Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

BFC "Daugavpils" galvenais uzdevums - saglabāt vietu Virslīgā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

BFC "Daugavpils" galvenais uzdevums - saglabāt vietu Virslīgā
Nauris Mackevičs
Foto no personīgā arhīva

SMScredit.lv Virslīgas jaunpienācējas BFC "Daugavpils" futbolisti tikušies ar kluba vadību, un šīs tikšanās reizē izskanējis galvenais uzdevums - nosargāt vietu spēcīgāko sabiedrībā.

Lai gan šobrīd par 100% vēl nav skaidrs 2014. gada Virslīgas dalībnieku skaits un sastāvs (un līdz ar to arī izspēles formula, proti, tas, vai kādai komandai pēc sezonas beigām Virslīga būs jāpamet), BFC "Daugavpils" savā mājas lapā pavēstījis sekojošo: "Kluba vadība cer, ka izdosies izpildīt galveno uzdevumu - saglabāt vietu Virslīgā."

Sarunā ar Sportacentrs.com BFC "Daugavpils" direktors Nauris Mackevičs sacījis: "Klubs šogad centīsies panākt to, lai skatītāju tribīnēs būtu arvien vairāk un vairāk. Jau noslēdzies darbs pie kluba himnas izveides un tā drīzumā būs pieejama visiem komandas līdzjutējiem un tiks ievietota komandas mājaslapā.

Informācija par gaidāmajām spēlēm (afišas, radio reklāmas, ielūgumi) tiks plaši publicēta visā pilsētā. Visi BFC "Daugava" sistēmas audzēkņi uz visām spēlēm dosies bezmaksas, bet citiem komandas atbalstītājiem ieejas biļetes būs par "maizes cenu". Kluba stadions uz pirmo mājas spēli tiks sagatavots atbilstošam līmenim - tīras un jaunas tribīnes, elektroniskais tablo un arī labierīcības. Spēļu starplaikos tiks rīkoti konkursi un izlozes. Plašāka informācija par mājas spēlēm sekos, kad būs skaidrība par galējo kalendāru un komandu skaitu, kas ievērojami apgrūtinājis un aizkavējis daudzus procesus kluba mārketinga jomā."

Trešdienas vakarā BFC "Daugavpils" futbolisti tikās ar kluba vadību, saņemot laba vēlējumus pirms gaidāmās debijas Latvijas Futbola Virslīgā. Jau rīt kopējā sapulcē Rīgā notiks Virslīgas prezentācija, kurā BFC "Daugavpils" pārstāvēs galvenais treneris Kirils Kurbatovs. Debijas mačs Virslīgā klubam paredzēts svētdien izbraukumā Kauguros pret Jūrmalas "Spartaku", sākums plkst.15:00.

Šodien komandas pamatsastāva spēlētāji tikās ar kluba vadību. Kluba valdes locekļi Sergejs Skļema, Aleksandrs Isakovs, Aleksandrs Truņins, Aleksejs Zakrževskis "novēlēja "Daugavpils" puišiem veiksmi un pacietību, jo sezonas gaitā būs arī grūti brīži. Komandai būs jāpierod pie tā, ka ne vienmēr izdosies pretinieku uzvarēt, kā tas bija iepriekšējos gados. Tikai kopīgiem spēkiem izdosies sasniegt vēlamo rezultātu. Arī neizšķirts noteiktos brīžos būs pielīdzināms uzvarām. Futbolistiem jācenšas izmantot viņiem dotā iespēja spēlēt augstākajā sabiedrībā. No savas puses, valdes locekļi darīs visu iespējamo, lai futbolistiem palīdzētu cīnīties par uzvarām."

Noslēgumā visiem spēlētājiem tika vēlreiz atgādināts, ka katrs aicinājums no malas ietekmēt rezultātu ir nosodāms, un par šādiem gadījumiem nekavējoties jāziņo kluba vadībai. Bērnu Futbola centrs "Daugavpils" atbalsta godīgu futbolu un uzvarētāja noskaidrošanu laukumā, nevis ārpus tā, teikts kluba mājas lapā.

Izmantotie resursi:
Galvenā - BFC Daugava

  +4 [+] [-]

, 2014-03-19 21:29, pirms 10 gadiem
Lai nu debitantam veicās!Tas no sportiskā viedokļa.Kas atkarājas par vietas saglabāšanu vai nesaglabāšanu virslīgā.To šobrīd nezin neviens,pat dievs tēvs debesīs.Latvijas virslīga kļuvusi neprognozējama,jo mēs vēl nezinam cik komandas spēlēs šajā čempionātā.Kur nu vēl par turnīra nobeigumu runāt

  +4 [+] [-]

, 2014-03-19 21:33, pirms 10 gadiem
Veiksmi Naura blicei un lai izdodas realizēt uzdevumu! Protams, ka sastāva ziņā un uz papīra Daugavpils ir pastarīte, bet janajiem tā būs lieliska pieredze - spēlēt Virslīgā.

No manas puses cerība par to, ka otras Daugavpils komandas cilvēki nesiros apkārt un nerunās ar futbolistiem, lai iesaistītu savās lietās. Ja DD nespēlēs Virslīgā, Gavrjušas bandai nebūs savu aktieru un un tas var būt iemesls meklēt ražu svešā dārziņā. Ceru, ka kļūdos un, ja pat tā notiek, ka Daugavpils puiši sevi ciena un nekad neko tādu nedarīs.

     [+] [-]

, 2014-03-20 11:02, pirms 10 gadiem
Cīnīsies ar METTA par palikšanu.Izktitīs un tikai dēļ pieredzes trūkuma.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-20 11:30, pirms 10 gadiem
..bet Isakova k-gam nav bandas??? Kāpēc tad Isakova kungu atbrīvoja no sporta pārvaldes vadītāja amata??? Un KNAB veido pārbaudes.....

  +1 [+] [-]

, 2014-03-20 11:46, pirms 10 gadiem
Nu,cerams ka Naurim viss izdosies!