Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Pertija ņem līdzi bērnu un skaidro, kāpēc spēles laikā klusēja

Andis Vanags
Andis Vanags
SMScredit.lv Virslīgas spēlē "Skonto" ar 4:3 pieveica "Jūrmalas" futbolistus. Jūsu uzmanībai abu galveno treneru pēcspēles komentāri.
Vērtējums: +5
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-08-18 19:51, pirms 10 gadiem
Paga paga, interesanti,bet kapēc Skonto ielaida tris vartus, kurš ir tas vajais speletajs, faniņ tu nesi objektivs, kur tava kritika.

  -1 [+] [-]

, 2014-08-18 21:49, pirms 10 gadiem
Tā jau likās, ka Pertijas klusēšana ir eksperiments. Bet rodas jautājums, vai tad citu komandu spēlētāji ir taktikā gudrāki, ka var kvalitatīvi nospēlēt, trenerim tikai pa retam kaut ko pasakot? Žēl, ka neviens nepajautāja par otru eksperimentu -- spēli ar trim aizsargiem pirmajā puslaikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-08-18 22:31, pirms 10 gadiem
olga rakstīja: Žēl, ka neviens nepajautāja par otru eksperimentu -- spēli ar trim aizsargiem pirmajā puslaikā.
Skonto spēlēja ar 4 aizsargiem - Gabovs un Dvali centrā, Bērenfelds un Jermolajevs malās. Protams, reizēm malējie (un pat Gabovs) spēlēja augstu, bet nomināli bija 4 aizsargi.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-19 00:37, pirms 10 gadiem
Var jau tā traktēt (un laikam jau tā bija domāts), bet drīzāk izskatījās, ka Jermolajevs no savas parastās pussarga pozīcijas vien paretam, amatu savienošanas kārtībā, atgriežas piesegt arī labo malu aizsardzībā, kura lielākoties tomēr paliek tukša. Lai nu kā, arī Gabovs aizsardzības centrā ir eksperimentāls risinājums.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-19 08:57, pirms 10 gadiem
Spēlēt ar trijiem aizsargiem nav nekāda problēma,ja komandas rīcībā ir mobīli pussargi.Savulaik tā bija Grigorčuka iemīļotā sistēma,pie ko mums līdzjutējiem bija grūti pierast.Mainot spēles sistēmu,Pertija tikai pierāda,ka viņa arsenālā ir daudz risinājumu.Arī spēlē ar Ventspili,tikko komanda ielaida vārtus,tā Tamazs reaģēja ,izdarot tūlītēju spēlētāju maiņu.Viņš vadās pēc spēles situācijas,pretinieka,un citiem apstākļiem,nevis konservatīvi vada spēli un maiņas plānotās izdara pēc hronometra,nevis situācijas laukumā.Kā to dara daži treneri citā komandā.Cita lieta,ka Pertiju veikt eksperimentus liek īsais rezerves spēlētāju soliņš.
PS Tomēr šovmenis viņš liels,liekās ,ka pirmais treneris virslīgā,kurš atnāk uz presseni ar bēbi.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-19 09:26, pirms 10 gadiem
Jūs laikam nesaprotat, ka tas viss ir viens ļoti liels TOTO-C!RKS!!!

  +2 [+] [-]

, 2014-08-19 09:44, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Jūs laikam nesaprotat, ka tas viss ir viens ļoti liels TOTO-C!RKS!!!
Protams ka TOTO!Pertija mača laikā klusēja jo izbaudīja savu un pretinieka klubu TOTO meistarības paraugpusotrustundu!
Nav ko īpaši ņemt pierē dažus lietotājus kuru mērķis šeit būt aklam mača sakarā!Pēc mača bija ar normāli komenti sakarā ar šo maču!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-19 11:07, pirms 10 gadiem
> Alguns
Jā, protams, un, skatoties šo spēli, nāca prātā gan Grigorčuka sistēma, gan paša Pertijas eksperimenti pagājušās sezonas sākumā, kad viņam bija daudz plašāka spēlētāju izvēle. Līdzīgi Jermolajevam (tikai pretējā malā) pērn tika uz aizsardzību pārcelts Siņeļņikovs, taču viņš ar jaunajām funkcijām tika galā krietni labāk nekā Jermolajevs.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-19 13:34, pirms 10 gadiem
Pret Jūrmalu ar šādām spēlētāju darbībām bez trenera norādījumiem pietika un knapi pietika. Trīs punkti kabatā beigās un viss okei, bet bažas ir par notikumiem ilgtermiņā. Skonto nav naudas un bez maz vai vienīgais cilvēks, kas turējis līdz šim komandu kopā, neļaujot tai palaisties, ir Pertija. Visu laiku spēlētājiem pret viņu bijis pietiekams respekts, bet tagad sākas mazo bērnu "mēs paši zinām labāk, kā vajag" un tas, protams, uz labu mikroklimatu nenorāda un trenera autoritātes spēku arī nē. Cerēsim, ka pēc šīs izmocītās uzvaras spēlētāji sapratīs, ka labāk trenera darbu darīt cilvēkiem, kas to prot, nevis pašiem spēlēt un vēl taktiskās shēmas domāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-19 14:35, pirms 10 gadiem
Zinu tikai vienu gadījumu, kad vajadzīgā toto rezultāta nokārtošana tika novilcināta līdz pašām beigām -- un tas beidzās ar iesaistītās komandas diskvalifikāciju, jo laika trūkumā nācās rīkoties pārāk acīmredzami (runa ir par Narva : Dinaburg spēli Baltijas līgā).
Par citu. Ilgi domāju, kā lai precīzāk pasaka: interesanti, kā bērna klātbūtne labvēlīgi ietekmē Pertijas manieres jeb stilu, viņš kļūst rimtāks un pozitīvāks; ja vēl bērns citu spēļu laikā sēdētu aiz rezervistu soliņa, varbūt Tamazs atradinātos no lamāšanās.

     [+] [-]

, 2014-08-19 18:45, pirms 10 gadiem
pirmo riezi skatijos Latvijas virsligas pecspeles preses konferenci un nedzirdot nevienu latvisku vardu ..sapratu kapec mums futene ir dir...aa galigaja dirs...aaa

  -1 [+] [-]

, 2014-08-19 19:44, pirms 10 gadiem
Mac!!!!Gluži taapat ar mani,arii nebiju intereseejies, bet visu sapratu.Taapat kaa noskatoties Bagija preses konferenci saproti,kāpēc Latvijā vīru basis iet uz augšu.....

  +1 [+] [-]

, 2014-08-20 07:21, pirms 10 gadiem
>>>MackGaivers
Iesaku nomainīt tev savu logo pret īru karogu un turpināt skatīties turienes futbolu un nelīst vairs virslīgas forumos.Te pietiek savu smirdētāju.

     [+] [-]

, 2014-08-20 17:17, pirms 10 gadiem
MackGaivers rakstīja: pirmo riezi skatijos Latvijas virsligas pecspeles preses konferenci un nedzirdot nevienu latvisku vardu ..sapratu kapec mums futene ir dir...aa galigaja dirs...aaa
Petkovs ir bulgārs un Pertija gruzīns.