Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Karašausks gūst divus vārtus, "Skonto" pārspēj "Metta"/LU

Karašausks gūst divus vārtus, "Skonto" pārspēj "Metta"/LU
Artūrs Karašausks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien uzreiz divas pārbaudes spēles aizvadījis Rīgas „Skonto” – spēcīgākais sastāvs ar 3:0 pārspēja „Metta”/LU, bet otra komanda nospēlēja 1:1 ar „Ilūksti”.

Kā raksta fsmetta.lv, spēli ar trīs bīstamām standartsituācijām iesāka mettieši. Turpmāk gan iniciatīva pārgājusi skontiešu pusē, kuri vairāk kontrolēja bumbu un arī biežāk centās pārspēt studentu vārtsargu. Puslaika beigās tas arī izdevās. Pēc piespēles gar vārtiem uz apsteigšanu nospēlēja Kristaps Blanks, kurš raidīja bumbu vārtos – 1:0 „Skonto” labā.

Arī otrajā puslaikā pārsvars bija skontiešu pusē, kuri guva vēl divus bezatbildes vārtus – abos gadījumos to paveica Artūrs Karašausks. Pirmajā no situācijām viņš Kristeru Putniņu pārspēja, apspēlēdams savu pretspēlētāju un raidot bumbu vārtu augšējā stūrī, bet otrajā reizē Karašausks ar vārtsargu izgāja viens pret vienu, atkal raidot bumbu vārtos. Studentu rindās labākās iespējas bija Kalvim Grāverim un Ventam Vanagam - abi izgāja viens pret vienu, taču savas iespējas palaida garām. „Mettas” rindās noraidīts tika Romans Rožkovskis.

„Skonto” pamatsastāvs: Gribausks, Osipovs, Rode, Dvali, Gabovs, J.Laizāns, Isajevs, Okada, Mingazovs, Karašausks, Blanks.
„Metta”/LU: Putniņš, Rožkovskis, Māris Savinovs, Mārcis Savinovs, Skābardis, Parfjonovs, M.Riherts, Vardanjans, Pallo, Milašēvičs, J.Višņakovs. Uz maiņu: Grāveris, Priedēns, Pavļučenko, Vanags, Blūms, Kauss.

Jāpiebilst, ka pirms četrām dienām „Metta”/LU ar 3:2 uzvarēja brazīliešu okupēto 1. līgas dalībnieci „Carnikavu”. Toreiz uzvarētāju labā divus vārtus guva Juris Višņakovs, bet vēl vienus pievienoja Mārtiņš Milašēvičs. „Metta”/LU sastāvs: Putniņš, Rožkovskis, Māris Savinovs, Puķītis, Skābardis, Parfjonovs, M.Riherts, Vardanjans, Pallo, Milašēvičs, J.Višņakovs. Uz maiņu: Grāveris, Priedēns, Mārcis Savinovs, Švalbe, Artis Ostrovskis, Pavļučenko.

„Skonto” šodien aizvadīja vēl vienu spēli, nosacīti otrajam sastāvam tiekoties ar „Ilūksti”. Tika fiksēts bezvārtu neizšķirts 0:0. „Skonto” sastāvs: Grigorjevs, Ņ.Bērenfelds, Datunašvili, I.Stuglis, Siņicins, Zaicevs, Gutkovskis, Čačiašvili, Šabala un divi pārbaudāmie. „Ilūkstes” sastāvs nav zināms. Ilūkstieši pirms četrām dienām Vladimira Pačko vadībā izcīnīja arī pirmo uzvaru – 3:0 pret 1. līgas komandu „Audu”.

Izmantotie resursi:
METTA
Skonto FC


, 2013-03-20 16:40, pirms 11 gadiem
Nekas, sezonā METTA vēl parādīs Skonto zobus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-20 17:40, pirms 11 gadiem
m. scofield rakstīja: Nekas, sezonā METTA vēl parādīs Skonto zobus!
iespējams, bet tā gan neizskatās.

kā piemērs- Metta dabuja sarakno, un vietā nāca cits spēlētājs, vēlāk Skonto dabūja sarkano, vietā speciāli netika laists neviens, bet tik un tā Skonto iesita vārtus un turpināja uzbrukt.
, 2013-03-20 17:52, pirms 11 gadiem
Sabala otra sastava???interesanti
, 2013-03-20 17:53, pirms 11 gadiem
dragoo rakstīja: iespējams, bet tā gan neizskatās.
Protams!Jo Metta skontam nometīs!
, 2013-03-20 18:08, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: Protams!Jo Metta skontam nometīs!
paiskaidro , kāpēc tieši Skonto? Man gan likās , ka ar Metalurgu labākas attiecības (2012. gada sezonas pēdējā kārta)
, 2013-03-20 18:15, pirms 11 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: paiskaidro , kāpēc tieši Skonto? Man gan likās , ka ar Metalurgu labākas attiecības (2012. gada sezonas pēdējā kārta)
vispirms gaidu tavu paskaidrojumu,kāpēc man uzdod tik stulbu jautājimu?
Es sķiet ļoti saprotamu lietu šeit minēju!
, 2013-03-20 18:22, pirms 11 gadiem
p.s. TOTO pilieti
meklē manus komentus sakarā ar Mettas-LM spēli(vai spēlēm)!
Neatkartošos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-20 19:26, pirms 11 gadiem
Gaidu sezonu, lai redzētu, ko iespēs Karašausks. Viņš acīmredzami šobrīd ir labākā formā nekā Šabala, tāpēc ir pirmajā sastāvā. Bet nu es paredzu, ka tieši Karašausks - Šabala veidos uzbrukuma duetu sezonas laikā. Protams, Blanks arī var atvērties, bet neticu, ka Čačišvili kādu izstums no pamatsastāva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-20 20:28, pirms 11 gadiem
wilmaars, 18:25, pirms 2 stundām, ignorēt, atbildēt
Metta labaakie. Cik saprotu bez leggionaariem.

"Mettai " vienīgais leģionārs Priedēns no Kuldīgas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
4

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.