Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Vairāki spēlētāji drīzumā atstās komandu"

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

Pertija: "Vairāki spēlētāji drīzumā atstās komandu"
Tamaz Petija pēc Kurzemes derbija
Foto: Martins Silis

Svētdien SynotTip futbola Virslīgas ietvaros "Liepāja/Mogo" pēc divu gadu pārtraukuma apspēlēja "Ventspils" komandu. Tamazs Pertija un Pols Ašvorts pēc spēles neslēpa savu gandarījumu par šīs konkrētās spēles kvalitāti.

Pols Ašvorts, FK "Ventspils" galvenais treneris: "Ja godīgi, esmu ļoti priecīgs par šādu spēli, kāda tā bija šodien. Fantastiska priekš skatītājiem, ļoti augsts līmenis no abām pusēm, nosaukšu to par Eirokausu spēļu līmeni. Galvenā problēma, ka mums neizdodas gūt vārtus. Izveidojam daudz vārtu gūšanas iespēju – neiesitām, bet pretinieks gan to bija izdarījis. Esmu apmierināts ar spēli, bet ne ar rezultātu. Futbolā galvenais ir rezultāts, ko mums šodien neizdevās sasniegt. Spēlējam labi, bet ir jārealizē savas iespējas. Tik vienkārši."

Tamazs Pertija, FK "Liepāja/Mogo" galvenais treneris: "Bija laba un ļoti saspringta spēle. Var teikt, ka šādas spēles izdaiļo mūsu čempionātu. No abām komandām bija tāda vīrišķīga cīņa. Skaistuma ziņā arī šodienas futbols patika. Pirmajā puslaikā mums bija pārsvars, otrajā puslaikā pārsvars bija “Ventspilij”. Esmu neapmierināts tikai ar to, ka otrajā puslaikā nebija momentu. Vēlos saprast, kāpēc tā notika. Kad analizēsim spēli, sapratīsim, kāpēc "Ventspilij" piederēja iniciatīva otrajā puslaikā. Pirmais variants – sākām spēlēt pēc rezultāta. Ja tā bija, tad esmu pret tādu futbolu, kad komanda veselu puslaiku spēlē uz rezultāta noturēšanu. Otrais moments – "Ventspils" saprata, ka šodien nedrīkst zaudēt, citādāk mēs apsteigsim viņus pār pieciem punktiem. Iespējams, viņi spēlēja ar krietni lielāku iedvesmu un motivāciju. Šajā situācijā tiksim galā, individuāli runājot ar futbolistiem. Ja šādi mēs spēlētu pēdējo spēli čempionātā, tad jautājumu nebūtu. Taču mums vēl ir viss turnīrs priekšā, tāpēc ar otro puslaiku esmu nedaudz neapmierināts.

Otro puslaiku spēlējām ļoti skaisti. Paldies puišiem, kuri ļāva šodien izjust futbola kaifu. Otrajā puslaikā sniedza gandarījumu tas, kā viņi pašaizliedzīgi un vīrišķīgi aizsargājās. Varēja redzēt, ka ir kolektīvs, kas ir ļoti svarīgi. Taču, godīgi sakot, esmu pret tādu futbolu, kad pretiniekam ir bumba un mēs sēžam aizsardzībā."

Pirmajā puslaikā tomēr ne viss bija tik skaisti. Malējo aizsargu Mihailo Tomkoviču nācās nomainīt...
Pertija: Mēs paņēmām ļoti labu cilvēku. Taču, diemžēl, viņš nav kreisās malas aizsargs. Kā centra aizsargs viņš izcili nospēlēja pret "Žalgiri" [pārbaudes spēle 7. jūnijā, ko liepājnieki uzvarēja 1:0 – aut.]. Ņemot vērā atsevišķas situācijas, šodien mēs viņu ielikām pa kreisi. Viņš nav kreisās malas aizsargs un šis futbolists mums noteikti palīdzēs. Viņš ir ļoti laba līmeņa spēlētājs. Savā komandā viņš bija kapteinis. Esam redzējuši daudz video un nonākuši pie secinājuma, ka tas ir potenciāli ļoti spēcīgs spēlētājs. Iespējams, kaut kur esam vainīgi, ka ielikām viņu aizsardzības malā. Plus viņš vēl nav tik labi gatavs, kā es to gribētu. Pēc līmeņa ir ļoti labs futbolists. Nomainīju viņu tāpēc, ka bija nopelnījis dzelteno kartīti un negribējās riskēt.

