Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: Ar diviem vārtiem Kozlovs kaldina "Ventspils" uzvaru pār "Spartaku"

"Optibet" futbola Virslīgā viesos "Ventspils" ar 2:1 (1:0) uzvarēja "Spartaku". Spēles rezultātu pirmie atklāja "Spartaks" pēc stūra sitiena izspēles vārtus guva Nauris Bulvītis, raidot bumbu tīkliņā no vārtu priekšas. Pirmajā puslaika noslēgumā "Ventspils" atspēlējās pēc skaistas Mba piespēles vārtus guva Jevgēnijs Kozlovs. Otrā puslaika izskaņā "Ventspilij" izdevās gūt otros vārtu, izcēlas atkal Jevgēnijs Kozlovs, kuri arī bija uzvaras vārti. Piedāvājam noskatīties spēles labākās epizodes.

Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš/TonyBet Virslīga
21

''Auda'' droši apspēlē ''Tukums 2000'' un svin otro uzvaru pēc kārtas

''TonyBet'' futbola Virslīgas astotajā kārtā pie panākuma tika ''Auda'', kas ar 2:0 apspēlēja ''Tukums 2000/Telms'' futbolistus.