Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Daugava" Turcijā pārspēj "Aktobe"

"Daugava" Turcijā pārspēj "Aktobe"
Valērijs Afanasjevs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Veiksmīgi pirmo pārbaudes spēli treniņnometnē Turcijā aizvadījuši Daugavpils „Daugavas” futbolisti, kuri ar 1:0 pārspēja Kazahstānas „Aktobe”. Uzvaras vārti Valērijam Afanasjevam.

Turcijā daugavpilieši paredzējuši aizvadīt vairākas spēles, bet trešdienas vakarā tika aizvadīta pirmā no tām. Pretiniekos bija viens no spēcīgākajiem Kazahstānas klubiem „Aktobe”. Cīņas gaitā bumbu krietni vairāk kontrolēja „Aktobe”, taču „Daugava” veidoja ļoti bīstamus pretuzbrukumus. 21. minūtē tika gūti šīs spēles vienīgie vārti, kurus guva Valērijs Afanasjevs, nodrošinot uzvaru „Daugavai”.

Iespējas izcelties bija arī citiem spēlētājiem, taču vārtu gūšanas momenti netika realizēti. Labākā no iespējām bija Andrejam Kovaļovam, kurš nerealizēja izgājienu viens pret vienu. Ļoti apmierināts ar aizvadīto spēli bija Tamazs Pertija, kurš uzslavēja savus padotos. Pertija arī pastāstījis, ka treniņapstākļi Turcijā ir ļoti labi, tāpat kā laukumi. Vērts piebilst, ka spēles laikā gaisa temperatūra sasniedza 25 grādus pēc Celsija.

Šodien "Daugavai" paredzēta spēle ar citu Kazahstānas klubu "Atyrau", bet 19. šī meneša datumā jātiekas ar Krakovas "Wisla".

Daugava - Aktobe 1:0
Vārti: Afanasjevs
Sastāvs: Eltermanis, Krjauklis, Šeļenkovs, Cinsadze, Simonovs, Logins (Volkovs), Ziziļevs, Macions, Afanasjevs, Sokolovs. Gongadze (Kovaļovs)

Izmantotie resursi:
FC Daugava


, 2011-02-17 09:13, pirms 13 gadiem
Lai arī treniņspēle,tik un tā ,malači!Kā rāda treniņmaču rezultāti,tad nav vēl galīgi slikti,jo spējam vēl cīnīties ar it kā šobrīd finansiāli labāk nodrošinātām mūsu līmeņa komandām.
, 2011-02-17 17:53, pirms 13 gadiem
Malači. Nesaprotu, kāpēc Afanasjevs vēl nav paņemts uz kādu no Latvijas lielā trijnieka komandām. Arī vietu izlasē viņš būtu pelnījis. Tipisks Daugavas komandas līderis. Lai veicas turpmākās spēlēs. Tad tagad izskatās, ka Rolands Krjauklis un Konstantīns Macions Daugavā ir uz palikšanu.
, 2011-02-18 20:52, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Malači. Nesaprotu, kāpēc Afanasjevs vēl nav paņemts uz kādu no Latvijas lielā trijnieka komandām. Arī vietu izlasē viņš būtu pelnījis. Tipisks Daugavas komandas līderis. Lai veicas turpmākās spēlēs. Tad tagad izskatās, ka Rolands Krjauklis un Konstantīns Macions Daugavā ir uz palikšanu.
Tāpēc, ka pietiek izlasē jau krievi!

Jūrmala-VV nepiedāvāja jaunus līgumus Macionam un Krjauklim, tāpēc arī šamējie ir Daugavpilī.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.