Kur, starp citu, vēl viens aizsardzības malas futbolists Artjoms Osipovs?
Pertija: Osipovs pie mums vairs nespēlēs. Viņš neatbilst tam līmenim, ko mēs pieprasījām. Futbola terminoloģijā sakot, viņš pretojās. Puisis un futbolists viņš labs, taču neiekļaujas manās un FK "Liepāja" prasībās. Četrus vai piecus mēnešus mēs sekojām līdzi, bet no viņa puses nebija attīstības.

Sanāk, ka komandā notiek sava veida tīrīšana? Romāns Mickevičs aizgāja uz "Riga"...
Pertija: Tā būs arī turpmāk. Tos, kuri pusgada laikā nepieliks meistarībā, centīsimies iebīdīt citās komandās. Vai arī atbrīvoties, lai arī tas ir slikts vārds. Vēlos, lai būtu konkurētspējīgā vide. Tie, kuri nespēs pielāgoties mūsu treniņprocesam, atdos savu vietu citiem.

Momenti ir, bet tā arī nesanāk iesist...
Ašvorts: Tāds ir futbols. Pats labākais moments mums bija [Vitālijam] Rečickim. Spēles brīdī šķita, ka tas bija Ruga [Ritvars Rugins], taču pēc tam jūs [FK “Ventspils” preses atašejs] teicāt, ka tas bija Rečickis. Supermoments. Iesistu mēs tad, sanāktu pavisam cita spēle. Jāstrādā. Uzskatu, ka Adeleke nospēlēja lieliski. Viņam bija trīs momenti, no kuriem vienu gan vajadzēja iesist. Viņam ir 18 gadu un ir daudz jāstrādā, lai nākamreiz savas iespējas izmantotu. Ticu viņam, vajag nedaudz laika.

Kādēļ šodien rezervē palika Karlsons? Nav gatavs?
Ašvorts: Adeleke spēlēja ļoti labi. Kad tava komandā spēlē labi, negribās neko mainīt. Ticēju saviem spēlētājiem un veicu maiņas pašās beigās ticībā, ka kaut kas notiks. Karlsons nespēlēja tāpēc, ka Adeleke bija labs.

Ļoti ātri veicāt visas maiņas. Cik saprotu, bija vēl spēlētāji, kurus gribētu laist laukumā.
Pertija: Viennozīmīgi veicām vienu piespiedu maiņu, tāpēc vienas maiņas arī pietrūka. Kad laukumā devās Karlsons baiļu nebija, jo šo futbolistu mēs zinām jau vairākus gadus. Mums laukumā bija [Kristaps] Grebis, kuram devām uzdevumu spēlēt zemāk un pie katra centrējuma atrasties blakus Karlsonam. Viņš tika galā. Tāpat malējie aizsargi daudz strādāja, lai nosegtu malas, no kurām seko centrējumi. "Ventspils" ir ļoti spēcīgs situācijās, kad viņiem atvel malu.

Deniss Ivanovs palika uz rezervistu soliņa. Konkurence?
Pertija: Tā ir konkurence, jā. Deniss, protams, turpmāk spēlēs, taču šodien izvēlējāmies citādāku sastāvu. Deniss ir mūsu kapteinis, kurš ir ļoti labā formā. Viņš ir mūsu pamatsastāva spēlētājs. Taču ir pretinieki, pielāgojoties kuriem, mēs izvēlāmies dažādu sastāvu.

Pirmajā puslaikā paši daudz uzbrukāt, tomēr pie saviem vārtiem bieži varēja redzēt nesaskaņotas darbības, kas noveda pie izciliem momentiem pretiniekiem.
Pertija: Laikam tā ir tā situācija, kad pretiniekam ir ļoti laba uzbrukuma līnija. Vēl janvāri teicu, ka ja arī būs pret kādu smagi, tad tas būs "Ventspils". Zinu Polu, viņa virzienu un viņa iecienīto futbolu, kuram viņš izvēlas konkrētus futbolistus. Zināju, ka viņi mums izveidos problēmas. Paldies dievam tikām galā, taču, ticiet man, pret viņu uzbrucējiem spēlēt nav viegli.

