Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas ceturtā apļa labākā jaunā spēlētāja balvai izvirzīti seši kandidāti

Agris Suveizda

Virslīgas ceturtā apļa labākā jaunā spēlētāja balvai izvirzīti seši kandidāti
Dāvis Ikaunieks
Foto: Māris Greidāns/Futbola Virslīga

SMScredit.lv Virslīgas pēdējā apļa labākā jaunā spēlētāja balvai izvirzīti divi "Ventspils" futbolisti Ņikita Koļesovs un Eduards Tīdenbergs, divi "Liepājas" spēlētāji Dāvis Ikaunieks un Endijs Šlampe, kā arī divi skontieši Vladislavs Gutkovskis un Vladislavs Sorokins, vēsta līgas mājaslapa.

Sākot ar 2015.gada sezonu, SMScredit.lv Virslīgas čempionātā tiek noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirzīs Latvijas Futbola virslīgas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalīsies mediji un klubu galvenie treneri. 4.apļa labākā jaunā spēlētāja balvai izvirzīti seši kandidāti.

Sezonas laikā kopumā balsojumi notiks četras reizes, to atkārtojot ik pēc septiņām spēļu kārtām jeb čempionāta apļiem, kad katra komanda ar katru aizvadījusi vienu savstarpējo spēli. Galvenais kritērijs kandidātu izvirzīšanai būs vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam jāatbilst U-21 vecuma kategorijai, tajā pašā laikā uzsverot, ka nav ierobežojuma attiecībā uz aizvadīto sezonu skaitu SMScredit.lv Virslīgas čempionātā.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome paziņojusi tos jaunos futbolistus, kuri nominēti 4.apļa labākā jaunā spēlētāja titulam:

Dāvis Ikaunieks (FK Liepāja)
Ņikita Koļesovs (FK Ventspils)
Vladislavs Gutkovskis (Skonto FC)
Endijs Šlampe (FK Liepāja)
Eduards Tīdenbergs (FK Ventspils)
Vladislavs Sorokins (Skonto FC)

Balsojumā par apļa labāko jauno spēlētāju piedalīsies Latvijas futbola žurnālisti un klubu galvenie treneri. Rezultāti tiks paziņoti gaidāmās nedēļas vidū.

Atgādinām, ka par SMScredit.lv Virslīgas 1.apļa labāko jauno spēlētāju pārliecinoši tika atzīts Dāvis Ikaunieks (FK Liepāja), kurš guva gan futbola žurnālistu, gan klubu galveno treneru atbalstu un novērtējumu. Ar līdzīgu balsu pārākumu Dāvis tika atzīts par 2. un 3.apļa labāko jauno spēlētāju.

Izmantotie resursi:
SMScredit.lv Virslīgas 4.apļa labākā jaunā...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-20 12:52, pirms 8 gadiem
Koļesovs noteikti ir pelnījis šo apbalvojumu. teicami nospēlēja savas spēles aizsardzībā, ielaižot tikai 2 vārtus visa pēdējā apļa garumā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja