Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Sporta bārs "SynotTip" vairs nebūs Virslīgas ģenerālsponsors

Sporta bārs "SynotTip" vairs nebūs Virslīgas ģenerālsponsors
Latvijas Futbola virslīgas valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs

Biedrība ''Latvijas Futbola virslīga'' un sporta bārs ''SynotTip'' pēc sezonas beigām noslēgs aizvadīto trīs gadu veiksmīgo sadarbību, informē līgas vadība.

Biedrība ''Latvijas Futbola virslīga'' jau šobrīd aktīvi strādā pie sagatavošanās darbiem gaidāmās sezonas čempionātam un potenciālo atbalstītāju piesaistes, taču tapis skaidrs, ka sadarbība ar sporta bāru ''SynotTip'', kas kopš 2016. gada sezonas ir Virslīgas ģenerālsponsors, esošajā formā netiks turpināta. Biedrības vadība informē, ka pirmie jaunumi, kas saistās ar gaidāmo sezonu, tiks paziņoti uzreiz pēc šī gada čempionāta noslēguma.

Justins Gailevičs, ''SynotTip Latvija'' vadītājs: "Pirms trīs gadiem kļuvām par Latvijas futbola virslīgas ģenerālsponsoru. Šis periods ir bijis izaicinājumiem pilns, it īpaši pirmais gads. Sākotnējie izaicinājumi galvenokārt saistījās ar to, ka gan mums, gan virslīgas pārstāvjiem nebija tik specifiskas pieredzes, lai integrētu mūsu sporta bāra zīmolu čempionāta ikdienā, jo galvenās rūpes sāgādaja valsts likumdošana un, ja tā var teikt, tās nepilnības. Mēs popularizējam sporta bāru, bet citreiz tas atsaucās uz azartspēļu reklāmu, kas Latvijā nav atļauta. Šos trīs gadus strādājot ar Virslīgas pārstāvjiem, esmu novērojis, ka augusi ir gan viņu kompetence, gan daudz pievilcīgāks un kvalitatīvāks ir kļuvis produkts, ko saucam par Latvijas futbola virslīgu. Esmu pārliecināts, ka ar esošo līgas vadību futbola virslīga ir uz pareizā ceļa, lai jau drīzā nākotnē kļūtu par populārāko līgu Latvijā!"

Maksims Krivuņecs, biedrības ''Latvijas Futbola virslīga'' valdes priekšsēdētājs: ''Kompānijas ''SynotTip'' kļūšana par Virslīgas ģenerālsponsoru deva mums kā līgai ievērojamu pamatu jaunu attīstības posmu realizēšanai, kā arī biedrībai tas bija tiktāl atbildīgākais darbs ar sponsoru, ja tiek vērtēts finansiālais pienesums. Šobrīd var teikt, ka aizvadīto trīs sezonu laikā paveiktais tiek atzinīgi novērtēts un Virslīga kā organizācija ir pierādījusi sevi kā patstāvīgi attīstīties spējīgu, kas savukārt mūsu spēlēs kā produktā raisa interesi no jauniem sadarbības partneriem. Paldies "SynotTip" par atbalstu aizvadīto triju sezonu laikā!''

Izmantotie resursi:
SynotTip virslīga


, 2018-10-17 19:20, pirms 6 gadiem
Pēc tā smīna mierīgi var pateikt, ar kuru uzņēmumu līgums jau ir "bez piecām minūtēm" parakstīts. LNK Group Futbola Virslīga, 100 punkti
, 2018-10-18 00:34, pirms 6 gadiem
Varbūt Rīgas Dome vai Rīgas satiksme šoreiz var izlīdzēt? Savu eiro jau biļetei pieliksim priekš virslīgas.

A nopietni priekškam vajag vispār virslīgai sponsoru? Vaitad federācija nesaņam x daudzumu naudas no organizācijām, lai tupi varētu turnīru izveidot?
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
20

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
16

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.