Šodien pieteikumā nebija Jurija Žigajeva un Artjoma Vasjkova. Kāpēc?
Ašvorts: Žigajevam ir labā ceļgala savainojums. Pirmsspēles treniņā viņš sajūta sāpes kreisajā celī. Nedomāju, ka viņš ir ārā uz ilgu laiku. Uz nākamo spēli vai uz Eirokausiem būs atpakaļ. Vasjkovs varētu būt atpakaļ tuvāko divu nedēļu laikā.

Pēc ilga pārtraukuma laukumā devās Andris Krušatins un Jānis Ikaunieks.
Pertija: Tie ir Liepājas futbola audzēkņi. Vienmēr esmu par to, ka vietējiem ir jāspēlē. Esmu gatavs turēt komandā 20 tādus futbolistus, kādi ir Jānis un Andris [Tamazs gan viņu sauc par Andreju – aut.]. Abi ir ļoti meistarīgi. Ja runājam par Jāni, tad mans kompliments droši vien būs lieks, jo visa valsts zina, cik viņš ir talantīgs. Mani pārsteidza viņa noskaņojums. Ne kurš katrs atrod motivāciju, atgriežoties no Eiropas. Es viņu dzenu nost no laukuma, jo no rīta līdz vakaram viņš trenējas. Ja runā par Andri, tad ieraugot viņa pirmos desmit pieskārienu bumbai sapratu, ka viņš iekļaujas mūsu shēmās. Vienīgais, bija jāiziet rehabilitāciju. Tā ir aiz muguras. Viņš šodien iedeva lielu pienesumu komandai.

Kur vairāk redzat Krušatinu – aizsardzībā vai uzbrukumā?
Pertija: Mēs spēlējam tā, ka mums visi ir uzbrukumā un aizsardzībā. Tāds ir mūsdienu futbols. Paši redzat – [Valērijs] Afanasjevs, [Arturs] Karašausks stādā no karodziņa līdz karodziņam. Mēs vienojāmies, ka jāspēlē šādi, ja gribam kaut ko sasniegt. Šodien futbolā brīvmākslinieku vairs nav. Es biju brīvmākslinieks un treneri mani nemīlēja. Jā?

Ašvorts ["Ventspilī" Polam sanāca nedaudz patrenēt Pertiju – aut.]: Tas bija sen (smejas).

Pertija: Sen, jā (smaida). Mūsdienu futbolā ir daudz jāskrien.

Ņikitam Koļesovam devi atpūtu izlases dēļ?
Ašvorts: Viņš bija viens no trim, kuri Latvijas izlasē nospēlēja pilnas divas spēles. Bez viņa [Aleksandrs] Solovjovs un [Kaspars] Gorkšs. Viņš bija pats jaunākais izlases spēlētājs, ja neskaita [Robertu] Uldriķi, kurš izgāja uz piecām minūtēm. Tās 180 minūtes viņš nospēlēja ļoti labi. Viņš ir svarīgs spēlētājs, tāpēc negribēju, lai viņš nospēlē šeit un dabū savainojumu. Nākamā spēle jau pēc četrām dienā. Domāju, ka labāk jādod pauzi šeit, lai viņš būtu gatavs nākamajai spēlei un Eirokausiem.

Jāņa izskatā redzat komandas līderi?
Pertija: Viennozīmīgi. Mums ne tikai Jānim ir šādas līdera dotības. Redzējāt, kā šodien spēlēja vārtsargs? Tas ir šedevrs. Šodien visi bija līderi. Vienmēr saku, ka katram savā pozīcijā jābūt līderim. Negribu, lai mēs kādu vilktu. Jā, protams, Jānim ir jābūt līderi.

Sanāk, ka Pāvels Doroševs var arī nebūt pamatvārtsargs, kad atgriezīsies pēc savainojuma?
Pertija: Viņiem ir laba konkurence. Lai arī Paša dažas reizes kļūdījās. Viņš ir pieredzējušais vārtsargs, kurš daudz strādā ar Vaļu [Raļkeviču]. Tas ir liels Doroševa un [Viktora] Spoles nopelns, ka Raļkevičs šodien tik labi nospēlēja.

Kas notika pie ielaistajiem vārtiem?
Ašvorts: Uzmanīgi jāizpēta video. Izskatījās, ka Karašausks nobiedēja aizsargus, lai tie netaisa izklupienus soda laukumā. Iespējams, viņi [aizsargi] nebija pietiekoši agresīvi pie saviem vārtiem, baidoties nopelnīt 11 metru soda sitienu.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-20 12:26, pirms 7 gadiem
Ašvorts: Adeleke spēlēja ļoti labi. Kad tava komandā spēlē labi, negribās neko mainīt. Ticēju saviem spēlētājiem un veicu maiņas pašās beigās ticībā, ka kaut kas notiks. Karlsons nespēlēja tāpēc, ka Adeleke bija labs.

