Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Divkārtējais čempions Kozlovs pievienojas "Ventspilij" un atgriezīsies Virslīgā

Divkārtējais čempions Kozlovs pievienojas "Ventspilij" un atgriezīsies Virslīgā
Jevgeņijs Kozlovs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Krievu pussargs Jevgeņijs Kozlovs, kurš 2016. un 2017. gadā izcīnīja Latvijas čempiontitulus, atgriezīsies Virslīgā - futbolists vienojies par līgumu ar "Ventspili".

24 gadus vecais Kozlovs 2016. un 2017. gadā pārstāvēja Jūrmalas "Spartaku", abos gados izcīnot Latvijas čempiontitulu. 2016. gadā Kozlovs Virslīgā guva piecus vārtus, bet gadu vēlāk - jau 12. Tāpat 2017. gadā Kozlovs tika nosaukts par Virslīgas sezonas labāko pussargu un labāko spēlētāju kopumā, kā arī kļuva par rezultatīvāko Virslīgā ar 12 vārtu guvumiem.

"Esmu ļoti priecīgs, ka kļuvu par ”Ventspils” spēlētāju. Skatos uz priekšu ar optimismu un tikai ar pozitīvām emocijām. Svarīgu lomu kontrakta parakstīšanā nospēlēja ļoti konstruktīvā saruna ar kluba prezidentu. Uzreiz sapratu un sajutu, ka viņu interesē tikai pirmā vieta, tikai pašu augstāko un lielāko uzdevumu risināšana. Priekš manis tas ir ļoti svarīgi, tādēļ, ka mani arī nekas, izņemot pirmo vietu, neinteresē," kluba mājaslapā citēts futbolists.

Tāpat klubs oficiāli paziņojis, ka to atstājuši vairāki spēlētāji: vārtsargs Vjačeslavs Kudrjavcevs, aizsargs Elio Batista, pussargi Pavels Osipovs, Anastasijs Mordatenko un uzbrucējs Mihails Sergijčuks.

Izmantotie resursi
https://fkventspils.com/transferu-j...


, 2019-11-17 19:06, pirms 4 gadiem
Visi jaunie spēlētāji kas atnāk uz FKV saka vienu un to pašu.Laikam kluba prezidents dod tekstu ko teikt.Redzēs ko Kozlovs teiks pēc pāris mēnešiem komandā,būs pavisam cits teksts.Laikam neievāca info kas par fruktu ir Šišhanova kungs.Cik dzirdēts,tad diezgan lielas summas par algām ir parādā spēlētājiem.Bet tās jau spēlētājiem neizmaksās,jo officiāli visi saņem 600 eur,bet kas tur tālāk neviens jau nepierādīs.Gribi naudu,paraksti jaunu līgumu.Sistēma ko labi pielietoja Šišhanova labs draugs Oļegs Daugavpilī.
, 2019-11-17 20:19, pirms 4 gadiem
Nekas nemainās un noteikti nemainīsies....saprotamāk būtu ja paziņotu jauno galveno treneri ,un pēc tam parādās viņa skatījumā vajadzīgie spēlētāji.Ja vien jau ir klubam panākta vienošanās ar kādu treneri un tas tiek turēts nislēpumā ,tad es vēl saprotu,bet citādi Šišhanovs skaidri parāda ka šajā klubā trenerim īsti teikšana šajos jautājumos nebūs..
, 2019-11-17 21:08, pirms 4 gadiem
Bronsons rakstīja: Nekas nemainās un noteikti nemainīsies....saprotamāk būtu ja paziņotu jauno galveno treneri ,un pēc tam parādās viņa skatījumā vajadzīgie spēlētāji.Ja vien jau ir klubam panākta vienošanās ar kādu treneri un tas tiek turēts nislēpumā ,tad es vēl saprotu,bet citādi Šišhanovs skaidri parāda ka šajā klubā trenerim īsti teikšana šajos jautājumos nebūs..
Priekškam vajag treneri,ja viņš pats visu nosaka,kas spēlēs,taktiku un visu pārējo.FKV palicis par cirka kluba,agrāk visi spēlētāji rāvās uz FKV,tagad neviens normāls spēlētājs neies uz šo balagāna klubu.
, 2019-11-17 21:35, pirms 4 gadiem
Tā viš ir
, 2019-11-18 11:56, pirms 4 gadiem
maikls19 rakstīja: Laikam neievāca info
Apšaubāmi - ''Ventspilī'' spēlē vairāki bijušie Jūrmalas ''Spartaka'' spēlētāji, ar kuriem J.K. spēlēja kopā.
, 2019-11-18 12:58, pirms 4 gadiem
1 rakstīja: Apšaubāmi - ''Ventspilī'' spēlē vairāki bijušie Jūrmalas ''Spartaka'' spēlētāji, ar kuriem J.K. spēlēja kopā.
Vienīgais kapēc tad parakstīja droši vien ir ka dabūja labu bonusu no prezidenta.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.