Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaka" futbolists par Latviju: "Kluss, visi runā krieviski"

Ints Megnis
Ints Megnis

"Spartaka" futbolists par Latviju: "Kluss, visi runā krieviski"
Deniss Davidovs (centrā) spēlē ar "Riga". Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Pirmās piecas "SynotTip" futbola Virslīgas komandas ir ļoti labā līmenī, turklāt arī Latvijā viss ir ļoti patīkami, intervijā "Match TV" pastāstījis valsts čempiones Jūrmalas "Spartaks" krievu uzbrucējs Deniss Davidovs.

"Vietējā čempionāta līmenis ir pietiekami labs. Neteikšu, ka fantastisks, bet cienījams. Vienīgais grūtais moments man ir, ka ierados bez gatavošanās treniņnometnēs - pēc nedēļas jau bija pirmais oficiālais mačs. Man tā gadījās pirmoreiz," intervijā stāsta Davidovs. "Sākumā bija nepieciešams uzņemt formu, pēc tam guvu traumu. Tagad atlikušas tikai astoņas spēles, cerams, ka izpildīsim uzdevumu un tiksim Eirokausos."

"Pirmajām piecām komandām, piemēram "Liepāja"/"Mogo", RFS un īpaši "Riga", kur ierodas ļoti kvalificēti spēlētāji, ir labs līmenis. Nevienam pret viņiem nebūtu viegli. To parādīja, piemēram, mūsu mači pret "Crvena Zvezda" Čempionu līgā. Pie bezvārtu rezultāta mums bija iespējas - izgājiens viens pret vienu un bīstams soda sitiens," atceras krievu spēlētājs.

Savukārt, runājot par iespaidiem ārpus futbola, Davidovs stāstīja, ka Latvijā viss ir lieliski. "Kluss, visi runā krieviski, katram var pajautāt. Ļoti komfortabli." Uzbrucējs stāsta, ka doties uz Latviju bija viņa lēmums, kas pieņemts pēc "Spartaka" prezidenta Marko Trabuki zvana.

Tā kā Davidovs ir Maskavas "Spartak" komandas audzēknis, viņam arī pajautāts, ko padomājis, kad uzzinājis, ka Krievijas galvaspilsētas vienībai varētu pievienoties Džons Terijs. "Neko sev. Apmēram tāda reakcija bija. Protams, ja viņš būtu atbraucis pirms pieciem gadiem, vispār būtu lieliski. Tomēr arī tagad tā būtu ļoti vērtīga pāreja. Spēlētājs ar tādu pieredzi varētu daudz varētu iemācīt pārējiem."

Tāpat Davidovs atklājis, ka kopā pavadījis aptuveni 1000 stundas, spēlējot "Counter-Strike" datorspēli. "Šīs apmēram 1000 stundas bijušas četru gadu laikā, tā kā nav tik daudz. Savācamies ar citiem futbolistiem, kuri arī spēlē un pāris reižu nedēļā to darām."

Izmantotie resursi:
https://matchtv.ru/football/rfpl/ma...

  -1 [+] [-]

, 2018-09-20 15:47, pirms 6 gadiem
Autors ar no konteksta izrautu virsrakstu cenšas uzkurināt nacionālo jautājumu clickbait stilā.

  +4 [+] [-]

, 2018-09-20 17:04, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Autors ar no konteksta izrautu virsrakstu cenšas uzkurināt nacionālo jautājumu clickbait stilā.
Piekrītu, neveikls, tendenciozs virsraksts. Varēja taču arī virsrakstā būt viņa otrais teikums: "Ļoti komfortabli!"

     [+] [-]

, 2018-09-20 17:13, pirms 6 gadiem
Tas tak lielais btvailona specs Megņu Ints!

     [+] [-]

, 2018-09-21 12:03, pirms 6 gadiem
No Maskavas Spartaka.