Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Stradiņš Rīgas "Daugavu" tomēr nevadīs

Stradiņš Rīgas "Daugavu" tomēr nevadīs
Aleksandrs Stradiņš
Foto: Ģirts Gertsons

Pagājušā gada SMScredit.lv Virslīgas 4. spēcīgāko komandu Rīgas "Daugavu" tomēr nevadīs Aleksandrs Stradiņš, Sportacentrs.com atklāja kluba jaunais direktors Vladimirs Šteinbergs.

Šodien SMScredit.lv telpās notika oficiālā 2014. gada Virslīgas prezentācija, un Sportacentrs.com drīzumā piedāvās ieskatu šajā prezentācijā. Rīgas "Daugavu" šai prezentācijā pārstāvēja nule par direktoru ieceltais Vladimirs Šteinbergs (agrāk strādāja LFF), kurš pēc prezentācijas sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka pirms sezonas par Rīgas "Daugavas" galveno treneri ieceltais Aleksandrs Stradiņš komandu Virslīgā tomēr nevadīs.

Ir neliela iespēja, ka Stradiņš paliks strādāt klubā, taču noteikti ne kā galvenais treneris. Pēdējos treniņus vadījis lietuviešu speciālists Arvīds Skrupskis (sākotnēji viņam paredzēta otrā trenera loma) un arī sestdien Virslīgas mačā Ventspilī pret šī brīža čempioni "Ventspili" Rīgas "Daugavu" vadīs tieši Skrupskis. Tiesa, tiks meklēts arī jauns galvenais treneris, taču pagaidām meklējumi nav uzsākti, un Rīgas "Daugavas" vadība vispirms vēlas uzzināt gan to, vai pie spēlēšanas Virslīgā tiks "Skonto" un Daugavpils "Daugava", gan arī to, vai Rīgas "Daugava" tiks pie Eirokausu ceļazīmes.

Jāpiemin, ka Stradiņš ziemā līdzi uz Rīgas "Daugavu" paņēma aizsargu Kārli Kņūtu un vārtsargu Robertu Ozolu, taču abi viņi komandā paliks, apstiprināja Šteinbergs. Tiesa, viņš atzīmēja, ka komandā ir četri vārtsargi (vēl arī Jānis Krūmiņš, Vitālijs Artjomenko un lietuvietis Tads Kauņecks), tāpēc vienam vai diviem tiks meklētas īres iespējas, tai skaitā var tikt izskatīts 1. līgas variants.

Atgriežoties pie trenera tematikas, Šteinbergs atklāja, ka pamazām par šo arodu domā "Daugavas" aizsargs Deniss Kačanovs, kurš jau tagad palīdz treneriem ikdienas darbā un vēlas sākt apmeklēt B kategorijas treneru kursus. Šogad gan viņš vēl pamatā pildīs spēlētāja ampluā.

Noslēgumā Šteinbergs īpaši uzslavēja divus komandas futbolistus. "Daugavas" direktors apsolīja, ka šogad līdzjutēji redzēs pavisam citu Kristapu Blanku, kurš ļoti labi pastrādājis ziemas periodā. Tāpat Šteinbergs izcēla centra aizsargu Ediju Jokstu, ar smaidu uz lūpām piebilstot, ka, ja vien Jokstu nemocīs savainojumi, par savu vietu būs jāsāk uztraukties Latvijas izlases pamatsastāva aizsargam Kasparam Gorkšam. Vēl Šteinbergs piebilda, ka pieteikumā ierakstītais lietuvietis Vitālijs Kavaļausks šobrīd atrodas Lietuvā, savukārt ukrainis Vadims Gripa komandas rīcībā ieradies ar novēlošanos un šobrīd ir savainots.


, 2014-03-20 15:35, pirms 10 gadiem
smuka bilde
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-20 15:38, pirms 10 gadiem
Bilde no "Steklovatas" video klipa!
, 2014-03-20 15:39, pirms 10 gadiem
Visvaldis rakstīja: smuka bilde
saka Visvaldis ar puukainu suniiti saveejaa...
, 2014-03-20 15:45, pirms 10 gadiem
O, Latvijas treneru pieplūdums, ir ārpusskonto cilvēki ar PRO licenzēm:
LFF: Noslēgušies PRO-UEFA treneru pirmie kursi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-20 15:52, pirms 10 gadiem
to kegums---
kādēļ ārpusskonto cilvēki?

