Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Nakano spēlēs BFC "Daugavpils" arī nākamsezon

Nakano spēlēs BFC "Daugavpils" arī nākamsezon
Rjotaro Nakano kopā ar kluba valdes locekli Aleksandru Isakovu
Foto: www.bfcdaugava.lv

Japāņu leģionārs Rjotaro Nakano arī nākamsezon pārstāvēs Bērnu Futbola centra "Daugavpils" komandu. Nakano iepriekšējās divās sezonās bijis viens no Daugavpils kluba līderiem.

26 gadus vecais japāņu pussargs Rjotaro Nakano Daugavpils komandai pievienojās 2013. gadā, kad kļuva par Latvijas 1. līgas labāko snaiperi un tika atzīts par visa turnīra labāko futbolistu. 2014. gadā viņš kopā ar komandu debitēja Virslīgā, 31 spēlē izceļoties ar pieciem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Starpsezonā Nakano cerēja tikt kādā no Japānas augstākās līgas klubiem, taču nesekmīgi. Klubs panācis vienošanos ar pussargu par viņa atgriešanos Daugavpilī 2015. gadā. Vērts pieminēt, ka Nakano janvārī paspējis arī apprecēties.

Nav izslēgts, ka Daugavpilī atgriezīsies arī ukraiņu leģionārs Ivans Lukaņuks, kurš klubam pievienojās 2014. gada sezonas otrajā pusē un krietni pastiprināja komandas uzbrukumu. Doņeckas "Shakhtar" audzēknis 12 spēlēs guva vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.


, 2015-01-19 17:46, pirms 9 gadiem
Tas labi.Būs konkurētspējīgāka komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-19 19:36, pirms 9 gadiem
TOTO=ManaMaize+Kafijas rakstīja: Un kads tic ka vins spele par velti? Pec papiriem gan jau taa ari ir, bet nedomaju viss. Tad jau vins labak atgrieztos skiibo zemee un dzivotu tur
Esot solījuši brīvbiļeti uz Rotko muzeju.
, 2015-01-19 22:39, pirms 9 gadiem
TOTO=ManaMaize+Kafijas rakstīja: Un kads tic ka vins spele par velti? Pec papiriem gan jau taa ari ir, bet nedomaju viss. Tad jau vins labak atgrieztos skiibo zemee un dzivotu tur
Pēc papīriem pērnajā sezonā vienīgais profs BFC bija Klimaševičs.
, 2015-01-19 22:42, pirms 9 gadiem
Ļoti laba ziņa BFC. Ja vēl izdotos paturēt Lukaņuku, tad jau varētu runāt par kaut kāda kodola turēšanos un nebūtu uzbrukums jāpārrformē. Tas jau uzreiz nenozīmē stabilitāti, bet nu drīzāk nekā, ja uzmestu visus jaunus leģionārus. Riževskis paliek?
, 2015-01-20 02:03, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Riževskis paliek?
A kur Riževskis liksies? viņam sieva no D-pils un viņš it kā tur patstāvīgi dzīvo un strādā.
Viņš šeit taču jau no Skonto laikiem (2000. sākums), pat varētu būt naturalizēts kā Pahars, ja paliktu un būtu vajadzīgs Skonto
, 2015-01-20 02:43, pirms 9 gadiem
Dark Eagle rakstīja: A kur Riževskis liksies? viņam sieva no D-pils un viņš it kā tur patstāvīgi dzīvo un strādā.
Viņš šeit taču jau no Skonto laikiem (2000. sākums), pat varētu būt naturalizēts kā Pahars, ja paliktu un būtu vajadzīgs Skonto
Runa par to, ka viņš paralēli dzelzceļniekos strādā un vai turpinās apvienot ar futbolu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.