Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

Dzavetjēri: "Spēlētāji jau domā par "Sporting""

Dzavetjēri: "Spēlētāji jau domā par "Sporting""
Nuncio Dzavetjēri
Foto: fkventspils.lv

FK "Ventspils" galvenais treneris Nuncio Dzavetjēri pēc panākuma "LMT Virslīgas" spēlē ar "Jūrmalu" 4:1 atzina, ka viņu apmierināja apmēram 30 minūtes no komandas spēles.

"Neesmu apmierināts ar pirmo puslaiku. Ar spēlētāju attieksmi. Laikam daļa futbolistu jau domāja par maču ar "Sporting", nevis šo spēli. Tas mani nevar apmierināt, jo es vēlos sagaidīt no spēlētājiem maksimālu atdevi katrā mačā un treniņā. Protams, nav viegli spēlēt, zinot, ka priekšā spēlē ar tādu komandu kā "Sporting", tomēr pēc pirmā puslaika biju tiešām dusmīgs. Mēs pieļāvām muļķīgas kļūdas un zaudējām divcīņās. Pārtraukumā teicu spēlētājiem, lai viņi nopietnāk attiecas pret šo spēli. "Jūrmala" ļoti labi nospēlēja pirmo puslaiku, bet "Ventspils" otrajā puslaikā labi nospēlēja minūtes 30," Dzavetjēri bija atklāts. Ventspilnieku treneris

Preses konferences tulks Edgars Gauračs atzina, ka viņš domās nebija mačā ar portugāļiem: "Nē, godīgi, es tiešām domāju tikai par šo spēli. Latvijas čempionātā svarīga ir katra spēlē, tāpēc kļūdas pieļaut nedrīkstam." Dzavetjēri gan steidza izskaidrot situāciju: "Ja parunāsiet ar spēlētājiem, visi teiks, ka domāja tikai par maču ar jūrmalniekiem."

"Spēle bija interesanta līdzjutējiem, bet es neesmu apmierināts ar rezultātu. Ar atsevišķām spēles epizodēm esmu apmierināts, bet, ja turpināsim tāpat spēlēt aizsardzībā, tas nebūs nekas labs. Dažiem jaunajiem spēlētājiem vienkārši jākļūst par vīriem. Ja viņi domā par futbolu nopietni, tad nopietni pret to arī jāattiecas un varbūt vairāk par to jādomā. Pret spēlētāju pašatdevi man nav nekādu pretenziju," pēc spēles sacīja Vladimirs Babičevs.

Pēdējos divos mačos ventspilnieki, kuri pirms tam ilgāku laiku nespēja gūt vārtus, guvuši 12 vārtus, taču Dzavetjēri nesteidzas priecāties: "Visu šo laiku, kopš esmu Ventspilī, cenšos panākt, lai komanda būtu kā viens vesels. Tāpēc ļoti svarīgi ir tas, kā tika gūti šie vārti. Diemžēl man ir maz laika, lai strādātu ar komandu starp mačiem. Spēļu ir ļoti daudz, tāpēc uz katru maču nākas mainīt sastāvu, tomēr jau esam sasniegušu zināmu sapratni."