liela daļa tomēr ir spēlējuši Skonto, tā kā kaut kāda saikne ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-20 16:02, pirms 10 gadiem
frutttto rakstīja: kāpēc Blanku atdevāt Daugavai?
Es nesaprotu , kas tev ir pret Blanku? Ko viņš sliktu ir izdarījis?
, 2014-03-20 16:02, pirms 10 gadiem
super uzslaveeja abus Tukuma audzekjus par ko man liels prieks
go go Riga Daugava
, 2014-03-20 16:04, pirms 10 gadiem
Žēl, ka komandu netrenēs treneris ar tik latvisku uzvārdu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-20 16:20, pirms 10 gadiem
dragoo rakstīja: to kegums---
kādēļ ārpusskonto cilvēki?

liela daļa tomēr ir spēlējuši Skonto, tā kā kaut kāda saikne ir
Jā. Bet ir arī tādi, kas nav
, 2014-03-20 16:55, pirms 10 gadiem
frutttto rakstīja: viņš ir parodija par futbolistu,Gauriks uz viņa fona ir tehnars
Vēl viens skontelis - šoreiz parodija, kurš spēlējis izlasē!
gaidu nākamo!
, 2014-03-20 17:13, pirms 10 gadiem
Edijs Joksts, smiekli nenak? Jurmala kad speleja mazak par 3 nebija ielaidusi ar vinu prieksgala.
, 2014-03-20 17:24, pirms 10 gadiem
tad Jokstam bija 18 un 1. gads virslīgā
OlafTheGreat rakstīja: Edijs Joksts, smiekli nenak? Jurmala kad speleja mazak par 3 nebija ielaidusi ar vinu prieksgala.
, 2014-03-20 17:26, pirms 10 gadiem
Varbūt Popkovs?
, 2014-03-20 17:37, pirms 10 gadiem
Koļesņičenko, Blanks, Cauņa, Šabala -- četri agrie supertalanti. Koļesņičenko krita par upuri alkoholam, Blanks -- traumām. Cauņa, par spīti traumām, diezgan daudz ir sasniedzis. Par Šabalu -- jātur īkšķis, lai turas veselība, tad jau kaut kas sanāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-20 18:26, pirms 10 gadiem
olga rakstīja: Koļesņičenko, Blanks, Cauņa, Šabala -- četri agrie supertalanti. Koļesņičenko krita par upuri alkoholam, Blanks -- traumām. Cauņa, par spīti traumām, diezgan daudz ir sasniedzis. Par Šabalu -- jātur īkšķis, lai turas veselība, tad jau kaut kas sanāks.
Blanks supertalants?
Tas ka skontelis 17 gados tiek iesaistīts izlasē tad jau supertalants?Tak tāda līmeņa supertalanti Liepājā uz šo brīdi ir bezgala!
Igors Semjonovs tad jau arī supertalants kurš 18 gados uzsāka špīles LV izlasē(apm kad Blanks),tik kad atnāca Andrejevs,tā šim izlasi vairs neredzēt!
Gruži un nekas vairāk!
, 2014-03-20 21:48, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Blanks supertalants?
Tas ka skontelis 17 gados tiek iesaistīts izlasē tad jau supertalants?Tak tāda līmeņa supertalanti Liepājā uz šo brīdi ir bezgala!
Igors Semjonovs tad jau arī supertalants kurš 18 gados uzsāka špīles LV izlasē(apm kad Blanks),tik kad atnāca Andrejevs,tā šim izlasi vairs neredzēt!
Gruži un nekas vairāk!
Nav jau runa par izlasi, bet par spēlētāju. Arī bez visas izlases Blanka spējas un karjeras perspektīvas tā apsprieda, bet aizsēdējās Skonto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-20 21:53, pirms 10 gadiem
Gribu redzēt, kurš no vārtsargiem 1. līgā gribēs spēlēt... Ja pieņemam, ka Kaunecks būs pirmais kā leģionārs, tad par otrā vārtsarga vietu pamatīga cīņa būs. Krūmiņam gan arī pēc pērnā gada snieguma vietu uz soliņa neredzu, jo Jūrmalas rindās reāla uzspīdēja un būtu žēl, ja progress tiktu apstādināts. Ozolu varbūt var uz 1. līgu nosūtīt - kā ne kā visjaunākais no kvarteta un varētu savu sniegumu pieslīpēt un nostabilizēt. No Spartaka tas, protams, būtu solis atpakaļ, bet nu Jūrmalā loģiski viņš ar vairs nebūtu bijis vajadzīgs, jo tiem ir Davidovs, Meļņičenko un Rubezis, kur cīņa par pirmajiem cimdiem pati par sevi būs nežēlīga.
, 2014-03-21 14:17, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Nav jau runa par izlasi, bet par spēlētāju. Arī bez visas izlases Blanka spējas un karjeras perspektīvas tā apsprieda, bet aizsēdējās Skonto.
supertalants vai vēlēšanās par tādu(supertalantu) pataisīt ir divas dažādas lietas!
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
16

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.