Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Liepājnieki muļķības pēc Jūrmalā spēlēs novājinātā sastāvā

Liepājnieki muļķības pēc Jūrmalā spēlēs novājinātā sastāvā
Vladimirs Kamešs
Foto: Gatis Bogdanovs, www.dzirkstele.lv

Šodien Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komiteja paziņojusi, kuriem futbolistiem jāizlaiž nākamās kārtas spēles. Smagu triecienu saņēmis „Liepājas metalurgs”.

„Liepājas metalurgs” ļoti vēlas izraut vietu trijniekā un pēdējās divās spēlēs izcīnīja uzvaru, nenoņemot spriedzi no vadošā trijnieka. Taču nākamās kārtas maču viesos pret „Jūrmalu” jau šo svētdien liepājnieki aizvadīs bez diviem pamatsastāva vīriem. Nevarēs spēlēt gan Dzintars Zirnis, gan Vladimirs Kamešs, abiem sakrājot dzelteno kartīšu normu. Pats muļķīgākais ir tas, ka Kamešs šo brīdinājumu nopelnīja pēc sava vārtu guvuma un… sitiena pa stūra karodziņu. Paradoksāli, bet šāda rīcība „Metalurgam” var dārgi maksāt.

Tāpat robi sastāvā būs diviem klubiem, kuriem šajā nedēļas nogalē būs ļoti svarīgas spēles par palikšanu Virslīgā. „Gulbene” nule ļoti neveiksmīgi nospēlēja pret „Mettu” (0:3) un tai būs grūti arī svētdienas mačā viesos ar tiešo konkurenti „Jelgavu” – vidzemniekiem nāksies iztikt bez Jāņa Lapsa (viņam spēlē pret studentiem sarkanā kartīte) un Kirila Grigorova (dzelteno kartīšu limits). Kā zināms, „Gulbenes” rezervistu soliņš nav pārāk plašs. Šai situācijā ieguvēja ir „Jelgava”, kurai uzvara svētdien lielā mērā dotu atvieglojumu. Vēl vairāk – Lapss saņēmis trīs spēļu diskvalifikāciju (un 150Ls sodu), un nevarēs spēlēt ne tikai Jelgavā, bet arī sekojošās spēlēs pret „Ventspili” un „Spartaku”. Papildus „Gulbenei” piešķirts 50Ls sods par kārtības sargu pilan sastāva nenodrošināšanu spēlē pret to pašu „Mettu”.

Bez pussarga Edgara Vardanjana cīņā pret Rīgas „Daugavu” būs jāiztiek „Mettai/LU” (dzelteno kartīšu norma). Tiesa, arī pretējā nometnē būs robs vidējā līnijā – sodu turpinās izciest prasmīgais ukraiņu leģionārs Vadims Gripa, kuram pēc skandalozā mača Gulbenē tika piešķirta trīs spēļu diskvalifikācija.

Izmantotie resursi:
Futbola Virslīga - Sākums


, 2012-09-20 15:53, pirms 12 gadiem
Kamesam puisela gaajieni!
, 2012-09-20 16:12, pirms 12 gadiem
Labi vien ir, bet tas tāpat neliegs viņiem uzvarēt.
, 2012-09-20 16:18, pirms 12 gadiem
bez Jāņa Lapsa (viņam spēlē pret studentiem sarkanā kartīte)

Tomēr viņam bija tiešs noraidījums (vakar rakstīja par divām dzeltenām)?
, 2012-09-20 16:39, pirms 12 gadiem
Liepājnieks Gorohovs vienmēr ir bijis asas, parupjas spēles cienītājs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-20 19:06, pirms 12 gadiem
It kā LM ir otra, pēc pieredzes spriežot, aiz Daugavpils, komanda, bet bardaks komandā un spēlētāju uzvedībā ir pirmās līgas vidusmēru komandas līmenī. Sākot ar vadību un beidzot ar sporta direktoriem, treneriem un spēlētājiem valda pilnīga anarhija. Visas organizatoriskās lietas ir jārisina pirms sezonas, nevis kad "ūdens sāk smelties mutē".
, 2012-09-20 22:43, pirms 12 gadiem
Kas to zin vai tā bija muļķība? Ja norautos kartiņas spēlē ar Jūrmalu,tad būtu jāizlaiž daudz svarīgākais mačs ar FK Ventspili.Drīzāk jasāk domāt,ka Kamešs tīšām nopelnīja dzelteno.Tās gan manas subjektīvas domas.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.
Maksims Krivuņecs un Havjers Tebass. Foto: Sanita Ieva Sparāne/TonyBet Virslīga
15

''La Liga'' prezidentam viesojoties Rīgā, panākta sadarbības turpināšana ar Virslīgu

Trešdien, 17. aprīlī, viesnīcā “Grand Hotel Kempinski” tika aizvadītā īpaša paneļdiskusija, kurā piedalījās Spānijas futbola čempionāta “LALIGA” prezidents Havjers Tebass, biedrības “Latvijas Futbola Virslīga” valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs, kā arī futbola virslīgas klubu un mediju pārstāvji.