Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Latvijas čempions Kazačoks tiek diskvalificēts no LFF sacensībām

Latvijas čempions Kazačoks tiek diskvalificēts no LFF sacensībām
Jevgeņijs Kazačoks tika atzīts par gada labāko jauno spēlētāju un Virslīgas labāko pussargu
Foto: LFF.lv

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija pieņēmusi lēmumu diskvalificēt Jevgeņiju Kazačoku no Latvijas Futbola federācijas rīkotajām sacensībām, kamēr viņš nebūs izmaksājis kompensāciju RFS.

"Pieaicinātais [RFS sporta direktors] A.Usovs norāda, ka joprojām nav saņemta kompensācijas summa, kas J.Kazačokam ir jāizmaksā saskaņā ar LFF Spēlētāju statusa un pāreju komisijas (SSPK) un LFF AK lēmumu par J.Kazačoka rīcību, atkāpjoties no darba līguma ar RFS izpildes," teikts Latvijas Futbola federācijas mājaslapā.

"Pieaicinātais J.Kazačoks norāda, ka [Jūrmalas "Spartaka" direktors] S.Melkumjans ir pilnvarots pārstāvēt spēlētāju šodienas DK sēdē. J.Kazačoks, atbildot uz jautājumu par iepriekšminēto LFF juridisko komisiju lēmumu neizpildi, informē DK, ka viņam šobrīd nav pieejami nepieciešamie finanšu līdzekļi, lai izpildītu LFF DK un AK lēmumus, taču J.Kazačoks apstiprina, ka apzinās nepieciešamību veikt kompensācijas samaksu un apstiprina, ka joprojām minēto samaksu nav veicis.

DK priekšsēdētājs J.Pavlovskis informē spēlētāju un viņa pārstāvi par iespējamību noslēgt vienošanos ar RFS par kompensācijas summas izmaksu, vienojoties par atmaksas grafiku. J.Kazačoks apliecina, ka tuvākajā laikā vērsīsies RFS par vienošanās panākšanu par kompensācijas summas atmaksu," paziņojumā turpināts. "LFF DK vienbalsīgi nolemj: diskvalificēt Jevgeņiju Kazačoku no LFF organizētajām futbola sacensībām līdz saistību izpildei vai vienošanās panākšanai par saistību izpildi pret Rīgas Futbola skolu saskaņā ar 2016. gada 16. septembra LFF AK lēmumu (D.R. p.1.5. c)."

Latvijas čempionvienības kapteinis novembra beigās intervijā Sportacentrs.com apstiprināja, ka vasarā nebija tālu no tā, lai pārietu uz RFS, taču tomēr nolēma palikt "Spartakā".

Izmantotie resursi:
LFF DK 19. decembra sēdes lēmums - Latvijas...


, 2016-12-19 15:14, pirms 7 gadiem
Visu cieņu RFS, ka šo jautājumu risina pēc sezonas, nevis turnīra gaitā.
Slēpts komentārs: Šindleru Jēkabs
, 2016-12-19 15:36, pirms 7 gadiem
Būtu labi, ja LFF savlaicīgi publicētu mājaslapā visu LFF juridisko komisiju pieņemtos lēmumus (ne tikai DK, klubu licencēšanas komisijas, bet arī SSPK un AK).
, 2016-12-19 15:46, pirms 7 gadiem
kurš ir viņa aģents?
, 2016-12-19 17:02, pirms 7 gadiem
lai rfs dod lietu credidreformai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-12-19 18:52, pirms 7 gadiem
Spartaks nevar apmaksāt kapteiņa parādu? Kazačokam tik un tā ceļš uz Kazahstānu jau noformēts.
, 2016-12-19 20:00, pirms 7 gadiem
Ja vēl varētu saprast, kas tur noticis(:. Vai Kazačoks saņēmis kādu rokasnaudu?
, 2016-12-19 20:33, pirms 7 gadiem
RFS,tapat ka Daugavpils BJFS,ir odioza.komanda,-vai tie legionari un spalvainie onkuli ir so Sporta skolu audzekni?-stipri jasaubas,ka Usakova,vai Lacplesa riciba ir budzeta.naudina,lai uzturetu sadas komandas,-aizmuguriski so pilsetu Domem notiek tirgosanas ar Sporta skolu logo...-kas ir ieguveji-kas pilda savus macinus-vai laiks par to nav paintereseties KNAB...
, 2016-12-20 10:44, pirms 7 gadiem
Kamponadze rakstīja: Visu cieņu RFS, ka šo jautājumu risina pēc sezonas, nevis turnīra gaitā.
Sāka risināt nekavējoties, sezonas laikā (AK lēmums bija pieņemts jau 16.septembrī).
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
17

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.