Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: ''Metta/LU'' nosargā vietu Virslīgā

Egils Broks
Egils Broks
Otrajā mačā par tiesībām nākamgad spēlēt Virslīgā "Metta/LU" izbraukumā ar 5:1 sakāva Rēzeknes BJSS, summā triumfējot ar 6:1.
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-11-18 09:42, pirms 9 gadiem
Tiem lielajiem bļāvējiem iepriekš - es noskatījos pirmo divus Mettas vārtu atkārtojumus un vēl aizvien neredzu nekāsu pārkāpumu. Pirmajā momentā roka? Kur? Momentā, kur, šķiet, Loginovs ieguva bumbu pirmoreiz, neko tādu īsti neredzēju, tur drīzāk varētu dot pārkāpumu Rēzeknietim, ja vien Mettietis nebūtu noturējies kājās. Tālāk viss pēc noteikumiem. Un kāds spēriens pa kājām otrajā? Jā, tur bija grūti redzēt no tās puses, bet nu Rēzeknieši tur pilnībā nesagrupējās un nebija tur pat tuvumā kāds cits, izņemot vārtsargs, kurš kļūdijās.

  -2 [+] [-]

, 2014-11-18 12:02, pirms 9 gadiem
kas i, nav kas izrāda sajūsmu par superkomandas kārtējo izdzīvošanu????

  +1 [+] [-]

, 2014-11-18 15:50, pirms 9 gadiem
EriksVil rakstīja: Tiem lielajiem bļāvējiem iepriekš - es noskatījos pirmo divus Mettas vārtu atkārtojumus un vēl aizvien neredzu nekāsu pārkāpumu. Pirmajā momentā roka? Kur? Momentā, kur, šķiet, Loginovs ieguva bumbu pirmoreiz, neko tādu īsti neredzēju, tur drīzāk varētu dot pārkāpumu Rēzeknietim, ja vien Mettietis nebūtu noturējies kājās. Tālāk viss pēc noteikumiem. Un kāds spēriens pa kājām otrajā? Jā, tur bija grūti redzēt no tās puses, bet nu Rēzeknieši tur pilnībā nesagrupējās un nebija tur pat tuvumā kāds cits, izņemot vārtsargs, kurš kļūdijās.
Jāpiekrīt!Es ar šeit nekādu tiesnešu darbību par labu Mettai nesaskatīju,pēc mača vēl varēju piekrist ,ka klātienē skatoties varbūt labāk redzams(tāpēc neapstrīdēju tos kas bija sašutuši),pirmie divi vārti pa ģēlu,un ar to arī špīle bija galā!Pēc tam jau Rēzekne bija salūzusi!

     [+] [-]

, 2014-11-20 00:41, pirms 9 gadiem
Būtu Rēzekne noturējusi vadību nedaudz ilgāk, viss varēja notikt, bet acīmredzot ne šogad. Apsveicu Mettu ar beigu beigās patiesi pārliecinošu uzvaru. Varēja būt vēl lielāks rezultāts, jo Rēzeknes pēdējie pāris ielaistie vārti jau bija no amatieru līmeņa. Ar šādu Jūrmalas pirmās sezonas puses tipa aizsardzību Virslīgā nav ko darīt. Jācīnās rēzekniešiem par Virslīgu nākamgad atkal.