PS.Nāvīgi nepatīk šis teikums.Es laikam skatījos citu spēli.Šobrid Adeleke iesitis vienus vārtus virslīgā pret Mettu,lai gan pirmssezonas tikšanās reizē ar līdzjutējiem solija 20 Domāju ,ka pat dublieru rindās, ar lielām grūtībām ,šo skaitli varbūt sasniegtu.
Un vēl.Dominance otrajā puslaikā nav ne centa vērta,ja nevar izveidot vārtu gūšanas momentus.Daži pusmomenti pa visu otro puslaiku,par kādiem gūtiem vārtiem var būt runa?

  +3 [+] [-]

, 2017-06-20 12:36, pirms 7 gadiem
Tam Artjomam Osipovam taču vajag iedot Krievijas pasi un, lai dodās uz dzimteni - kā viņš to pats ļoti vēlējās.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-20 12:45, pirms 7 gadiem
Un vēl,par pirmo puslaiku jautājumu nav.Tur komanda uzbrukumā nospēlēja labi,arī Adeleke.Toties otrais puslaiks rada visus šos jautājumus.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-20 14:33, pirms 7 gadiem
Varbūt Pertijam vajadzētu būt tam,kurš atstāj Liepāju. Ja Karašausks ar savu individuālo meistarību nepiesegtu Tamazam pakaļu, tad viņš jau sen bija pelnījis,lai viņu atlaiž.

  -3 [+] [-]

, 2017-06-20 15:41, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Varbūt Pertijam vajadzētu būt tam,kurš atstāj Liepāju. Ja Karašausks ar savu individuālo meistarību nepiesegtu Tamazam pakaļu, tad viņš jau sen bija pelnījis,lai viņu atlaiž.
Atkal širmis aizgāja ciet?

  +1 [+] [-]

, 2017-06-20 16:15, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Varbūt Pertijam vajadzētu būt tam,kurš atstāj Liepāju. Ja Karašausks ar savu individuālo meistarību nepiesegtu Tamazam pakaļu, tad viņš jau sen bija pelnījis,lai viņu atlaiž.
Dārtas iela 31,Liepājā..noteikti ir kāda brīva gulta...

  +1 [+] [-]

, 2017-06-20 16:16, pirms 7 gadiem
Tiešām gribu sagaidīt pirmo jauno liepājnieku, kuru ir satrenējis tieši Pertija,lai pārliecinātos,kā te daudzi bļāva sezonas sākumā nu mums būs spečuks kurš prot no jauniem pataisīt zvaigznes,vēl līdz sezonas beigām pagaidīsim!!!Bet par tiem neprogresējošiem Pertija pats arī atbildēja te kādam,vieglāk izmest no komandas un paņemt jaunu viņa vietā,vai ne tā es kko uzrakstiju?Bet šeit tik un tā kāds pierāda pretojo,un sanāk ka ir laikam drusku kļudijies!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-06-20 16:18, pirms 7 gadiem
Bet nu pagaidisim,kad šis nu drīz sāks teikt,ka satrenējis Jāni Ikaunieku un vēl daudzus citus!

  +1 [+] [-]

, 2017-06-20 16:48, pirms 7 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Atkal širmis aizgāja ciet?
Širmis Tev jau sen aizgājis ciet, Petijas advokāt!
Ak tā,aizmirsu, ka Tu taču vienmēr gļēvi notinies, kad uzdod Tev nepatīkamus jautājumus.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-20 16:51, pirms 7 gadiem
TORES rakstīja: Tiešām gribu sagaidīt pirmo jauno liepājnieku, kuru ir satrenējis tieši Pertija,lai pārliecinātos,kā te daudzi bļāva sezonas sākumā nu mums būs spečuks kurš prot no jauniem pataisīt zvaigznes,vēl līdz sezonas beigām pagaidīsim!!!Bet par tiem neprogresējošiem Pertija pats arī atbildēja te kādam,vieglāk izmest no komandas un paņemt jaunu viņa vietā,vai ne tā es kko uzrakstiju?Bet šeit tik un tā kāds pierāda pretojo,un sanāk ka ir laikam drusku kļudijies!!!
Kādus Liepājas jaunos? Par ko ir šis stāsts?
Labāk paskaties kādu kārtējo ''Liepājas brīnumu'' Kamazs izracis Krievijā.
Kamazs kārtējo brīnumu FKL piesaistījis.
"Liepāja"/"Mogo" piesaista...

