Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Liepājas Metalurgs" piekāpjas Polijas otrās līgas klubam

"Liepājas Metalurgs" piekāpjas Polijas otrās līgas klubam
Ridigers Abramčiks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vēl vienu neveiksmi, gatavojoties jaunajai sezonai, cietusi Latvijas čempione ''Liepājas Metalurgs'', kas treniņnometnē Turcijā ar 0:2 piekāpās Polijas otrās līgas klubam Ščecinas "Pogoń".

Latvijas čempioni treniņnometnē Turcijā turpina gatavošanos jaunajai sezonai. Šodien liepājnieki aizvadīja otro no trim pārbaudes spēlēm, tiekoties ar Polijas otrās līgas klubu Ščecinas "Pogoń" un piekāpās ar rezultātu 0:2.

Mača lielāko daļu (kopš 17. minūtes). ''Metalurgs'' aizvadīja vairākumā, taču labumu no šādiem apstākļiem sev nespēja gūt. Pirmos vārtus poļi guva četras minūtes pirms pirmā puslaika beigām, kad lielisku meistarību nodemonstrēja Josefs Petriks, kurš apspēlēja divus aizsargus no soda laukuma robežas uzsita pa vārtiem. Bumba, atsitoties pret vārtu stabu, ielidoja vārtos – 0:1. Otrajā puslaikā mūsējiem bija iespēja izlīdzināt rezultātu, taču 71. minūtē komandas jaunpienācējs Jurģis Kalns nerealizēja pendeli (vārtsargs atvairīja). Nedaudz vēlāk poļi ar soda sitienu guva otros vārtus un svinēja uzvaru ar 2:0.

''Pirmajā puslaikā iegūtais viena spēlētāja pārsvars neko mums nedeva. Kā jau tipiska pārbaudes spēle. Viņi veica taktisko maiņu un izlīdzināja spēli,'' pēc mača īsu komentāru par aizvadīto maču sarunā ar Sportacentrs.com sniedza ''Metalurga'' sporta direktors Jurijs Andrejevs.

Šodienas spēlē ''Metalurgs'' pārbaudīja austriešu vārtsargu Lībhartu, kā arī divus uzbrucējus – Lopesu un Aleksandro. Pagaidām par trijotni secinājumus izdarīt pāragri. Uzbrucēji nospēlējuši katrs pa puslaikam. Par visu pārbaudāmo likteni lems komandas galvenais treneris Ridigers Abramčiks.

Nākamo pārbaudes maču kurzemnieki aizvadīs 22. datumā, tiekoties ar trešo stiprāk0 Kazahstānas komandu Karagandas "Shakhter".


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: tempijs
, 2010-02-17 18:12, pirms 14 gadiem
vainojamas lielās slodzes...
cerība uz zeltu
, 2010-02-17 18:12, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: slikti,Abramčiks nestrādā,lai uzvarētu.
uzvaretu ko? parbaudes speli? kads no ta labums? pats tak redzi ka komanda ir parbaudamie, un visticamak ari pate komanda spele pec lielam slodzem treninos
, 2010-02-17 18:38, pirms 14 gadiem
andrisd rakstīja: Lopes un Aleksandro ir Kirpas un Argentinas uzbruceji
Twitterī izlasīji...? No way!
, 2010-02-17 18:39, pirms 14 gadiem
Dabūs papildinājumu un viss būs OK...
, 2010-02-17 20:24, pirms 14 gadiem
Neveiksim tagad secinajumus, jo ta ir tikai parbaudes spele. Manuprat labak ir zaudet tagad un noverst visus trukumus laicigi, nevis sezonas gaitaa. Ta ka iemeslu panikai neredzu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-17 20:55, pirms 14 gadiem
andrisd rakstīja: Izlasiju jau ari! Nu tad pastaasti no kurienes vinji ir
paprasi punktam. es īsti nezinu, viņam laikam ir klubiem tuvu stāvoši cilvēki pazīstami. To es apbrīnoju - pašam spēlējot Anglijā, zināt tik daudz jaunumu par LV futbolu...
, 2010-02-17 20:57, pirms 14 gadiem
Jus neko nezinat. shis speles ir ar nodomu .. Abram4iks ir gudrs treners vinji zauda un vinjsh megjinas no vadibas izspiest naudu jauniem speletajiem jo pateiks ka ar shadu sastavu neesot spejigi konkuret
, 2010-02-17 21:06, pirms 14 gadiem
Deniss Rakels Labākais!
, 2010-02-17 23:30, pirms 14 gadiem
roni10 rakstīja: Deniss Rakels Labākais!
Cerams, ka to pierādīs Eirokausos!
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.