"Jūrmalas" treneris novēlēja arī veiksmi ventspilniekiem Eiropas līgā: "No sirds novēlu ventspilniekiem veiksmi Eiropas līgā. Domāju, ka visi cer, ka "Ventspils" labi nospēlēs šajā turnīrā, lai parādītu, ka arī Latvijā ir futbols un to māk spēlēt." Dzavetjēri par šiem vārdiem pateicās un solīja cīnīties. "Protams, centīsimies parādīt labāko sniegumu. Skaidrs, ka "Sporting" ir komandai, kurai nedrīkst dod pārāk daudz brīvības. Tas mums būtu nāvējoši. Šobrīd pateikt, kuri spēlētāji dosies laukumā šajā mačā, nav iespējams – spēlēs tie, kas būs labākajā formā. Tāpat būs arī mačā ar liepājniekiem," skaidro Dzavetjēri.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-18 21:17, pirms 15 gadiem
Gauračš varētu strādāt par tulku, bet labi, ka var apvienot lietderīgo ar patīkamo.
, 2009-10-18 21:21, pirms 15 gadiem
‘’Sporting’’ no str. viedokļa nav tik svarīgs kā ‘’Skonto'' un LM.
, 2009-10-18 21:27, pirms 15 gadiem
es arii domāju par pirmajiem 3 punktiem
, 2009-10-18 21:47, pirms 15 gadiem
vareeshu apsiet savu Sporting shalli un ieliet pelashkju teeju vinju kruuzee, un tureet iikshkjus par Ventspili!
, 2009-10-18 22:22, pirms 15 gadiem
Tā diena tuvojas, kad Ventspils šokēs Eiropu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-18 22:51, pirms 15 gadiem
To Kasparello
Velna milti,novāc taču to savu divkapeiku no sava nika,griež acīs.Nostalģija šovakar māc,vai kā?Latvijas futbolam PSRS laiki neko labu nav devuši,tā kopumā ņemot.Ja cita iemesla dēļ uzlicis to sūda ģērboni,tā tava lieta.Katram laikam,katrai medaļai divas puses.Tas tā nedaudz no filasofijas.
, 2009-10-18 23:02, pirms 15 gadiem
to alguns

tā labāk??
, 2009-10-18 23:15, pirms 15 gadiem
Ar labu nakti kasparello99!Priecīgas rīt paģiras!
, 2009-10-18 23:19, pirms 15 gadiem
Ceturtdien atkal varēs apskatīties, kā Ventspils fani vārās savā sulā un sauc saukļus savā valodā...
, 2009-10-18 23:26, pirms 15 gadiem
to ķegums
Bet es domāju,ka ceturtdien redzēšu spēlējām pazīstamo portugāļu klubu Sporting ar Latvijas klubu FK Ventspils.Gribēju braukt skatīties,bet tad nu gan nebraukšu,ja jāskatās kā Ventspils fani vārās savā sulā.
, 2009-10-19 00:32, pirms 15 gadiem
to alguns
Gribi brauc, negribi nebrauc...
Manuprāt vārīšanās savā sulā ir Ventspils fanu nevēlēšanās izdomāt kaut kādus saukļus, kas aizrautu pārējo stadionu. Jā, man ir neforši saukt saukļus mazākumtautības valodā, kaut gan labprāt pievienotos atbalstam.
Vai pievērsi uzmanību tam, ka uzrakstīji, ka Sporting ir portugāļu klubs, bet FK Ventspils Latvijas (nevis latviešu) klubs?
, 2009-10-19 02:38, pirms 15 gadiem
kegums rakstīja: to alguns
Gribi brauc, negribi nebrauc...
Manuprāt vārīšanās savā sulā ir Ventspils fanu nevēlēšanās izdomāt kaut kādus saukļus, kas aizrautu pārējo stadionu. Jā, man ir neforši saukt saukļus mazākumtautības valodā, kaut gan labprāt pievienotos atbalstam.
Vai pievērsi uzmanību tam, ka uzrakstīji, ka Sporting ir portugāļu klubs, bet FK Ventspils Latvijas (nevis latviešu) klubs?
1. līgā pāris komandas var nosaukt par latviešu komandām.. Par faniem 100% piekrītu. Nevienai citai komandai virslīgā nav tik...hmmm sorry - tizli ultras, kas latviešu valodu vienkārši ignorē un LV - RUS savstarpējās spēlēs fano par krieviju.. Par kluba mājas lapu vispār nav vērts runāt. Nezinu kādā veidā kluba vadība ceļ kluba popularitāti.. kaut kāds sviests.
, 2009-10-19 05:55, pirms 15 gadiem
to alguns

