Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Futbola virslīga kļūst par Eiropas Futbola līgu asociācijas biedru

Futbola virslīga kļūst par Eiropas Futbola līgu asociācijas biedru
Maksims Krivuņecs (otrais no labās) Eiropas Futbola līgu asociācijas Ģenerālajā asamblejā. Foto: europeanleagues.com

Biedrība "Latvijas Futbola Virslīga'' (LFV) piektdien Vācijas pilsētā Frankfurtē notiekošajā Eiropas Futbola līgu asociācijas Ģenerālajā asamblejā apstiprināta organizācijas attīstības biedra statusā.

Šī gada 31. augusta LFV biedru kopsapulcē vienbalsīgi tika atbalstīts ierosinājums virslīgai kandidēt par Eiropas Futbola līgu asociācijas ("European Leagues") biedru.

Savukārt šodien, klātienē piedaloties LFV valdes priekšsēdētājam Maksimam Krivuņecam, asociācijas Ģenerālās asamblejas ietvaros Frankfurtē mūsu virslīga bija viena no trim organizācijām, kas uzņemta par biedru (tāpat biedru statusā tika apstiprinātas arī Lietuvas un Čehijas futbola līgas), pievienojoties 32 jau esošajām asociācijas līgām, kas apvieno vairāk kā 900 futbola klubus no 28 valstīm.

"Iestāšanās Eiropas futbola līgu asociācijā dos mums iespēju iegūt 36 Eiropas līgu pieredzi un zināšanas plašā jautājumu lokā - sākot ar organizatoriskiem, sportiskiem, mārketinga jautājumiem līdz pat tiesiskiem," izteicies Krivuņecs.

Izmantotie resursi:
SynotTip virslīga


Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
43

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.