Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jūrmalas "Spartaks" uz divām sezonām pagarina līgumu ar galveno treneri Dzavetjēri

Ints Megnis
Ints Megnis

Jūrmalas "Spartaks" uz divām sezonām pagarina līgumu ar galveno treneri Dzavetjēri
Nuncio Dzavetjēri (pa labi) pēc līguma pagarināšanas. Foto: Jūrmalas "Spartaks"

Latvijas futbola Virslīgas klubs Jūrmalas "Spartaks" uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar itāliešu speciālists Nuncio Dzavetjēri, līdz ar to kontrakts tagad ir spēkā līdz 2021. gada beigām.

""Misters", kā visi viņu sauc, parādījis sevi kā uzticamu treneri," paziņojumā pauž "Spartaka" komanda, kurai Dzavetjēri pievienojās pagājušajā ziemā.

Dzavetjēri pie Latvijas kluba stūres pirmoreiz stājās 2009. gada augustā, kad viņš negaidīti aizstāja Romānu Grigorčuku "Ventspils" komandā. Itālieša vadībā Kurzemes klubs debitēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, kur sacentās ar Berlīnes "Hertha", Lisabonas "Sporting" un "Heerenveen". Visām komandām izdevās atņemt vienu punktu, taču kurzemnieki tāpat palika ceturtajā vietā.

Nākamā gada decembrī Dzavetjēri un "Ventspils" ceļi šķīrās, un speciālists turpinājumā devās uz Austrāliju, vadot Adelaidas "United". Pēcāk viņš atgriezās dzimtenē un strādāja B Sērijā spēlējošajā "Bari" komandā, sākot kā asistents, bet turpinot kā galvenais treneris. Tālāk viņš strādāja ar vairākām C Sērijas komandām.

"Spartaks" 2016. un 2017. gadā kļuva par Latvijas čempionu, bet pagājušajā sezonā palika piektajā pozīcijā un šosezon nepiedalīsies Eirokausos. Šovasar komanda paziņoja, ka turpmāk uzsvaru liks uz jauno spēlētāju audzināšanu un pārdošanu.

Šobrīd "Optibet" Virslīgas kopvērtējumā "Spartaks" ar 37 punktiem 26 spēlēs ieņem ceturto vietu, no labāko trijnieka, kas garantētu ceļazīmi uz Eirokausiem, atpaliekot par pieciem punktiem. Savā iepriekšējā mačā vienība ar 0:6 pamanījās smagi kapitulēt RFS.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-19 13:31, pirms 5 gadiem
Nu nezinu,vai tas ir pareiz lèmums. Spartaks ar itāli galīgi nepārliecina.bet varbūt itālim
ir citi uzdevumi:audzināt labus spēlētājus,lai klubs tos varētu pārdot,bet latvijas
čempī poh. kā nospēlēs,klubam mērķi čempī nēsot.spriežu kā parasts līdzjutējis.
Tādu komandu negribās atbalstīt. Šosezon vel būs tādi rezultāti kā 1:4,0:5,0:3!!

  +3 [+] [-]

, 2019-09-19 13:51, pirms 5 gadiem
andromons2 rakstīja: Nu nezinu,vai tas ir pareiz lèmums. Spartaks ar itāli galīgi nepārliecina.bet varbūt itālim
ir citi uzdevumi:audzināt labus spēlētājus,lai klubs tos varētu pārdot,bet latvijas
čempī poh. kā nospēlēs,klubam mērķi čempī nēsot.spriežu kā parasts līdzjutējis.
Tādu komandu negribās atbalstīt. Šosezon vel būs tādi rezultāti kā 1:4,0:5,0:3!!
2.aplī "Spartaks" ļoti labi izskatījās, bet tad palaida Vukmaniču, Enninam sākās traumas, tagad vēl Charpientier ir prom, bet vasaras leģionāru ievedums izskatās daudz vājāks par ziemas ievedumu. Viņš tikko uztaisīja labu komandu un tagad viņam viss jāsāk atkal no jauna. Nav nemaz tik viegli un ne kurš katrs šādos apstākļos piekritīs strādāt.

     [+] [-]

, 2019-09-19 14:09, pirms 5 gadiem
Kurā pilsētā parakstīja līgumu?

     [+] [-]

, 2019-09-19 14:44, pirms 5 gadiem
1 rakstīja: Kurā pilsētā parakstīja līgumu?
Pieļauju, ka tā varētu būt Maskava.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-19 15:07, pirms 5 gadiem
Galīgi nesaprotams lēmums, jo drīzāk vajadzētu meklēt citu treneri, jo rezultāti galīgi neiepriecina. Bet droši var apgalvot, ka šis sagatavos produktus un pārdos, un pa lielam uz čempionātu pajāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-09-20 10:22, pirms 5 gadiem
Nuncio Dzavetjēri tiešām"uzticams" treneris.Kad 2009.gadā FK Ventspils iekļuva grupas turnīrā,jau tad ap klubu sāka spietot dažāda kalibra aģenti un arī Dzavjetieri tika klubam"piespēlēts"ar šo pašu cilvēku pūlēm.Tā vismaz runāja.Nezinu,cik tur taisnības.Šobrīd ap Spartaku grozās daži no šiem vīriem.Process notiek jau gadu desmitiem.