Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pārbaudes mačā piekāpjas Krievijas Premjerlīgas komandai

Rolands Eliņš

"Ventspils" pārbaudes mačā piekāpjas Krievijas Premjerlīgas komandai
Adeleki Akinjemi
Foto: Raitis Supe/Futbola virslīga

Ar rezultātu 1:3 zaudējumu Spānijā notiekošajā pārbaudes mačā piedzīvojusi Latvijas futbola komanda „Ventspils”, kas spēkojās ar „Ufa”, Krievijas Premjerlīgas sestās vietas īpašnieci.

„Ventspilij” šī bija otrā pārbaudes spēle treniņnometnē Spānijā – iepriekš pirms trim dienām tika spēlēts 0:0 pret Austrijas pirmās divīzijas klubu „Swarovski Wattens”. Pēc tam „Ventspils” bija paziņojusi par aizsargam Mamaha Abdula-Gafara pievienošanu savam sastāvam, bet šodien sacentās ar ļoti nopietnu pretinieku – „Ufa” vienību, kas pagājušajā sezonā Krievijas augstākajā līgā ieguva septīto vietu, bet šosezon ieņem sesto pozīciju, tiesa, no vadošā piecinieka atpaliekot visai tālu.

„Ventspilij” izdevās izvirzīties vadībā pirmajai. Par to parūpējās „Ventspils” uzbrucējs Adeleke Akinjemi, taču jau līdz pirmā puslaika beigām „Ufa” bija pārņēmusi vadību ar 2:1. Otrajā puslaikā Ufas komanda savu pārsvaru dubultoja un beigās uzvarēja ar 3:1. Pilns „Ventspils” komandas sastāvs šajā mačā pagaidām nav publicēts.

Savukārt vakar pārbaudes spēli Olainē aizvadīja „Jelgava”, kas cīnījās 0:0 ar Kauņas „Žalgiri”. Kauņas komanda pagājušajā sezonā spēlēja augstākajā līgā, taču palika pēdējā un izkrita uz pirmo līgu.

     [+] [-]

, 2018-02-19 03:54, pirms 6 gadiem
Kauņas klubam laikam ambīciju un finanšu netrūkst - piesaistījuši ex-jelgavnieku Anti Bakmazu un Lietuvas izlases un bijušo FKV pussargu Simonu Pauļu.