Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zommers atvadās no "Parma" un, visticamāk, pievienosies "Liepājai"

Ints Megnis
Ints Megnis

Zommers atvadās no "Parma" un, visticamāk, pievienosies "Liepājai"
Kristaps Zommers "Parma" līdzjutēju priekšā. Foto no sportista Instagram konta

Jaunais Latvijas futbola vārtsargs Kristaps Zommers, kurš, visticamāk, pievienosies Virslīgas vienībai "Liepāja", ceturtdien savā Instagram kontā oficiāli atvadījis no slavenās Itālijas vienības "Parma", kam viņš piederēja līdz šim.

"Paldies, "Parma". Paldies par emocijām, ko devi, spēlējot Tavās rindās. Tas bija gods," raksta Zommers.

Jau pagājušā gada beigās portāls "liepajniekiem.lv" ziņoja, ka Zommers pievienosies Kurzemes komandai. Pēc tam vēl viņš paguva aizvadīt divas spēles, tomēr tas, visticamāk, nav mainījis latvieša plānus, kaut oficiāli viņa jaunais līgums nav izziņots.

1997. gadā dzimušais Kristaps Zommers 2015./16. gada sezonā "Parma" komandai uzvarēt D sērijā, kur tā bija nokļuvusi pēc bankrota. Tāpat viņš bija stabils vienības pirmais vārtsargs arī 2016./17. gada sezonas pirmajā pusē, kad tā jau sacentās C sērijā, tomēr pēc tam Zommers zaudēja vietu pamatsastāvā un kopš pēdējo divu gadu laikā viņš laukumā izgājis vien dažās spēlēs. Pagājušajā sezonā Zommers vispirms tika izīrēts C sērijas komandai ''Pordenone'', bet pēc tam devās uz citu šīs līgas vienību "Cosenza", tomēr viņš tā arī laukumā neizgāja nevienā mačā. Savukārt šīs sezonas pirmo pusi pārstāvēja vēl vienā C sērijas vienībā "Imolese", Šo sezonu Zommers pavada C sērijas komandā "Imolese" - sezonas sākumā viņš trijos mačos izgāja laukumā, bet kopš oktobra līdz pat gada pēdējām dienām sēdēja uz rezervistu soliņa, tomēr pašā pērnā gada izskaņā atkal divreiz izgāja laukumā, palīdzot vienībai abas reizes nospēlēt neizšķirti.

Kā pērn oktobrī intervijā Sportacentrs.com stāstīja Zommers, īres līgums ar "Imolese" viņam bija līdz pat gaidāmajai vasarai un tobrīd vārtsargs neizslēdza, ka pēc tam varētu pagarināt līgumu ar "Parma". "Es atraidīju, jo vēlos savā dzīvē izsisties un mēģināt tikt spēlēt kādā normālā Eiropas klubā," Zommers oktobrī teica, ka iepriekš atvairījis Latvijas Virslīgas klubu piedāvājumus.

  -3 [+] [-]

, 2019-01-17 16:42, pirms 5 gadiem
Reality check!
Nevienam ārzemēs letiņus nevajag!
Moris savu ir padarījis, tagad var iet!
Liepaja, es jau nāku!

  +3 [+] [-]

, 2019-01-17 17:09, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Reality check!
Nevienam ārzemēs letiņus nevajag!
Moris savu ir padarījis, tagad var iet!
Liepaja, es jau nāku!
protams, nevienam nevajag letiņus, nevajag brazīļus.

vajag meistarīgus futbolistus, kas spējīgi vilkt savus klubus, kuriem ir perspektīva pārdošanai

     [+] [-]

, 2019-01-17 17:42, pirms 5 gadiem
Patiesībā šogad FK Liepāja varētu būt arī tīri simpātiska komanda, jo tīri patīkami nokomplektēta.
Tomēr tai vel būs sevi jāpierāda pēc aizvadīto divu sezona murga.
Lai FKL šosezon veicas cīņā par LFV medaļām un titulu!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-17 17:59, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: protams, nevienam nevajag letiņus, nevajag brazīļus.

vajag meistarīgus futbolistus, kas spējīgi vilkt savus klubus, kuriem ir perspektīva pārdošanai
Meistarīgi futbolisti, 1 formulas braucēji un sazin kas - parasti ir tie ar izdevīgu aizmuguri, no lielas valsts un kurus menedžeri un treneri pabīda priekšā.

     [+] [-]

, 2019-01-18 06:41, pirms 5 gadiem
Kluba ambīcijas stiepjas tālāk par Zommera meistarību. Daudzi lv futbolisti paskolojas lielajās sistēmās, līdz nonāk atpakaļ pie Rīgām un Liepājām.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-18 11:14, pirms 5 gadiem
jā, reality check, protams, bet par agru Kristapu norakstīt, 22 gadi vārtsargam (turklāt ar nesliktu pieredzi) ir pats sākums. Jūtu līdz jau kopš Parmas D līgas un domāju, ka viņam viss vēl notiks. Pie veiksmīgas apstākļu sakritības - mūsu izlases pamatvārtsargs uz daudziem gadiem, kā Vaņins.