja tā būs zemāka līga,tad labu atzīmi par šo maču Artis nebūs saņēmis.Manā skatījumā ar spēli tiesnešu brigāde tika galā labi,ja nebūtu šīs pēdējās minūtes uz abu vārtu pusi.
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
18

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.