Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Ventspilij" kārtējā uzvara spēles galotnē

Egīls Balodis
Egīls Balodis
17. augustā SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas spēlē Daugavpilī, BFC "Daugavpils" uzņēma pašreizējos Virslīgas čempionus FK "Ventspils". Viesi ilgi nevarēja iejusties spēlē, tāpēc mājiniekiem 1. puslaika sākumā bija vairākas lieliskas iespējas atklāt spēles rezultātu, kuras gan palika neizmantotas. Pamazām FK "Ventspils" pārākums laukumā kļuva aizvien lielāks un 2. puslaika beigās, ar Renāra Rodes gūtajiem vārtiem pēc stūra sitiena, kurzemnieki izcīnīja kārtējos 3 punktus. Virslīgas kopvērtējuma tabulā FK "Ventspils" joprojām ir otrajā, vietā, bet BFC "Daugavpils" ir astotie.
Vērtējums: +6

  -1 [+] [-]

, 2014-08-18 14:12, pirms 10 gadiem
BFC jāsāk izmantot momentus! Paskat kā bija iespieduši FKV !
Un kas par apšaubāmu pendeli...

  +4 [+] [-]

, 2014-08-19 09:27, pirms 10 gadiem
Grūti spriest pēc šā video,kas notika soda laukumā pēc standarta izpildes.Anufrijevs saskatīja pārkāpumu,tad jau viņa prāt bija.No otras puses ,labi vien bija ,ka neiesita,lai nevarētu šeit daži muldēt,ka pateicoties tiesnešiem ,ventspilnieki uzvarēja.Kaut vai muld tāpat
Tiesa ventspilnieku šī brīža spēle tālu līdz čempioncienīgam sniegumam.Jau nākošā spēle Daugavpilī parādīs,ko īsti komanda var,tad kad vajag.

  +3 [+] [-]

, 2014-08-19 09:49, pirms 10 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: BFC jāsāk izmantot momentus! Paskat kā bija iespieduši FKV !
Un kas par apšaubāmu pendeli...
Spēles sākumā izskatījā galīgi nemotivēti ventspilnieki un labi, ka nesodīja par to Daugavpils! Tad būtu tiešām grūti uzlaist pretinieku aizsardzību! Jo nu šādi momenti kā pašā spēles izskaņā uzbrucējiem ir jārealizē!
Un žēl, ka nav vairākas kameras stadionos, lai varētu objektīvi novērtēt cik reāla pendeli bija konkrētā momentā, bet šeit pilnīgi neko nevar saprast, kamer paspēj uz momenta epicentru, kad ventspilnieks jau ir nokritis!

  +3 [+] [-]

, 2014-08-19 13:18, pirms 10 gadiem
Cepuri nost Kurakinam un BFC aizsardzībai par pašaizliedzīgo spēli. Vairākās epizodēs teicami atsitās, kur varēja būt 100% gols. Domāju gan, ka Pučinskis pēc šādas spēles ar tik daudz nerealizētiem momentiem, visai haotisku aizsardzību spēles sākumā un vēl nerealizētu pendeli pamatoti ir neapmierināts.