Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Liepāja paliek arī bez pamatsastāva aizsarga - Negro sezona beigusies

Liepāja paliek arī bez pamatsastāva aizsarga - Negro sezona beigusies
"Liepājas" galvenais treneris Gordons Jangs. Foto: FK Liepāja

Futbola klubs "Liepāja" ziņo, ka komanda palikusi bez vēl viena savainotā spēlētāja - veselības likstas visu turpmāko sezonu liegs spēlēt 24 gadus vecajam argentīniešu aizsargam Gonsalo Negro.

Aprīļa sākumā tika ziņots, ka Negro bez futbola jāiztiek līdz divām nedēļām ilgs laiks, taču šodien publicētajā pirmsspēles rakstā pirms cīņas pret "Daugavpili" liepājnieki vēstī, ka Negro šī sezona noslēgusies īsti nesākoties - medicīniskajās pārbaudēs konstatētais liegs futbolistam doties laukumā.

Negro pievienojās Liepājas klubam pagājušajā sezonā un 2018. gada Virslīgas čempionātā laukumā devās 17 spēlēs. Šajā sezonā Negro tā arī nenospēlēja nevienu maču.

Jau iepriekš "Liepājas" komandu skāra būtiski zaudējumi - Dmitrijam Hmizam krustenisko saišu plīsuma dēļ sezona ir galā, tāpat kā 35 gadus vecajam Antonam Jemeļinam, kurš saplēsis Ahilleja cīpslu, turklāt pamanījās to izdarīt treneru kursos.

"Liepāja" sezonu sākusi ar divām uzvarām un trim zaudējumiem, kas šobrīd ļauj Virslīgas tabulā ieņemt sesto pozīciju deviņu komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
FK Liepāja – Futbola klubs


, 2019-04-18 14:46, pirms 5 gadiem
Nu tā pa skarbo dabūjuši lazareti. Neapskaužami. Žēl kluba un pašu spēlētāju. Bet nu neko darīt - jādzīvo ar to, kas ir. Un gan jau meklēs papildinājumus.
, 2019-04-18 16:01, pirms 5 gadiem
Paradoksāli, bet pirms sezonas klubs tak pilnībā restartēja medicīnu un ko tik vēl ne. Pieaicināja pareizos speciālistus, solīja, ka būs fiziskākā komanda līgā... Kaut kas īsti nav pareizi.
, 2019-04-18 16:01, pirms 5 gadiem
Jebkura leģionāra aiziešana paver ceļu kādam vietējam spēlētājam.
Atliek vien sevi pierādīt.
, 2019-04-18 16:02, pirms 5 gadiem
Fiasko rakstīja: Paradoksāli, bet pirms sezonas klubs tak pilnībā restartēja medicīnu un ko tik vēl ne. Pieaicināja pareizos speciālistus, solīja, ka būs fiziskākā komanda līgā... Kaut kas īsti nav pareizi.
Kas Tev šīs sezonas FKL modelī šķiet pareizs?
, 2019-04-18 17:50, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kas Tev šīs sezonas FKL modelī šķiet pareizs?
Nezinātājam no malas pareizi izskatās tas, ka komandā spēlē vietējie jaunie un ne vairs tik jaunie talanti. Pēdējās divās sezonās pat tik daudz nebija...
, 2019-04-18 19:44, pirms 5 gadiem
Fiasko rakstīja: Paradoksāli, bet pirms sezonas klubs tak pilnībā restartēja medicīnu un ko tik vēl ne. Pieaicināja pareizos speciālistus, solīja, ka būs fiziskākā komanda līgā... Kaut kas īsti nav pareizi.
Diskutabli var būt tikai par Hmizu un Negro. Toberam, Ķiguram, Jemeļinam nav nekāda sakara ar šā gada fiz. sagatavotības speciālistiem.
, 2019-04-18 19:45, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kas Tev šīs sezonas FKL modelī šķiet pareizs?
Man šķiet ka tu esi nepareizi uzštancēts. Kaut kur zem virpas galda.
, 2019-04-18 23:08, pirms 5 gadiem
Iemeslu tam, kāpēc futbolistiem ir traumas, un viņi nespēlē, zinām mēs visi. Man stadions ir ļoti tuvu, bet es Liepājas spēles vairs neapmeklēju, jo pretīgi skatīties. Kas vada komandu nav skaidrs. Kur ir mūsu līderi? Kur ir Keita, Tores, Tobers, Ianka- kur ir viņi visi? Kur ir šie leģionāri? Ko tas skots vispār grib, kādam ir skaidrs? Zuntners visu baigi vada, viņš jau tā visu izvadāja pēc gruzīna aiziešanas, uzvilka milzīgas ausgiņas un kaut ko vadīja...
Kāds viņš ir treneris, mēs visi zinām. Nav spēles, nav rezultāta. Nav spilgtu spēlētāju. Ir tikai nepatiesi video instagramā, kas neparāda to, kas notiek patiesībā. Pēc Verpakovska, Pertias un Karašauska aiziešanas vairs nav nekā. Jauno spēlētāju arī vairs nav.
Veiksmi jums...
, 2019-04-19 10:56, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jebkura leģionāra aiziešana paver ceļu kādam vietējam spēlētājam.
Atliek vien sevi pierādīt.
Ne obligāti - neviens neliedz piepirkt vēl kādu 5. šķiras leģionāru, kā tieši Liepāja pēdējās sezonās mīl darīt.
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
10

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.