Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Jelgava'' nenotur pārsvaru un zaudē Marijampolē

Andris Liepa
Andris Liepa

''Jelgava'' nenotur pārsvaru un zaudē Marijampolē
Oļegs Malašenoks
Foto: Nora Krevņeva

Pēdējo pārbaudes spēli treniņnometnes laikā Lietuvas pilsētā Marijampolē aizvadījusi ''Jelgava'', kas ar 1:2 piekāpās Lietuvas komandai Kauņas ''Stumbras''. Jelgavniekus pirmajā puslaikā pēc pretinieku kļūdas vadībā izvirzīja Kevins Kaubers.

''Jelgava'' pagājušajā gadā treniņnometni aizvadīja Kiprā, bet šogad nolemts nedoties uz siltajām zemēm un nedēļu trenēties Lietuvas pilsētā Marijampolē, kur apstākļi esot ļoti labi. Līdz šim bija aizvadītas spēles pret vietējo ''Sūduva'' un Alītas ''Dainava'', attiecīgi spēlējot neizšķirti 1:1 un izcīnot panākumu ar 4:0.

Pēdējā spēle jau ''Ziemas kausa'' ietvaros bija paredzēta pret ''Šilas'', kas pirms dažām dienām negodīgas spēles dēļ no turnīra tika izslēgta. Ātri gan Jelgavas vienībai pretinieks tika sameklēts - Kauņas ''Stumbras''. Jelgavnieku sastāvā joprojām nav vairāku līderu, kuri turpina ārstēt savainojumus, kā rezultātā iespēja tikusi pāris gados jaunajiem Jelgavas futbola audzēkņiem.

24. minūtē Lietuvas komanda ļoti rupji kļūdījās, un savas ātruma īpašības nodemonstrēja Kevins Kaubers, kurš tālu no vārtiem apspēlēja pretinieku vārtsargu un beigās bumbu iesita tukšos vārtos. Pārsvaru noturēt jelgavniekiem neizdevās, un, tuvojoties puslaika beigām, lietuvieši spēja izlīdzināt rezultātu - 1:1.

Jāpiemin, ka starp abu komandu spēlētājiem ik pa laikam izcēlās asākas pagrūstīšanās un bija jūtama vēlme uzvarēt. 76. minūtē uzvaru izrāva Kauņas futbolisti - 2:1. ''Jelgava'' jau šovakar dosies mājās un turpinās gatavošanos Latvijā, 25. februārī Olaines mākslīgā seguma laukumā aizvadot spēli pret Jonavas vienību.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-20 16:38, pirms 7 gadiem
Vai JEL sastāvs nav pieejams?