  +2 [+] [-]

, 2017-06-20 17:13, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kādus Liepājas jaunos? Par ko ir šis stāsts?
Labāk paskaties kādu kārtējo ''Liepājas brīnumu'' Kamazs izracis Krievijā.
Kamazs kārtējo brīnumu FKL piesaistījis.
http://www.liepajniekiem.lv/sports/futbols/virsliga/liepaja-mogo-piesaista-krievijas-aizsargu-lebambu-204896
Viss beigsies ar to ka neviens talants no LSSS jaunatnes sisteemas Liepaajaa nepaliks, bet gan laiciigi tiis makskeres un dosies citur.

  -2 [+] [-]

, 2017-06-20 17:14, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Širmis Tev jau sen aizgājis ciet, Petijas advokāt!
Ak tā,aizmirsu, ka Tu taču vienmēr gļēvi notinies, kad uzdod Tev nepatīkamus jautājumus.
Es atbildu un rakstu par futbolu, nevis uz kā tu saki, uz "nepatīkamiem" jautājumiem. Speciāli, nedēļu paskatījos, nerakstīju neko. Bet nekas šeit nemainās, ja nevar uz mani izgāzt žulti, tad jūs to dariet publiski savā starpā kopkorī uz klubu. Ja jau jūs no tā ķeriet baudu, tad lūdzu, uz priekšu. Nevienu neaizstāvu, aizstāvu tikai savu viedokli, un ja tas nebūs pareizs, vai būšu kļūdījies, pēc sezonas atzīšu savu kļūdu. Uz doto brīdi paliksim katrs pie sava viedokļa, bez publiskiem aizvainojumiem.

  -2 [+] [-]

, 2017-06-20 17:22, pirms 7 gadiem
Hi, hi. Ivariņš jau besās. Foršs papildinājums prekš pastalnieka Ivara, melnais un vēl ar vatņiku pasi. Super!! Drīz Ivariņš uzsprāgs!

  +2 [+] [-]

, 2017-06-20 17:26, pirms 7 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Viss beigsies ar to ka neviens talants no LSSS jaunatnes sisteemas Liepaajaa nepaliks, bet gan laiciigi tiis makskeres un dosies citur.
Vai kāds par to vel šaubās?
Lai Verpis ar visu savu Pertiju iet...................(cenzēts).
Paldies Dievam, bet tagad Grobiņā vismaz ir laba jauno liepājnieku komanda, un ir par ko pafanot.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-20 17:29, pirms 7 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Es atbildu un rakstu par futbolu, nevis uz kā tu saki, uz "nepatīkamiem" jautājumiem. Speciāli, nedēļu paskatījos, nerakstīju neko. Bet nekas šeit nemainās, ja nevar uz mani izgāzt žulti, tad jūs to dariet publiski savā starpā kopkorī uz klubu. Ja jau jūs no tā ķeriet baudu, tad lūdzu, uz priekšu. Nevienu neaizstāvu, aizstāvu tikai savu viedokli, un ja tas nebūs pareizs, vai būšu kļūdījies, pēc sezonas atzīšu savu kļūdu. Uz doto brīdi paliksim katrs pie sava viedokļa, bez publiskiem aizvainojumiem.
Par cik man uz doto brīdi FKL ir pilnīgi vienaldzīgs pasākums, tad netaisos ne arvienu šeit nekādu kašķi meklēt, un arī kļūdu atzīšanu negaidu. Lai ir kā ir. Agrāk vai vēlāk viss pats no sevis nostāsies tā kā tam jābūt, jo ilgi jau Liepājas futbola sabiedrība šādus suņu murgus nepacietīs.

     [+] [-]

, 2017-06-20 17:38, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai kāds par to vel šaubās?
Lai Verpis ar visu savu Pertiju iet...................(cenzēts).
Paldies Dievam, bet tagad Grobiņā vismaz ir laba jauno liepājnieku komanda, un ir par ko pafanot.
Liepājas sabiedriskā transporta aģentūrā, kā arī visos Narvessen kioskos var nopirkt mēnešbiļeti uz 912 autobusu. Iznāks lētāk un paliks pāri kontrabasa cīgām.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-20 18:02, pirms 7 gadiem
Namejs 9999 raksta- jo ilgi jau Liepājas futbola sabiedrība šādus suņu murgus nepacietīs.

