Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kozlovs atkal spēlēs "Jelgavas" rindās

Kozlovs atkal spēlēs "Jelgavas" rindās
Vladislavs Kozlovs
Foto:Romāns Kokšarvos/F64

Latvijas futbola Virslīgas klubs "Jelgava" noslēdzis līgumu ar uzbrucēju Vladislavu Kozlovu, kas paredz viņa atgriešanos komandas rindās gaidāmajā sezonā.

Vladislavs Kozlovs pagājušajā sezonā spēlēja "Ventspils" rindās, taču sezonas vidū lauza līgumu un aizgāja no komandas, kura vēlāk kļuva par Latvijas čempioni. Kozlovs mēģināja atrast darbu kādā ārzemju klubā, šī gada sākumā uz nedēļu ilgu pārbaudes laiku bija pierakstījies Čehijas augstākās līgas klubā "Banik", kurš gan izvēlējās Kozlovu nepaturēt komandā.

Līdz ar to Kozlovs atgriezies komandā, kurā spēlēja no 2010. līdz 2012. gada otrajai pusei, proti, "Jelgavā". Kozlovs tajā aizvadījis 83 spēles un guvis 32 vārtus. Pirmā spēle "Jelgavas" sastāvā pēc atgriešanās plānota jau rītdien, kad Ziemas kausa ietvaros "Jelgava" spēkosies ar "Jūrmalu" (sākums 11:30, tiešraide Sportacentrs.com).

"Laiks Jelgavā manā futbolista karjerā bija ļoti veiksmīgs," atzīst 26 gadus vecais Kozlovs. "Ceru, ka otrs Jelgavas periods būs tieši tāds pats. Nākamais manā darbā plānā ir kļūt par futbolistu, kurš FK "Jelgava" rindās ir guvis visvairāk vārtus, t.i., apdzīt pašreizējos rekordistus Viktoru Rezjapkinu un Valēriju Redjko".

Līdz Kozlova nospraustajai robežai nemaz tik daudz vārti nav nepieciešami - oficiālās spēlēs deviņas reizes jāpārspēj pretinieku vārtsargs.

"Jelgava" pagājušajā Virslīgas čempionātā ieņēma astoto vietu 10 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava


, 2014-01-19 22:10, pirms 10 gadiem
Nu tur laikam arī ir viņa vieta.Vienīgās ziepes,ka Jelgavas sastāvā mīl sist golus Ventspilij
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-01-19 22:23, pirms 10 gadiem
wilmaars rakstīja: Ar Olas paariessanu no DaugavasD uz Juurmalu. Latvijas ccempionaats vareetu klluut speeciigaaks. Juurmala tomeer ieguust speeciigu speeleetaaju. Jelgava ar pastiprinaas ar Kozlovski.
Varbūt ne spēcīgāks, bet interesantāks noteikti, jo būs manuprāt tikai vieni outsaideri Metta, nu vel redzes ka Daugavpilij sastāvs savāksies.
, 2014-01-19 22:25, pirms 10 gadiem
wilmaars rakstīja: Ar Olas paariessanu no DaugavasD uz Juurmalu. Latvijas ccempionaats vareetu klluut speeciigaaks. Juurmala tomeer ieguust speeciigu speeleetaaju. Jelgava ar pastiprinaas ar Kozlovski.
Olu jau Jūrmalā uzsāka LV gaitas un neteikšu, ka tajā gadā Jūrmala baigi stipra bija.
, 2014-01-19 22:28, pirms 10 gadiem
Metta ar nedaudz briest. Tā kā var sanākt interesants čempis.
, 2014-01-19 22:35, pirms 10 gadiem
Pareizs solis Kozlova izpildījumā. Palikšana Banik jau no sākta gala šķita utopiska doma pēc tik ilgas nespēlēšanas. Jelgavā varēs atgūt spēļu praksi un vārtu garšu. Redzēsim, vai uzbrucēju duets Kozlovs - Malašenoks atkal būs tikpat bīstams kā tai 2010. gadā. Toreiz viņi bija tik spilgti, ka Starkovs pat uz izlasi izsauca.
, 2014-01-19 22:45, pirms 10 gadiem
Tā vien liekas, ka Jelgava apdzīs abas Jūrmalas ar visiem to leģionāriem un cīnīsies par 4.--5. vietu.
, 2014-01-19 22:58, pirms 10 gadiem
Kaa viduvejs speletajs varetu tikt Cehijas augstakaja liga.Bus labi ja Jelgava iesitis kadus 5 golus.
reikons rakstīja: Pareizs solis Kozlova izpildījumā. Palikšana Banik jau no sākta gala šķita utopiska doma pēc tik ilgas nespēlēšanas. Jelgavā varēs atgūt spēļu praksi un vārtu garšu. Redzēsim, vai uzbrucēju duets Kozlovs - Malašenoks atkal būs tikpat bīstams kā tai 2010. gadā. Toreiz viņi bija tik spilgti, ka Starkovs pat uz izlasi izsauca.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Aiga Veisa/Virslīga
7

Liepājā divas Virslīgas spēles pēc kārtas - vispirms RFS, pēc tam "Jelgava"

"TonyBet" futbola Virslīgā šodien paredzētas divas spēles, kas abas norisināsies Liepājas "Daugavas" stadiona laukumā. Jau plkst. 13.00 sāksies pārceltā "Grobiņas/LFS" spēle pret RFS, bet 17.30 ieplānota "Liepājas" spēle pret "Jelgavu".
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.