Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Villelas vārti ļauj "Ventspilij" Turcijas nometni noslēgt ar panākumu

Emils Ozerinskis

Villelas vārti ļauj "Ventspilij" Turcijas nometni noslēgt ar panākumu
Lukass Villela. Foto: FK Ventspils

Treniņnometni Turcijā ar uzvaru pārbaudes spēlē pret Krievijas klubu "Akhmat Grozny" noslēdza "Ventspils" komanda, kurai vienīgos vārtus guva brazīlis Lukass Villela.

Pret Krievijas Premjerlīgas klubu "Akhmat Grozny" pietika ar vieniem vārtiem, lai Latvijas bronzas medaļniece "Ventspils" svinētu uzvaru. Mača vienīgo precīzo sitienu spēles 36 izdarīja pērn "Ventspils" rindās jau spēlējušais Brazīlijas uzbrūkošais pussargs Lukass Villela.

Līdz ar šo uzvaru "Ventspils" revanšējās par vakardien piedzīvoto zaudējumu ar 0:1 pret Baltkrievijas vienību Brestas "Rukh". Treniņnometnē Turcijā Kurzemes komanda atradās kopš 1. februāra. Šajā laikā komanda informēja par piecām pārbaudes spēlēm, kurās tika piedzīvotas četras neveiksmes un tikts pie uzvaras pēdējā mačā.

Vakardien pārbaudes maču ar Kauņas "Žalgiri" aizvadīja "Daugavpils" futbolisti. Pēc nonākšanas iedzinējos ar 0:2, vārtus Latgales komandai guva nigērieši Namdi Ofors un Davids Idovu, nokārtojot neizšķirtu ar 2:2 pret Lietuvas komandu.

"Valmiera" paziņojusi, ka, pēc atgriešanās no savas Turcijas treniņnometnes, sestdien aizvadīs pārbaudes spēli Vidzemes Olimpiskajā centrā pret Igaunijas vienību Tartu "Trameka".