Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Koliņko: "Piedāvāju visiem futbolistiem nozāģēt rokas un spēlēt bez tām"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Koliņko: "Piedāvāju visiem futbolistiem nozāģēt rokas un spēlēt bez tām"
Aleksandrs Koliņko
Foto: Raitis Supe ("Jelgavas Vēstnesis")

Šodien SMScredit.lv Virslīgā neizšķirtu 2:2 izspēlēja Jūrmalas "Spartaks" un "Metta"/LU. Piedāvājam galveno treneru Aleksandra Koliņko un Andra Riherta sacīto.

Andris Riherts, "Metta"/LU galvenais treneris: "Apsveicu ar vienu punktu, gribējās vairāk. Abas divas komandas centās izraut spēli. Mēs bijām iedzinējos ar 0:1, pēc tam panācām vadību ar 2:1 un bija iespēja trešo golu iesist. Tā kā neiesitām, tas vienmēr nāk atpakaļ. "Spartaks" ar lieliem spēkiem devās uz priekšu, spiediens bija liels. Principā cerējām, ka aizskriesim kādā pretuzbrukumā un paši gūsim vārtus, bet laikam tā pieredze "Spartakam" bija lielāka un tos otros vārtus guva. Kaut gan spēle varēja beigties arī 4:4 vai 4:3 ar kādas komandas uzvaru. Prieks vismaz, ka skatītāji redzēja četrus vārtus vienā spēlē - tas nav maz. Gatavosimies nākamajai spēlei."

Aleksandrs Koliņko: "Spartaka" galvenais treneris: "Godīgi sakot, pēc tādas spēles par spēli nemaz negribas runāt, jo ir cilvēki, kuriem ir jāskatās, viņi skatās, bet, ja skatās, nez kāpēc pieņem dažādus lēmumus identiskās situācijās. Principā viss."

Kas konkrēti?
Koliņko: "Konkrēti? Konkrēti tas, kurš skrien laukuma centrā ar svilpi. Vienreiz viņš redz roku, otrreiz neredz. Vienā epizodē sit no trim metriem... Es tad piedāvāju visiem futbolistiem nozāģēt rokas un spēlēt bez rokām. Otrā epizodē sit no septiņiem astoņiem metriem un trāpa pa roku, tur viss normāli."

Ar kuriem spēlētājiem esat apmierināts, ar kuriem nē?
Koliņko: "Komanda spēlēja labi. Beigās, protams, bija momenti "Mettai", taču mēs skrējām uz priekšu, mums bija vajadzīgs rezultāts, bija jāatspēlējas. Skaidrs, ka mums pietrūkst noslēguma - pēdējās piespēles, sitiena. Tas, ko jau agrāk sacīju - individuālā meistarība. Pagaidām šajā ziņā esam vāji. Principā visi ir malači, visi centās, meklēja brīvās zonas, bija momenti, skrēja. Principā mums bija iniciatīva, it sevišķi 2.puslaikā. "Metta" spēlēja no aizsardzības, savu futbolu uz pretuzbrukumiem. Laba spēle."

Runājot par individuālo meistarību, nespēlēja Edgars Gauračs. Kāpēc?
Koliņko: "Viņš nav gatavs. Viņam trauma."

Kāpēc tad viņš spēlēja dublieru turnīrā?
Koliņko: "Dublieros spēlēja pret "Jelgavu-2", tā nav pārāk spēcīga komanda. Nevaru riskēt tik grūtā spēlē ar spēlētāju, kurš nav gatavs par 100%. Domāju, viņš šobrīd ir gatavs uz procentiem 80. Spēle bija asa, bet Edgars pagaidām nevar iet divcīņās."

Kāpēc nomainījāt Giti?
Riherts: "Viņam trauma. Laikam nopietna - savilka mugurpusē muskuli."

Cik apmierināts esat ar Giti spēli? Šķiet, ka labi nospēlēja.
Riherts: "Jā, Ismaels labi izskatījās, viņš, spēles laikā arī pamainot pozīciju, bija aktīvs, slēdzās klāt uzbrukumiem, varēja pat gūt vārtus. Ir iejuties."