Būsiet čempioni un kā vēl pacietīs un ja vēl izdosies labi nospēlet Eirokausos,varbūt pat uz rokām nēsās

  +2 [+] [-]

, 2017-06-20 18:19, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Namejs 9999 raksta- jo ilgi jau Liepājas futbola sabiedrība šādus suņu murgus nepacietīs.

Būsiet čempioni un kā vēl pacietīs un ja vēl izdosies labi nospēlet Eirokausos,varbūt pat uz rokām nēsās
Tu jauc skatītājus ar futbola apritē iesaistītiem cilvēkiem. Līdzjutēji , ar retiem izņēmumiem, nekad neskatās perspektīvā, bet to dara jauniešu treneri un paši futbolisti, jo viņiem futbols nebeidzas ar vienu sezonu. Jau tagad zinu pāris futbola sabiedrības cilvēkus, kuri nav pamierināti ar FKL notiekošo.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-20 18:38, pirms 7 gadiem
>>>Namejam .Nav laika te daudz diskutēt,bet vienu gan tev atgādināšu.Futbols domāts ir tieši skatītājiem.Tā kā es šeit neko daudz nejaucu.Kas attiecās uz futbola cilvēkiem,tad protams ,būs gan apmierinātie,gan neapmierinātie.Tamazs ir aizņēmis kāda vietu,spēlētāju kontigents pamainījies.Dabīgi ,ka būs neapmierinātie.Tas ir tikai loģiski.Tāpēc saku vēlreiz.Futbols tiek spēlēts skatītājiem.Un būs tas augstvērtīgs,tad aizmirsīsies gan pases,pieraksti un ādas krāsa.

  +3 [+] [-]

, 2017-06-20 18:54, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: >>>Namejam .Nav laika te daudz diskutēt,bet vienu gan tev atgādināšu.Futbols domāts ir tieši skatītājiem.Tā kā es šeit neko daudz nejaucu.Kas attiecās uz futbola cilvēkiem,tad protams ,būs gan apmierinātie,gan neapmierinātie.Tamazs ir aizņēmis kāda vietu,spēlētāju kontigents pamainījies.Dabīgi ,ka būs neapmierinātie.Tas ir tikai loģiski.Tāpēc saku vēlreiz.Futbols tiek spēlēts skatītājiem.Un būs tas augstvērtīgs,tad aizmirsīsies gan pases,pieraksti un ādas krāsa.
Es Tev piekrītu, ka futbols ir skatītājiem, bet........
Liepājā vienmēr ir bijusi, ir domāts ka tā arī būs turpmāk, ka līdzjutēji nāk fanot par savien radiem, draugiem, kaimiņiem utt. Ja viņu šai komandā nav, tad par ko šeit fanot? Ar melnādainajiem liepājniekus nepārsteigt. Saviem puišiem var daudz ko piedot, arī zaudējumus, bet kaut kādiem leģionāriem liepājnieki nepiedos sliktu spēlēšanu.
Šobrīd šī komanda slikti spēlē, un pamatā ir izlīdusi uz viena spēlētāja individuālās meistarības pamata. Tiko šis spēlētājs nebija tā FKL sausais zāģis kā likts.

     [+] [-]

, 2017-06-20 19:31, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Dabīgi ,ka būs neapmierinātie.Tas ir tikai loģiski.Tāpēc saku vēlreiz.Futbols tiek spēlēts skatītājiem.Un būs tas augstvērtīgs,tad aizmirsīsies gan pases,pieraksti un ādas krāsa.
Ādas krāsa nekad neaizmirsīsies!!! Ar naidīgu aci skatos uz pērtiķiem neskatoties vai tā ir komanda par kuru fanoju vai nav.

  -4 [+] [-]

, 2017-06-20 21:10, pirms 7 gadiem
skatos ka te dažiem liepājas bomāriem kā klavulapa un nemejs ir totāla paronoja. un jo tālāk, jo trakāk.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-23 10:16, pirms 7 gadiem
Es atkal skatos, ka Liepājā tik daudz futbola draugu, ka sanāk 4-5 partijas : )