Nav man paģiras, nesatraucies.
, 2009-10-19 07:44, pirms 15 gadiem
to ķegums un Ronaldi
Kas attiecās uz faniem un līdzjūtējiem.Man ir laimējies būt uz futbola spēlēm Ņūkāslā un Zalcburgā.Tur tāpat kā šeit faniem savs sektors un viņi atsevišķi laiž gan savas dziesmas un saukļus.Pārējie līdzjutēji ar
balsi un aplausiem neorganizēti atbalsta futbolistus.
Tā kā ķegumam nav jātrallina līdzi faniem.Atbalsti komandu ar latviešu saukļiem,kaut vai "sarauj"Bet kas attiecās uz Ventspils ultras,ja tur visi ir krievu tautības,tad jautājums.Kādēļ viņiem būtu jābļauj latviski?
Likumā nav rakstīts,ka futbola faniem jāatbalsta komanda VALSTS VALODĀ!!!Organizējiet latviešu fanu pulciņus un viss būs lieliski ,nevis
regulāri šo jautājumu apspriest forumā.Un kas attiecās uz Ventspils mājas lapu,tad smiekls nāk lasot šos pārmetumus.FK Ventspilij šobrīd
ir labākā un informējošākā mājas lapa Latvijā.Par LM mājas lapu nemaz nerunāsim.Vienīgi Skonto mājas lapa ir vērā ņemama.Un ja svaigākā informācija krievu valodā,tad tas arī saprotams,jo informāciju sniedz preses atašejs M.Koroļova kungs,kura dzimtā valoda krievu.Vēlāk raksti tiek pārtulkoti.Man problēmas nav izlasīt krieviski.Tāpēc mācaties valodu,kļūsiet garīgi bagātāki!Ja nē,lieciet gogles tulkotāju un tulkojiet,kā daru es no valodām ko neprotu.Čau
bambino!
, 2009-10-19 09:09, pirms 15 gadiem
OK, var jau arī kādu vientuļu Sarauj! ceturtdien uzsaukt.
Varbūt pateiksi kādā valodā Ņūkaslā un Zalcburgā fani atbalstīja savu komandu? Vienkārši pieņēmums, likums par VALSTS VALODU tur starp faniem darbojas.
, 2009-10-19 10:09, pirms 15 gadiem
to ķegums

Skatos tu esi viens no tiem,ko es šeit saucu par provokatoriem,kuri sporta saitā lien ar nacionāliem jautājumiem.Un netēlo te muļķīti ar saviem jautājumiem par Ņūkastlu un Zalcburgu.Šveicē fani bļauj kā minimums četrās valodās un neviens neprasa,kāpēc bļauj vāciski,nevis franciski.Ja krievs bļauj savā valodā,mani tas netraucē.Ja tevi traucē ,nopērc biļeti sektora tālāk no FK Ventspils faniem un bļauj kā tik tev patīk!
, 2009-10-19 11:14, pirms 15 gadiem
alguns
Varbūt es esmu provokators bet varbūt, ka Tu esi malā stāvētājs. Nu labi, īstenībā jau Tu iesāki jautājumus par nostaļģiju adresētu kasparello(Žēl, ka neredzēju kāda tad ir tā šausmīgā divkapeika). Acīmredzot nepareizus secinājumus izdarīju.
Paldies par atbildi par Šveices fanu valodām.
, 2009-10-19 11:56, pirms 15 gadiem
to ķegums
Tā divkapeika bija PSRS ģērbonis.Šī nav īstā lapa,kur risināt šādus jautājumus,bet īsumā atbildēšu.Pirmkārt,jebkurā valstī valda likumi un
vēl nav pieņemts likums,ka komanda Latvijas teritorijā jāatbalsta tikai latviešu valodā.Tāpēc aizrādījums par malā stāvēšanu ir absolūti nekorekts un it sevišķi mana vecuma cilvēkiem ,kuri izgājuši cauri PSRS laikiem ,atmodas laikiem un barikādēm.Tiesa ,no savas valsts paldies esmu saņēmis to,ka mani bērni un mazbērni spiesti atstāt Latviju,lai varētu dzīvot cilvēku cienīgu dzīvi.Un to ir panākušas nacionālās partijas.Labi šoreiz pietiks.
, 2009-10-19 13:17, pirms 15 gadiem
to alguns
Visu cieņu ko tu esi darījis.
Ar ko es kā provokators atšķiros no Tevis, kam PSRS gērbonis izraisījis nepatiku?

Atgriežamies turpmāk pie futbola.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.