Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pārbaudāmais Karašausks gūst vārtus pret "Žalgiri", "Riga" pieveic Malaizijas čempioni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārbaudāmais Karašausks gūst vārtus pret "Žalgiri", "Riga" pieveic Malaizijas čempioni
Artūrs Karašausks mačā pret "Žalgiri". Foto: Elvis Žaldaris, fkzalgiris.lt

Latvijas Virslīgas komandas sākušas gatavošanos 2020. gada futbola sezonai. "Valmiera", kas piedzīvos debiju Eirokausos, piedzīvoja minimālu zaudējumu, kamēr čempione "Riga" izcīnīja sauso uzvaru pret Malaizijas čempioni.

Vakar "Valmiera" ar 1:2 piedzīvoja zaudējumu pret Viļņas "Žalgiri", spēlei notiekot Marijampolē. Vienīgos vārtus 58. minūtē guva Artūrs Karašausks, kurš gan oficiālajā pierakstā redzams kā pārbaudāmais spēlētājs numur 3. Viņš nerealizēja 11 metru soda sitienu, taču pats bija pirmais pie vārtsarga atvairītās bumbas un to raidīja vārtos. Lai gan par Karašauska pievienošanos Tamaza Pertijas komandai tika runāts jau ilgāku laiku, oficiāla apstiprinājuma līdz šim nebija.

Čempione "Riga" aizvada treniņnometni Dubaijā, un šovakar notika pirmā pārbaudes spēle, kurā ar 2:0 izdevās pieveikt Malaizijas čempioni "Johor". Ar vārtu guvumiem izcēlās Romāns Debelko un Felipe Brisola. Rīdzinieku sastāvs bija sekojošs: Puriņš, Pārbaudāmais nr. 1, Prenga, Kurakins, Pētersons, Rožers, Pārbaudāmais nr. 2, Šarpars, Džordans, Lukjanovs, Debelko. Uz maiņu laukumā devās Stuglis, Fjodorovs, Hora, Šaričs, Paničs, Brisola, Stenio un Mbombo. Spēle tika sākta ar astoņiem futbolistiem, kuri sastāvā bija pagājušajā sezonā, diviem uz pārbaudes laiku esošiem futbolistiem un starpsezonā piesaistīto Mikaelu Žordanu.

35. minūtē Žordans ar teicamu piespēli izvirzīja vienatnē pret vārtsargu Romānu Debelko, un uzbrucējs droši realizēja savu iespēju – 1:0. Baudāmu futbolu rīdzinieki demonstrēja arī atlikušajā laikā, un izskaņā Felipe Brisola pielika punktu – 2:0.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/malaizijas-cempio...

     [+] [-]

, 2020-01-21 12:37, pirms 4 gadiem
Kara arī iet pa karjeras trepi uz leju.

     [+] [-]

, 2020-01-21 12:50, pirms 4 gadiem
maris_lagzdins_10153863737868354 rakstīja: Kara arī iet pa karjeras trepi uz leju.
It kā jā, bet tad būtu arī jāapdomā, kur bija "augša". Vai bija tāda?