Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Mordatenko un Lazarevs atvainojas

Mordatenko un Lazarevs atvainojas
Anastasijs Mordatenko
Foto: lokomotivpd.com

Pēc vakar izskanējušā skandāla ap „Ventspils” spēlētāju Anastasiju Mordatenko un Vladislavu Lazarevu, kurš Ventspilī atradās pārbaudē, abi futbolisti ar Sportacentrs.com starpniecību atvainojas par notikušo.

Anastasijs Mordatenko atsūtījis atvainošanās vēstuli, zem kura parakstījies gan viņš, gan Vladislavs Lazarevs:

Vēlamies lūgt piedošanu visiem līdzjutējiem, treneriem, kā arī atvainojamies komandai. Mūsu rīcība bija briesmīga un necienīga. Mūsu rīcībai nav nekāda attaisnojuma. Mums patiešām ir ļoti liels kauns, un mēs apzināmies tās drausmas, kas notikušas. Mēs nekādā gadījumā nevēlējāmies aizvainot vai nodarīt kaitējumu FK „Ventspils” reputācijai. Nevēlējāmies apgānīt to cieņu, kuru esam krājuši gadiem ilgi. Ar šo video mēs, pirmkārt, nodarījām ļaunumu paši sev. Mēs esam pilnībā vainīgi! Ļoti nožēlojam notikušo un vēlreiz atvainojamies visam Latvijas futbolam!

Atgādinām, ka skandāls izraisījās pēc tam, kad "Youtube" parādījās video ar abu futbolistu nepiedienīgo uzvedību. Vairāk lasiet šeit.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-19 18:35, pirms 8 gadiem
Bilde atbilstoša: Varēs tagad viens pats trenēties. Nevienam tādi nav vajadzīgi!
, 2016-01-19 18:40, pirms 8 gadiem
Piedzēries cilvēks vienmēr saka taisnību
, 2016-01-19 18:41, pirms 8 gadiem
Kur ir links uz to skandālu?
, 2016-01-19 18:47, pirms 8 gadiem
Cik viņi drosmei ierāva pirms sadūšojās atvainoties?
, 2016-01-19 18:52, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kur ir links uz to skandālu?
https://www.youtube.com/watch?v=A5F...
, 2016-01-19 19:02, pirms 8 gadiem
Vietējās hameleonu rotaļas taisam ? ..
, 2016-01-19 19:09, pirms 8 gadiem
Tautas valodā tas saucas, pielēja mūli....Kā paši deklarēja, tad dosies uz nakts klubu pēc brandava dzeršanas. Varu iedomāties, cik mazgadīgās palika platas, uzzinot, ka redz klubā ir ienākuši spēlētāji no FK Ventspils. Pilnīgi vemt gribas. Krievu laikos pēc tādiem jokiem bija piena režģi jāpārkrauj gastranomā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-19 20:13, pirms 8 gadiem
serxinjo rakstīja: Cik LV futbolisti krogos un pirtīs dzērumā nav pateikuši trakākus vārdus? Domāju, ka aizkulisēs te vien tādas runas iet. Nu puiši par daudz ierāva, ''palīdzēja'' arī modernās tehnoloģijas. Rīcībai nav attaisnojuma, bet citējot slaveno apsargu Barodaču šeit vislabākais būtu ''saprast un piedot''.
Te ir Latvija, nevis krievu KVN, Komēdijas klubs vai apsargs Borodačs ar Irišku seksuālo pie stobra...Ir jādomā ar lielo galvu, nevis mazo...
, 2016-01-19 20:30, pirms 8 gadiem
Par bazaru ir jāatbild.
Slēpts komentārs: znais1
, 2016-01-19 21:36, pirms 8 gadiem
vismaz būtu paši no savas galvas rakstījuši vēstuli,ne kads cits! pilnīgi šī vēstule nemaina iepaidu par tiem puišiem!
, 2016-01-19 22:00, pirms 8 gadiem
znais1 rakstīja: Puišiem jau tā ir slikti, sataisīti ''mēsli'' un viņi cenšās no tiem izkļūt un tas ir cienījami. Kā redzu no komentāriem viena daļa labprāt viņus vēl vairāk noslīcinātu. Ja cilvēkam gadās paklup, tad normāla cilvēka reakcija ir padot roku nevis censties uzsēsties uz galvas lai nedod Dievs viņš pieceltos.
Pareizi tu saki - cilvēkiem! Šie indivīdi ir bidlas, krievi, urlas, sauc kā gribi, un tādiem rokas neviens nedod, izņemot savējos pacanus. Mans viedoklis.
Šie cilvēki nav lojāli šai zemei, tas redzams uzreiz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-19 23:47, pirms 8 gadiem
Kā var gūt iespaidu no viena video par cilvēku? Ja tā tad Jūsu spriedumi ir sasteigti un ne vienmēr atbilst dzīves īstenībai. Nez vai sports ir tā vieta kur risināt nacionālos jautājumus. P.S starpcitu kur Jūs ņēmāt, ka šie jaunie cilvēki nav lojāli šai Valstij(zemei)
, 2016-01-20 01:32, pirms 8 gadiem
znais1 rakstīja: Kā var gūt iespaidu no viena video par cilvēku? Ja tā tad Jūsu spriedumi ir sasteigti un ne vienmēr atbilst dzīves īstenībai. Nez vai sports ir tā vieta kur risināt nacionālos jautājumus. P.S starpcitu kur Jūs ņēmāt, ka šie jaunie cilvēki nav lojāli šai Valstij(zemei)
Tu esi redzējis lojālu un patriotisku amerikāni, kurš runā tikai afgāņu valodā? Es nē.
Slēpts komentārs: znais1
, 2016-01-20 08:37, pirms 8 gadiem
Fidels rakstīja: Tu esi redzējis lojālu un patriotisku amerikāni, kurš runā tikai afgāņu valodā? Es nē.
Nav tādas afgāņu valodas. Darī un parsī. Par ko būsi pārsteigts - runā viņi (amerikosi) tajā valodā. Iemācās. Tagad gan domāju, ka daudzi aizmirsuši. Ja neesi bijis, tad nerunā to, ko nezini. Loģiski, ka no 100 tikai 1 vai 2. Bet runā.
Šitie abi ir mēsli. Urlas. Vienkāršāk - krievulēni.
Šodien vairākas izdevības neizmantojušais Ede Oloko. Foto: FS Jelgava
46

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.