Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS jaunieši zaudē "Cagliari", bet tāpat tiek prestižā "Viareggio" kausa astotdaļfinālā

Rolands Eliņš

RFS jaunieši zaudē "Cagliari", bet tāpat tiek prestižā "Viareggio" kausa astotdaļfinālā
Foto: Rīgas Futbola skolas akadēmija

RFS jauniešu komanda prestižajā „Viareggio” kausa izcīņā Itālijā šodien ar 1:3 piekāpās „Cagliari”, taču tas netraucēja ieņemt otro vietu apakšgrupā un iekļūt astotdaļfinālā, kas tiks aizvadīts parīt.

RFS jaunieši turnīru bija sākuši ar divām uzvarām, ar 4:0 pieveicot A Sērijas komandas „Bologna” jauniešu vienību, bet pēc tam ar 2:1 pārspējot Kolumbijas otrās līgas komandas „Deportes Quindio” jaunos spēlētājus.

Šodienas mačā RFS sacentās ar citas A Sērijas komandas „Cagliari” jaunajiem futbolistiem un piedzīvoja zaudējumu ar 1:3. RFS sastāvā vienīgos vārtus guva Kristers Švāns, kurš otrā puslaika vidū pievilka RFS līdz 1:2, bet Itālijas komanda tomēr nosargāja uzvaru.

Turnīrā kopumā piedalās 40 komandas, kas sadalītas desmit apakšgrupās, un RFS palika otrajā vietā savā grupā, taču bija starp sešām labākajām otro vietu ieguvējām, līdz ar to varēs turpināt sacensības par „Vareggio” kausu.

Astotdaļfinālā, kas paredzēts parīt, RFS spēkosies ar Itālijas „Venezia” jauniešiem. Venēcijas komanda šosezon B sērijā ieņem septīto vietu. Astotdaļfinālā iekļuvuši arī tādi slaveni klubi kā Milānas „Inter”, „Milan”, „Juventus” un „Fiorentina”.
RFS sākumsastāvs
: V.Kapustins, E.Šakurovs, R.Zelmanis,N.Grīngofs, N.Koļiņko, R.Ķiršs, V.Troninkovs, K.Protass, D.Hvoinickis, K. Švans, G.Cvetkovs

Izmantotie resursi:
2018 VIAREGGIO CUP ROUND OF 16

     [+] [-]

, 2018-03-20 16:51, pirms 6 gadiem
Malači puiši! Tādu komandu sabiedrībā tikt 1/8 finālā ir labs sasniegums. Parīt jādara viss, lai iekļūtu 1/4 finālā.