Kāpēc pie 2:1 izlaidāt Uldriķi, kaut arī varēja Fjodorovu, ātrāku uzbrucēju?
Riherts: "Uldriķis iznāca laukumā, pieturēja bumbu, viņam bija arī iespējas apzagt aizsargus, tā ka, domāju, maiņa bija izdevusies. Viņš labi iegāja spēlē."

Kas notiek ar Tuforu? Vai ar viņu vēl rēķināties?
Koliņko: "Nē, domāju, viņam jau sen bija jāaizbrauc."

Vai neuzskatāt, ka pēc šodien zaudētajiem punktiem cerības uz labu vietu samazinājušās?
Koliņko: "Protams. Tagad nezinu, cik tur, 10 punkti [domāts līdz 4.vietai - aut.]? Varbūt pat vairāk [patiesībā tieši 10 - aut.]. Taču uzdevums ir cits - iziet katrā spēlē un tikt pie rezultāta. Ja būs rezultāts, tad tiksim tuvāk, spēles vēl ir. Pagaidām rezultāta nav, tā ka nav ko par to runāt."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2015-08-20 00:54, pirms 9 gadiem
Porzinqis
Itkā sūdzēšanās par tiesnešiem ir jaunums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2015-08-20 01:43, pirms 9 gadiem
Nafigā Koļinko jāizbojā būs šī komanda, tas ir tas pats, ja basī Kambis vai Pajols kļūtu par treneri... vienvārdsakot pilnīgs pazors.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-08-20 02:20, pirms 9 gadiem
Ak šis jokupēteris Koļinko

  +8 [+] [-]

, 2015-08-20 07:30, pirms 9 gadiem
Izskatās Koļinko būs no runājošiem treneriem.Domāju ,ka soda naudu par tiesnešu kritizēšanu būs jau nopelnījis.(Lai arī šoreiz,liekas ,viņam bija taisnība par tām rokām)

 +10 [+] [-]

, 2015-08-20 08:44, pirms 9 gadiem
Pašam mēli izgriezt, ja nav spējis vēl latviski iemācīties!

  +1 [+] [-]

, 2015-08-20 10:09, pirms 9 gadiem
Daņila Fokss rakstīja: Kapec sportacentrs apmainija sizetus,sakuma sitads virsraksts bija pie preses konferences,tagad tik pie rakstiskas intervijas.?tagas pie vidaka ir itka ko Rihaets saka.izkaidrojot man ludzu,tiešām interesē!kāpēc?
Tā ir tāda jocīga prakse - mainīt virsrakstus ziņām (gan teksta, gan video) par preses konferencēm.

  +3 [+] [-]

, 2015-08-20 10:12, pirms 9 gadiem
Skaidrs, ka nebija tiesāšana augstākajā līmenī vakar, bet, kā Žavoronkovs pēc BFC - Skonto spēles teica, tiesnesim vienmēr sanāk taisnība. Koļinko mēli netur aiz zobiem, saka, ko domā. Redzēsim, vai būs kādas sankcijas no LFF DK puses.

     [+] [-]

, 2015-08-20 11:36, pirms 9 gadiem
Koļinko varētu pamācīties no Žavoronoka, kā ir jāuzvedas. Vēl nav sapratis atšķirību starp futbolistu un treneri.
Ja nesekos sankcijas soda nauda formā par izrunāšanos, tad tas būtu labs precedents - turpmāk visi treneri varētu bez bažām skarbi kritizēt tiesnešus publiski... Atšķirībā no Mourinjo, kurš arī skarbs pret tiesnešiem, Koļinko noliek arī savus spēlētājus (tas pēc ieprēkšējās spēles).

  +3 [+] [-]

, 2015-08-20 12:03, pirms 9 gadiem
Cilvēks ko redz un domā -to saka!

  -2 [+] [-]

, 2015-08-20 12:28, pirms 9 gadiem
Nu nav un nebus vinsh normals treneris..

     [+] [-]

, 2015-08-20 12:56, pirms 9 gadiem
Taadas spontaanas reakcijas ljoti biezhi vislabaak atklaaj cilveeku.Shajaa gadiijumaa-"netaisniibas"ruugtums izpauzhas humoraa peec pasha gaumes.Man katraa zinjaa peec taada humora -par to cilveeku viss skaidrs-veel beerndaarznieka praataa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-21 20:34, pirms 9 gadiem
what? nepietiek, ka spēlē bez talanta un smadzenēm, tad vēl bez rokām jāspēlē?