Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Beāte Neimane

Video: "Metta"/LU beidzot iesit, taču spēlē neizšķirti ar "Spartaku"

SMScredit.lv Virslīgas spēlē Jūrmalā neizšķirti spēlēja Spartaks pret rīdziniekiem Metta/LU. Jau 4.minūtē vadībā izvirzījās Spartaks futbolisti, precīzi sita Toms Mežs, 19.minūtē rezultātu izlīdzinā N'Dekre. Otrā puslaika sākumā Metta/LU pēc veiksmīga Pētersona sitiena izvirzījās vadībā ar 2:1, mačs noslēdzās ar neizšķirtu 2:2.Piedāvājam spēles labāko momentu apskatu.

, 2015-08-19 22:32, pirms 9 gadiem
Slampe priecīgs staigā pēc ielaistajiem vārtiem
, 2015-08-20 00:41, pirms 9 gadiem
Cepuri nost Mettai par cīņassparu, Pētersonam skaisti vārti. Neizšķirts šoreiz šķietami pelnīts rezultāts, ar kuru gan Spartaks noteikti nav mierā. Mettai punkti nenāk viegli, tāpēc neizšķirts pret divas pozīcijas augstāk esošu komandu ir ļoti labs rezultāts.
, 2015-08-20 13:14, pirms 9 gadiem
Mettai tas vārtsargs tāds baigi drebelīgais. Jau kuru spēli pēc kārtas gāž podus. Tiešām visā universitātē nav līdzvērtīga konkurenta? Tādā līmenī kā Ošs es ar savu pagalma turnīru pieredzi nostāvētu ne sliktāk.
, 2015-08-20 20:58, pirms 9 gadiem
"Tas ir grēks šādu reidu nepārvērst sitienā. Būs jāaiziet uz baznīcu"
Kur šitā var pateikt!
Foto: Aiga Veisa/Virslīga
4

Liepājā divas Virslīgas spēles pēc kārtas - vispirms RFS, pēc tam "Jelgava"

"TonyBet" futbola Virslīgā šodien paredzētas divas spēles, kas abas norisināsies Liepājas "Daugavas" stadiona laukumā. Jau plkst. 13.00 sāksies pārceltā "Grobiņas/LFS" spēle pret RFS, bet 17.30 ieplānota "Liepājas" spēle pret "Jelgavu".
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.