Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Aizraujošā spēlē "Metta" izrauj neizšķirtu pret "Ventspili"

17. septembrī Hanzas vidusskolas stadionā, Rīgā, norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 22. kārtas spēle starp FK "Metta/LU" un FK "Ventspils". Jau pirmajā minūtē "Metta" pamanījās gūt vārtus, kad pēc lieliskas piespēles precīzs bija Adamu Abdullahi. Turpinājumā vairāk ar bumbu spēlēja viesi, bet bīstamo momentu skaita ziņā abu komandu starpā bija līdzsvars. Otrajā puslaikā pieauga "Ventspils" spiediens, un puslaika vidū tas materializējās vārtu guvumos, kad vispirms no tuvas distances rezultātu izlīdzināja Adeleke Akinjemi, bet īsi pēc tam iepriekšminētais Akinjemi nopelnīja 11 metru soda sitienu, kuru realizēja Vitālijs Rečickis. Tomēr pēdējo vārdu šajā mačā teica "Metta" - saspēle pie pretinieku soda laukuma, Kabelo Seribas piespēle gar vārtiem, un Usmans Abass sita precīzi. "Mettai" vēl bija iespēja izraut uzvaru, bet Ņikita Ivanovs nespēja izmantot savu iespēju, un mačs noslēdzās ar neizšķirtu - 2:2 (1:0).
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2017-09-17 20:40, pirms 7 gadiem
Abbas vārti šedevrs.

     [+] [-]

, 2017-09-17 21:35, pirms 7 gadiem
Malači mettieši - līdz galam cīnījās. Abasa vārti tehniski nebija no tiem vieglākajiem + vēl Oša pārliecinošā spēle jāizceļ, kas ļāva Mettai gūt punktu šodien.