Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Šabala: "0:0 pret ''Ventspili'' ir neapmierinošs rezultāts"

Šabala: "0:0 pret ''Ventspili'' ir neapmierinošs rezultāts"
Valērijs Šabala
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas izlases un “Riga” FC uzbrucējs Valērijs Šabala pēc neizšķirta 0:0 Latvijas futbola Virslīgas 2. kārtā neslēpa, ka sasniegtais rezultāts komandu pavisam noteikti neapmierina, jo bijušas labas iespējas gūt vārtus un izcīnīt trīs punktus.

Valērijs Šabala, “Riga” FC uzbrucējs: ”Līdz galam neesam apmierināti ar sasniegto rezultātu. Pirmajā spēlē uzvarējām izbraukumā, tagad spēlējām mājās un, protams, gribējām uzvarēt. Mūs rezultāts 0:0 neapmierina. Neteiktu, ka ”Ventspilij” bija daudz momentu – pārliktnis, un tas arī viss. Viena vēl piespēle soda laukumā, bet tas bija tāds pusmoments.

Mums bija ļoti labs, pat izcils moments Zjuzinam. Pēc tam vienā epizodē tiesnesis nosvilpa sodu, kur nekā, manuprāt, nebija. Domāju, ka mums pat bija par vienu vai diviem momentiem vairāk. Varējām spēli uzvarēt. Sejas maska? Tas man netraucēja. Varbūt nedaudz patraucēja pauze, četras dienas netrenējos, un tas varbūt nedaudz izsita no ritma. Katru spēli pirms tam situ vārtus, bet savainojums nedaudz izsita no ierindas.

Tagad mums vairākiem futbolistiem priekšā ir izlases spēles. Atgriezīsimies būs gan kausa, gan čempionāta spēles, tāpēc nekas traks tagad nav noticis. Nākamajā spēlē ceru, ka viss būs labāk. Savainojums? It kā jau nekas traks, gāju pēc bumbas, aizsargs mani redzēja, uzlika elkoni, un es uzskrēju virsū – nedaudz salauzu degunu, taču nekas traks.

Pats esmu labā formā. Izlaidu trīs četras dienas, tas nav tik būtiski, bet vienkārši spēļu ritms tika pazaudēts. Fiziskā forma ir ļoti laba, jo aizvadījām lielisku starpsezonu. Skaidrs, ka čempionāts būs līdzvērtīgs. Pats biju klātienē Olainē, kad spēlēja Jelgava ar Babīti, un Babīte otrajā puslaikā pat bija labāka. Mani nepārsteidz, ka RFS zaudēja punktus pret Babīti. Visi var iegūt punktus. Pašam galvenais mērķis ir palīdzēt komandai izcīnīt uzvaras. Ja strādāsi labi, arī vārti nekur neizpaliks.”

Izmantotie resursi:
Šabala: “Sejas maska spēlēt...


, 2017-03-20 16:07, pirms 7 gadiem
Kāda jēga veidot rakstu, ja bija jau šī pati intervija ar viņu video formātā!?!
, 2017-03-20 16:10, pirms 7 gadiem
Juneklim sakapusi galva ''zvaigznu slimiba'' Ventspils ne pa mata tiesu nebija sliktaka par FC Riga un pat vairak neka FC Riga bija tuvak uzvarai Sabala lai labak mazak runa vairak spele tad bus lielaks labums
, 2017-03-20 16:54, pirms 7 gadiem
Pats neko nav parādījis. Vienīgi kā vienmēr cerēja uz atlēkušo bumbu, bet šoreiz neatlēca.
, 2017-03-20 20:38, pirms 7 gadiem
Ko tas šabaļñiks tur lej ko tad viñš uzskata FK Ventspils par kautkādiem iesācējie ka viñš saka ka pret fk ventspils neizšķirts ir neapnierinoš rezultāts ventspilniekiem bija daudz vairāk iespējas uzvarēt nekā tai Rīdziñai lai atbrauc uz Ventspili rad jau redzēs kā tad viñiem ies.tas ir mutes braucējs laikam vēl vienu masku grib
, 2017-03-21 09:43, pirms 7 gadiem
Katrs skatās, protams, no sava skatu punkta.Arī man ir žēl ,ka Karlsons neuzsita centimetrus 10 zemāk,varbūt būtu trīs punkti
, 2017-03-24 18:08, pirms 7 gadiem
Anet rakstīja: Pats neko nav parādījis. Vienīgi kā vienmēr cerēja uz atlēkušo bumbu, bet šoreiz neatlēca.
Ir gan parādijis.viņš vismaz spēlē futbolu a tu ko dari? sēdi un raksti tik savus komentārus
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
115

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".