Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Uzsākta pieteikšanās "Milan Junior Camp 2017" nometnei

Uzsākta pieteikšanās "Milan Junior Camp 2017" nometnei
Foto: fsmetta.lv

Jau devīto gadu pēc kārtas sadarbībā ar Futbola skolu “Metta” Rīgā no 23. līdz 27. oktobrim tiks rīkota leģendārā Itālijas augstākās līgas kluba “AC Milan” futbola nometne “Milan Junior Camp“, kā jau allaž norisinoties Elektrum Olimpiskā centrā uz atjaunotā futbola seguma.

Līdz oktobra vidum notiks “Milan Junior Camp 2017” dalībnieku reģistrēšana, taču jāpiebilst, ka vietu skaits ir ierobežots (70 dalībnieki). Uz nometni no Itālijas ieradīsies augstākā līmeņa speciālisti no AC Milan, kuri ir specializējušies tieši jauno spēlētāju futbola prasmju attīstībā, kā arī ir guvuši plašu pieredzi visā pasaulē.

Arī Latvijas trenerus aicinām gūt pieredzi, darbojoties nometnes ietvaros kā treneru asistentiem. Lai gūtu papildus informācija par pieredzi treneriem, lūdzam kontaktēties zvanot uz šo numuru – +371-26544377 (Ģirts Mihelsons).

“Milan Junior Camp” nometni atbalsta: Elektrum Oimpiskais centrs, Tallink Hotel, Rosso Pizza, Cappy un Romerquelle.

Dalībnieku vecums:
2006. līdz 2011. gadā dzimušie zēni (tikai ar iepriekšējām futbola iemaņām)

Dalības maksa:
250 eiro (ietilpst oficiālais MJC ekipējums un pusdienas)
210 eiro (tiem, kuriem ir iepriekšējā gada forma un pusdienas)

Pieteikšanās un papildus informācija:
Pieteikties var zvanot pa tālruni: +371 26 430 033, vai sūtot e-pastu uz maira.mihelsone@fsmetta.lv (līdz 14. oktobrim)

Piesakoties lūgums norādīt bērna vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, klubu, kur trenējas un cik gadu pieredze, treneri un pieteicēja kontaktinformāciju (vārds, uzvārds, kontakttālrunis).

Pēc pieteikuma tiks e-pastā paziņots, ka tas ir saņemts, taču pēc tam būs jāgaida galējā atbilde, vai dalība tiks apstiprināta. Pirms dalības apstiprināšanas tiek izvērtēts prasmju līmenis (treneru rekomendācijas) starp attiecīgajā vecumā pieteiktajiem dalībniekiem.

Informāciju sagatavoja
Miks Vilkaplāters
FS METTA


, 2017-09-18 18:30, pirms 7 gadiem
Šiten principā būtu jāsūta visi, kuriem ir kkāds redzams talants, un sponsorēt to varēja LFF, bet stipri šaubos, ka Indriķim tas ietu pei sirds.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".